روغن زیتون بکر و صاف نشده برای سلامتی بهتر است

تحقیقات نشان می دهند ۶۹ درصد روغن زیتون "خالص و بکر" که وارد آمریکا می شود، نه خالص است و نه بکر.این روزها با انواع و اقسام روغن های موجود در سوپرمارکت ها، تشخیص محصولات خوب و خالص خوراکی برای مردم دردسرساز شده و گزارش های متعددی از خالص نبودن روغن هایی که به اسم روغن زیتون و روغن نارگیل و غیره سر از خانه خریداران در می آورد، حکایت دارند.
 
نشریه اینترنتی هافینگتون پست می گوید تشخیص جنس خوب و بد میان روغن زیتون، نارگیل، بادام، آفتابگردان و غیره، حتی برای اهل فن هم دشوار است، اما در نهایت کیفیت است که حرف اول را می زند.
 
بر اساس این گزارش، بسیاری از فروشندگانی که روغن زیتون را از تولیدکننده خریده اند، آن را با روغن بی کیفیت و رنگ های مصنوعی مخلوط می کنند و به اسم روغن زیتون بکر به بازار عرضه می کنند.
 
یک تحقیق نشان می دهد که حدود ۶۹ درصد روغن زیتونی که به اسم خالص و بکر به آمریکا وارد می شود، نه خالص است و نه بکر.
 
به این روش ها می توان درصد خطا را هنگام خرید روغن زیتون کاهش داد:
 
همیشه روغن زیتون "کاملا بکر" Extra Virgin)  ) را انتخاب کنید، که در واقع حاصل فشار اول بر زیتون است. این نوع روغن زیتون مقاومت بالاتری در مقابل حرارت دارد.
 
روغن زیتون صاف نشده بهتر است، چرا که عناصر آنتی اکسیدان آن حفظ شده است. همچنین سعی کنید روغن زیتونی بگیرید که به شکل سرد گرفته شده اند، یعنی در روند تهیه، زیتون ها را گرم نکرده اند.
گول برچسب هایی که بر خالص بودن روغن زیتون تاکید می کنند را نخورید و از روغن زیتون "سبک" نیز پرهیز کنید، چرا که این اصطلاح در واقع به معنای طولانی تر بودن روند تهیه و ناسالم بودنش است. یادتان باشد هیچ چیزی در طبیعت "کم چرب" نیست.
 
در آشپزخانه روغن زیتون را به دور از حرارت، در ظرف سربسته و در جای خنک و تاریک نگه دارید. سعی کنید دو ماه بعد از آن که در آن را بازکردید، مصرفش کنید تا از خواص سلامتی آن بیشترین بهره نصیبتان شود.
 
روغن نارگیل نیز در چند سال اخیر اقبال زیادی در بازار پیدا کرده است. کوتاه بودن زنجیره تری گلیسیرید روغن نارگیل، آن را به تسریع کننده سوخت و ساز بدن و منبع انرژی برای بسیاری از افراد بدل کرده است.
همیشه روغن نارگیل ارگانیک و بکر، سرد تهیه شده و خام بخرید و از محصولاتی که معطر یا سفید شده اند پرهیز کنید.
 
روغن نارگیل استفاده های فراوانی دارد. می شود با آن آشپزی کرد یا به عنوان سس روی خوراک استفاده کرد. می توان یک قاشقش را به معجون سبزیجات و میوه اضافه کرد یا نوشیدنی های گرم مثل قهوه و چای را به آن آغشته کرد. بعضی ها هم آن را با کره بادام مخلوط می کنند و روی نان می مالند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۸
دایره مینا - کراکف ، لهستان
چیزی که در این مقاله بدآن اشاره نشده است این است که همیشه باید روغن زیتونی را خرید که در شیشه های تیره و بدور از نور مستقیم آفتاب قرار داده شده است و دقت کنید که روی آن حتما عبارت cold pressed و unrefined قید شده باشد ودر مورد روغن نارگیل هم اگر عطر و بوی نارگیل -و پوست نارگیل- تازه را دارد و دانه های ریز روغن -در حالت جامد - معلوم است و معمولا کمی گرانتر است ,بخرید!
‌چهارشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +190شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +138شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +128حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو