حقوق هزاران بازنشسته یک روز قبل از عید پرداخت شد

به فاصله یک روز تا پایان سال ۱۳۹۴، سرانجام حقوق بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از بازنشستگان عضو صندوق بازنشستگی ایران پرداخت شد.
 
خبرگزاری صدا و سیما شامگاه پنج‌شنبه، ۲۷ اسفند، به نقل از علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گزارش داده بود که حقوق اسفندماه همه بازنشستگان کشوری هم‌اکنون واریز شده و از صبح جمعه، ۲۸ اسفند، قابل برداشت است.
 
خبرگزاری فارس نیز صبح جمعه این خبر را تایید کرد و نوشت که حقوق اسفندماه یک میلیون و ۲۶۰ هزار بازنشسته صندوق بازنشستگی کشور پرداخت شد.
 
این گزارش به نقل از یک منبع آگاه، دلیل تاخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان را «کسری بودجه سه هزار میلیارد تومانی» عنوان کرده است.
 
پیش از این علی ربیعی از دستور حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، برای رفع مشکل پرداخت حقوق بازنشستگان خبر داده بود.
 
به گفته وی، در پی دستور آقای روحانی کمیته‌ای ویژه با حضور وزیر اقتصاد و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور شد تا راهکارهای لازم جهت تامین کسری موجود بررسی شود.
 
آقای ربیعی همچنین سال ۱۳۹۴ را «سخت‌ترین سال اقتصادی برای دولت» نامیده و گفته که علی‌رغم این سختی، طبق برنامه‌ریزی دولت عیدی بازنشستگان و یارانه اسفند ماه هم پرداخت شده است.
 
ایران در آخرین ماه‌های سال ۱۳۹۴ شاهد لغو تحریم‌های بین‌المللی بود که علیه برنامه هسته‌ای آن تصویب شده بود. حسن روحانی با توجه به این رویداد وعده داده که سال ۱۳۹۵ برای ایران از اقتصادی سال بهتری خواهد بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
amirHassna - سیدنی، استرالیا
با وجود مردم سوریه و حوثیهای یمن و مردم فلسطین همین که تهش یه چیزی برا ملت همیشه در صحنه می مونه باید خدا رو هم شاکر باشن و به درگاه خامنه ای (شاه اسماعیل) و دزدان سپاه دعا هم بکنن.
جمعه ۲۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۶
۳۵
تی تی گل - گراتس، اتریش
چه عجب؟؟؟ حالا براشون باید دست بزنیم و صد افرین بگیم
جمعه ۲۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۸
۵۷
از هیبت به نکبت - تهران، ایران
سال ۹۴ سخت‌ترین سال اقتصادی برای دولت بوده؟؟!!!میدونین چرا ؟؟؟ چون یک مشت دزد و بی‌ همه چیز بر ایران حکمرانی می‌کنن ،یک مشت آخوند ۲ زاری بی‌سواد که گشنه گدا بودن و بدتر از اونها یک مشت لات عربده کش بی‌ خانواده‌ که معلوم نیست اصل و نسبشون کی‌ هست این ۲ زاریها رو حمایت و در کنارشون به دزدیهاشون ادامه میدن . تو روح خبیث و دزد هر چی‌ آخوندو طرفدار آخونده.
جمعه ۲۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +192شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +139شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو