رضا پهلوی: نباید مردم را دست‌کم گرفت!

خودنویس: «... نباید مردم را دست‌کم گرفت. من هیچوقت مردم را در هوشی که دارند، دست‌کم نمی‌گیرم؛ موضوع این است که چقدر می‌توان توان‌مندشان کرد. توان‌مندی به عنوان یک حق سیاسی است ...»
 
شاه‌زاده رضا پهلوی، رئیس شورای ملی ایران در گفتگو با برنامه آبانگان، بر اهمیت نقش آموزش و اطلاع‌رسانی برای آشنا شدن مردم با واقعیت‌ها در مورد وضعیت منابع طبیعی، خشک‌سالی و راه‌های مقابله با آثار بحران آب تاکید کرد.
 
به اعتقاد رضا پهلوی، آگاهی دادن به جامعه در مورد اهمیت منابع طبیعی از کودکی باید شروع شود: «درک طبیعت و اهمیت آن، صرفه‌جویی در مصرف آب و انرژی...باید از کودکی آغاز شود.» رئیس شورای ملی ایران همچنین معتقد است که رسانه‌ها باید اطلاعات و دانسته‌ها را به طرق مختلف در سطح جامعه گسترش دهند، چه چاپی و چه الکترونیکی.
 
رضا پهلوی همچنین به اهمیت شبکه‌های اجتماعی در روزگار فعلی اشاره کرد و گفت که اطلاع‌رسانی از طریق شبکه‌های اجتماعی می‌تواند آمادگی لازم در میان افراد ایجاد کرد که مشکلات محلی را حل کرد و یا حتی از بروز یک صانحه جلوگیری کرد.
 
در مورد نظارت مردمی بر طرح‌های بزرگ دولتی گفت: «مردم، خرد و عقل‌شان به این چیزها می‌رسد و نباید مردم را دست‌کم گرفت. من هیچوقت مردم را در هوشی که دارند، دست‌کم نمی‌گیرم؛ موضوع این است که چقدر می‌توان توان‌مندشان کرد. توان‌مندی به عنوان یک حق سیاسی است که در جوامع پیشرفته، امکان اجرای خیلی از مسائل را می‌دهد. نه فقط یک حق به عنوان مفهوم آزادی سیاسی، ولی یک توان‌مندی به مفهوم اجرای‌اش.»
 
رئیس شورای ملی در ادامه افزود: «من فکر می‌کنم اگر بسیاری از هم‌میهنان ما، اگر توان‌مندی‌اش را داشته باشند، بسیار بهتر از دولت‌مان می‌توانند به این کارها بپردازند؛ اگر [امکان] مشارکت به آنها بدهیم، و اگر امکاناتش را برای‌شان فراهم کنیم، و حتی مقدار زیادی از مسوولیت‌هایی که به گردن دولت‌ها می‌تواند بیافتد، خود مردم ابتکار عمل نشان بدهند و این کار را به عهده بگیرند، بسیاری از کارها و مشکلات روزانه دولت را کمتر می‌کند و دولت خیلی بهتر می‌تواند به مسائل کلیدی بپردازد. بنابراین این یک مساله بسیار کلیدی است که امیدوارم بتوان به اجرا گذاشت...و به این رشد فکری جامعه چه به مفهوم اجتماعی‌اش و چه به مفهوم سیاسی‌اش رسیده باشیم، که به سراغ توان‌مند کردن و امکانات بیشتر دادن به جامعه برسویم، وگرنه این مساله‌ای نیست به عقل‌شان نرسد...در دنیای امروز، ارتباطات این کار را کاملا تسریع کرده به شکلی خیلی وسیع‌تر و گسترده‌تر می‌توان اطلاع‌رسانی کرد.» 
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۸
Cocoo - ونکوور، کانادا

الهی هر چی‌ آخوند بیسواد بوگندو مفتخور تریاکی بی‌ همه چیز ه فدای یک تار موی شما و خانواده ایران دوستت بشه. هر چی‌ هم که خانوادت خوردن بازم جوری خوردن که مردم همه شاد و خوشحال بودن و آبروی ایران و ایران تو جهان زیاد بود. دلار ۷ تومن پاسپورت ایران بدون ویزا به ۱۲۵ کشور جهان. خوشی‌ زد زیر دلشون خلایق هر چی‌ لایق
‌چهارشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۴
۵۰
شاهنشاه روحت شاد - تهران، ایران

درود بر خاندان دلسوز پهلوى ،لعنت بر انگلیس و دیگر کشورهاى که باعث شدن کشور ایران به 100سال عقب برگرده . تمام کشورهاى دنیا به جلو پیشرفت میکنند ،ما ملت حسرت گذشته را میخوریم که چه بودیم چى شدیم . لعنت بر آخوندها .
‌چهارشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۴
۶۴
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

شاهزاده، با تمام احترامى که به شما و خانواده شما قائل هستم، نصیحت کردن به بعضى از این مردم آب در هاون کوبیدن است.
‌چهارشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۹
۳۷
*بی همتا* - برلین، آلمان

ای وارث هخامنشیان . ای امید ایرانم ..برگرد ای پهلوی ..ایران درانتظارشماست ..
‌چهارشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۹
۴۷
babak azari - آتن ، یونان
عشق میاد پهلوی میاد. هر کسی دنبال خبر می گرده. بهش بگین عشق داره بر می گرده. عشق میاد ، همین روزها خیلی زود. عشق میاد ، تازه می فهمیم کی بود. وقتی میاد ، دور و برش شلوغ نیست. این دفعه حتما ، خودشه ، دروغ نیست. وقتی میاد ، زندگی آسون می شه. میاد و تو خونه ها مهمون می شه. هر کسی دنبال خبر می گرده. بهش بگین عشق داره بر می گرده. عشق میاد ، همین روزها خیلی زود. عشق میاد ، تازه می فهمیم کی بود. عشقه دیگه ، فقط یکم پیر شده. از عاشق ها یک خورده دلگیر شده. عشقه دیگه ، فقط تو هیچ قابی نیست. شبیه این عشق های قلابی نیست. عشق و نامه های راه دورش. عشق میاد ، عشق و دل صبورش. میاد و این پنجره ها وا می شه. دلخوشی گم شده پیدا می شه. عشق میاد ، شهر رو خبردار کن. این رو برای همه تکرار کن. هر کسی دنبال خبر می گرده. بهش بگین عشق داره بر می گرده. هر کسی دنبال خبر می گرده. بهش بگین عشق داره بر می گرده
‌چهارشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۴
۵۳
اریوبرزن - تبریز، ایران
مصداق کامل ضرب المثل """اگر زمانه با تو نساخت . تو با زمانه بساز""! اما نکته اینجاست که ایشان با این جملات میخواهند به دولت ایران توصیه حکومتی بدهند یا گوشزد کنند یا هدف دیگری دارند، خدا داند و بس!
‌چهارشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۶
۶۵
شاه و شیخ - قم، ایران

آره ارواح عمه‌ گور به گور‌ی ات، یکی‌ شاه به شعور مردم اهمیت داد یکی‌ شیخ. توانمندی‌های مردم، هوش و خرد مردم را پدر تاجدارت در اوین و قزل حصار و شهرنو مورد ارزیابی قرار داد و توی الف بچه هیچ وقت جنایت‌های پدر تاجدارت را نقدی ولو کوچک نکردی ، شما شاهان و شیخ کان تا زمانی‌ که در قدرت نیستید میزان رای و خرد و شعور را مردم میدانید اما همینکه به قدرت مطلقه شاهی‌ و فقیهی رسیدید تنها کسانی که برایتان ارزش ندارد مردم هستند. شما با شیخ دو روی یک سکه هستید
‌چهارشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۰
۳۶
امیرعلی عباسی - پاریس، فرانسه
متحیره اون دسته از ایرانیهاییم که مثلا روشن فکرن و شاه دوست ؛جمهوری اسلامی تو ایران ریشه دوونده حالا حالاها هست عمرا اگه بتونید رژیم رو عوض کنید یکم سخته ولی واقع بین باشید
‌چهارشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۲
۴۰
سوسیالیسم راه رهاییست - واشنگتن، ایالات متحده امریکا

دقیقا همون اشتباهی که بابات کرد.
‌چهارشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۰
۵۰
david_02003 - هاسلت، بلژیک

کوروش بخواب که ما بیداریم ، سوال من این است که ، ؟ اگر شاه ایرانی بود وایران را دوست میداشت . چرا اسم بچه های خود را عربی انتخاب کرد ؟ مثل اسم ایشان رضا . چرا پدرش رضا شاه با آخوند مخالف بود و باج به آنها نداد ؟ ولی چرا شاه به آخوندها باج داد و حوزه علمیه قم را باز کرد و گاه گاهی هم مثلا به زیارت امام ها و امام زاده های دروغین ایران میرفت ؟ و بدتر از آن چرا به زیارت مکه دروغین که منبع خرافات و درآمد عربها است میرفت ؟ این چه وطن پرستی است ؟ در ضمن اگر به گفتگوهای فرح و همین رضا پهلوی دقت کنید هنوز هم در گفته ها ش هست که میگویند ما اسلام را قبول داریم ، در صورتی که ایران و ایرانی در کل تاریخ همیشه بزرگترین ضربه را از اسلام و مسلمانان خورده است . و باز سوال من این است که خانواده پهلوی این را نمیدانست و نمیدانند ؟
‌چهارشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۲
۵۰
SkyKing - تهران، ایران

بخواب لحافت یخ نزنه جگرررر!!. تاج و عمامه هیچ فرقی با هم ندارند، مردم 57 اولی رو انداختن، مردم امروزی هم به زودی دومی را...
‌چهارشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۰
۴۹
zagros56 - آتن، یونان
مشکل اینجاست اگر مردم خواستن که تغیری انجام بدهند فکر نمیکنم این نظام ملعون به هیچ وجه قبول کند با حرف خوش ان حکومت دست بردارد ،آیا فکر نمیکنید اینها بدتر از بشار اسد در سوریه که مردمش اول باتظاهرات مسالمت آمیز خواستار برکناری اسد بودند ولی قبولنکرد بر علیه ملت ایران دست به خشونت بزنند،آیا بعد از سقوط رژیم همه احزاب ایران اعم از ترک و فارس و کرد عرب و بلوچ با هم بتوافق میرسند یا اینکه بدتر از عراق و سوریه یا لیبی یا افغانستان میشویم،،،من نمیدونم آیاکسی میتوند به این سوالات جواب بدهد؟؟؟؟؟؟؟
‌چهارشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۲
۴۸
IranSalam - آمستردام، هلند
الان تو این جملات ایشون چیزی بود که کسی‌ ندونه؟ با حلوا حلوا دهن این مردم شیرین نمیشه شازده جای گرم و نرم نشستن و شعار دادن دردی از این مردم کم نمیکنه ولی‌ واسه دلخوشی چهار تا سبک عقل شاه دوست دستمال به دست پهلوی پرست بد نبود شازده دلاور
‌چهارشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۷
۵۳
اریوبرزن - تبریز، ایران
دوستان بین خودمون بمونه و به کسی‌ نگید. ما ایرانیها برای اینکه بتونیم عظمت اشعار سعدی حافظ و مولوی‌ رو درک کنیم و کمک معلمین ادبیات همگی‌ در یک رخوت و سستی عجیب با هم شریک هستیم، بیاییم صادقانه نگاهی‌ کنیم به تاریخ ایران از زمان نادرشاه تا قبل از انقلاب ما همیشه به دولتهای دیگه کولی و باج دادیم ولی‌ انقلاب ۵۷ مارو یک شب انقلابی کرد و زلزله بزرگی‌ مارو آگاه کرد که بدون نوکری دیگران میتونیم مستقل باشیم، زمان شاه همه انگار نشه بودیم و توا غذامون کافور میریختن ، اصلا به جز اندود دانشجوها و کمی‌ از روحانیون اصلا سیاسی نبودیم الان از بیسواد تا پرفسورش سیاست رو میدونن و هر روز تعقیب می‌کنن، این هم یه نقط اتفی در فرهنگ پژمرده ایرانی‌!!!به قول معروف ""صد من گوشت شکار به یک بوی گند تازی نمی‌ارزد"""
‌چهارشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۲
۳۷
samad agha75 - ایران، ایران
نه حالا برا زوزه کشیدن چند تا بچه توده و چند تا تخم ترکه تازی بد نشد
‌چهارشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۸
۵۵
iran2015 - وین، اتریش

من خیلی به اقای رضا پهلوی احترام میگذارم .واقعا خیلی مظلوم است. یک نفر هم سخنانش را نمیفهمد. سخنانش واقعا نشان از عمق شناخت و دانش اوست.واقعا میهن پرست است و بکل با پدر مرحومش که سیاستمدار بدی بود فرق دارد.متاسفانه یک عده بی انصاف او را به اشتباههای پدرش محکوم میکنند و یک عده با چاپلوسی های مشمءز کننده به خانواده پهلوی به او توهین میکنند.از نظر من او میتواند بعنوان یک حلقه اتصال در اینده ایران نقشی مثبت داشته باشد اگر مردم ما قدری اگاهانه تر با سیاست برخورد کنند
‌چهارشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۳
۵۰
kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
[::david_02003 - هاسلت، بلژیک::]. آدم حسابی چرا ایراد بنی اسراییلی میگیری. اینکه شاه مانند ۹۹درصد جامعه در ۶۰ سال پیش توهمات و یا احترام به ارزش های مذهبی داشته چیز عجیبی نیست. افکار ۲ نسل پیش با نسل کنونی و شناخت روشن تر از نقش تخریبی دین و ذهب قابل قیاس نیست. شاید هم پدربزرگ و مادربزرگ عزیز شما بر خلاف شاه مرحوم آنقدر فرهیخته بودند که بمانند نیچه حتی از خدا هم شاکی بودند.و اصلا توهمی به مذهب نداشتند .
‌چهارشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۹
۶۵
fair 50 - رنتون، ایالات متحده امریکا
.....«نباید مردم را دست‌کم گرفت»!! چقدر این جمله عمیقه!! تا حالا بفکر هیچکس نرسیده بود! بسیار خوب، اینهم از پیام امسال بمناسبت ...هرچی! حالا برو رو پیام سال آینده کار کن! کاش یه موی گندیدهء پدربزرگت تو تن تو بود!
‌پنجشنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۲
۵۴
Pezhman - وین، اتریش
اولآ امیدوارم روزی شاه بشی. دومآ بابات اشتباه کرد وبا همکاری خارجیها کودتا کرد. و رهبر منتخب و قانونی ملت را بدستور پدر مرحومت تبعید نمودند و مصدق در اثر سخت بودن دسترسی به امکانات پزشکی شهید شد. بیا و مصدقی شو تا شانس شاه شدن داشته باشی. اگر اشتباهات پدرت را محکوم نکنی شاه نخواهی شد. از من گفتن بود.
‌پنجشنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۴
۶۵
شاه و شیخ - قم، ایران
[::iran2015 - وین، اتریش::. گرامی‌، شما مثل این که عادت داری یکی‌ به نعل بکوبی یکی‌ به میخ بلکه چند تا مثبت بگیری، نکته اساسی‌ اینجاست که شما که همچون ملت میلیون‌ها سال نوری از پدر ایشان دور بودید به اشتباهات پدر ایشان پی‌ بردید ولی‌ شازده یک بار نشد که از اشتباهات پدرش جمله‌ای بگوید که ما دلمان خوش باشد که تفکرات ایشان جدا از پدرش است و به قول شما ( سخنانش واقعا نشان از عمق شناخت و دانش اوست!!) نکند از اون شاه الهی‌های ماله کش هستید که تازه از خواب بیدار شده ولی‌ هنوز اطراف را (double vision) میبیند ؟
‌پنجشنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۸
۶۳
فرهاد امیرپور - خارکوف، اوکراین
[::david_02003 - هاسلت، بلژیک::]. با سلام،دوست عزیز باید آگاه بود فرهنگی که بیشتر از چهارده قرن در این سرزمین و در افکار و عقاید اکثر مردمانمان رخنه کرده بسادگی و یکباره زدودنی نیست،و هر ساعت که بگذره اوضاع قاراشمیش تر!میشود،دین و مخصوصا اسلام با آزادی و شادی و رفاه در تضاد است وهمه ادیان ساخته و پرداخته بشر!گفتار نیک،کردار نیک،پندار نیک راه حل نهاییست.
جمعه ۱۳ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۷:۳۱
۴۵
smart292 - ونکوور، کانادا
درود بر خاندان پهلوی ، این رژیم دزد اسلامی با همت مردم فقط در ۴ روز سرنگون خواهد شد ، ۲ روز اول در تهران و ۲روز دیگر در شهرستان ها.فقط باید فهم و اطلاعات مردم را بالا برد . .
یکشنبه ۱۵ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۱
۷۱
senator x - تهران، ایران
شاهزاده عزیز,حیف که این مورد را پدرشما جدی نگرفت.متاسفانه حقیقتی را باید بیان کنم و آن اینست که از نظر آگاهی سیاسی و فرهنگی و اجتماعی,فقط روی 30تا35%ملت میتوان حساب کرد اکثریت دچار اوهام تعصب مذهبی هستند.نجات ایران بدست این اقلیت بمعجزه صدر درصد خدائی نیازهست
‌سه شنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +190شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +136شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +127حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +121نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +120اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو