جی کی رولینگ نامه‌های رد رمانش را منتشر کرد

جی کی رولینگ دو نامه از دو ناشر را منتشر کرده‌ است که در آنها این ناشران پیشنهاد انتشار اولین رمان خانم رولینگ با نام مستعار رابرت گالبرایت را رد کرده بودند.
 
این نامه‌ها مربوط به زمانی است که این نویسنده بریتانیایی برای رمان "آوای فاخته" که با نام مستعار رابرت گالبرایت نوشته بود در پی یافتن ناشر بود. این رمان سرانجام در سال ۲۰۱۳ منتشر شد.
 
خانم رولینگ نامه‌های رد اثرش را در توییتر منتشر کرده و گفته است که این کار را می کند تا نویسندگان بلندپرواز در کارشان تشویق شوند.
 
در یکی از نامه‌ها، انتشاراتی کانستبل اند رابینسون خطاب به او نوشته است که ممکن نیست این رمان با توفیق در بازار روبه رو شود.
 
در این نامه، مودبانه به گالبرایت پیشنهاد شده بود که با مراجعه به یک کتابفروشی یا گاهنامه‌های مخصوص نویسندگان، اطلاعات بیشتری درباره ناشرانی که ژانر داستانی مورد نظر او را منتشر می‌کنند کسب کند.
در این نامه افزوده شده بود که ممکن است شرکت در یک جمع نویسندگان یا یک دوره آموزشی نویسندگی به گالبرایت کمک کند که در خصوص اولین رمان جنایی‌اش نقدهای سازنده‌ای دریافت کند.
 
نامه دوم از سوی انتشاراتی کرم دو لا کرایم، صرفا توضیح می‌دهد که این انتشارات بخشی از بنگاه نشر سورن هاون شده است و آنها در حال حاضر نمی‌توانند پیشنهادهای تازه را بپذیرند.
 
جی کی رولینگ که بیش از هفت میلیون فالوئر در توییتر دارد، این نامه‌ها را در پاسخ به درخواست یکی از علاقمندانش برای انتشار عکسی از نامه های ردشدن اثرش منتشر کرده است.
 
او توضیح داده است: "نامه‌های مربوط به کتاب هری پاتر حالا دیگر در یک جعبه در اتاق زیرشیروانی است ولی می‌توانم نامه‌های مربوط رابرت گالبرایت را نشانتان بدهم."
 
نویسنده هری پاتر امضای پای نامه‌ها را پاک کرده است چون گفته است که آنها را جهت تشویق، و نه انتقام، منتشر می‌کند.
 
او افزوده است که "تصمیم داشتم تا وقتی تک تک ناشرهای موجود اثرم را رد نکرده‌اند، تسلیم نشوم، ولی می‌ترسیدم که دقیقا همین این اتفاق بیفتد."
 
جوان هریس، نویسنده بریتانیایی، هم به این بحث در توییتر پیوست و به شوخی نوشت که برای رمانش، "شکلات" که در سال ۱۹۹۹ نوشته بود، آن قدر نامه ردشده از سوی ناشران دریافت کرده بود که از آنها مجسمه ساخته بود.
 
"شکلات" پس از انتشار با اقبال بسیار خوبی روبه رو شد و در اقتباس سینمایی از آن هنرپیشه هایی از جمله ژولیت بینوش، جانی دپ و جودی دنچ بازی کردند.
 
"آوای فاخته" را سرانجام اسفیربوکس، که زیر مجموعه لیتل، براون اند کمپانی است، چاپ کرد.
این رمان تا پیش از اینکه روزنامه ساندی تایمز فاش کند نویسنده‌اش جی کی رولینگ است، تنها ۱۵۰۰ نسخه فروخته بود.
 
رمان دوم رولینگ برای بزرگسالان، با عنوان "خلاء موقت" در سال ۲۰۱۲ با نام واقعی او منتشر شد.
تاکنون از مجموعه رمان های هری پاتر بیش از ۴۰۰ میلیون نسخه در جهان به فروش رفته و هشت اقتباس سینمایی از این مجموعه ساخته شده است.
 
رولینگ نخستین زن رمان نویس میلیاردر جهان لقب گرفته است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +321نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +239سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +232پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +167پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +160نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +151شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +125شاهزاده رضا پهلوی: در آخرین پنجشنبه سال، بر مزار همه قهرمانان راه آزادی ایران حاضر شوید
  • +121دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +115مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی
  • +111کشته شدن ۱۳ نیروی بسیجی در حمله‌ای به یک ایست بازرسی در تبریز