وبسایت رهبر ایران: "مهم‌ترین جمله سال" خامنه‌ای ضد اسرائیلی است

تصویری از صفحه اول وبسایت رسمی آیت‌الله خامنه‌ایوبسایت رسمی آیت‌الله خامنه‌ای، جمله‌ای از او علیه اسرائیل را به عنوان "مهم‌ترین جمله سال" برگزیده است.
 
به نوشته وبسایت رسمی آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، "مردم" عبارت "رژیم صهیونیستی ۲۵ سال آینده را نخواهد دید" را به عنوان "مهمترین و به‌یادماندنی‌ترین جمله‌ سال ۹۴" انتخاب کرده‌اند.
این وبسایت برای سومین سال است که از مخاطبان خود درخواست می‌کند تا مهم‌ترین جمله را انتخاب کنند و هر بار هم جمله‌ای علیه اسرائیل انتخاب می‌شود.
 
مشخص نیست که چه تعداد در این نظرخواهی شرکت کرده‌اند اما بنا بر گزارش وبسایت رسمی آقای خامنه‌ای، این انتخاب با بررسی " ۲۰ هزار نظر و پیامک" صورت گرفته است. جملات برگزیده دوم درباره "نفی تقسیم‌بندی میانه‌رو و تندرو وعبارت سوم درباره خطر نفوذ دشمن بوده است.
 
به تازگی سپاه پاسداران در جریان رزمایش موشکی خود چند موشک بالستیک با برد بیش از ۱۴۰۰ کیلومتر آزمایش کرد و به گزارش خبرگزاری‌ فارس، روی یکی از موشک‌ها جمله معروف آیت الله خمینی که گفته بود "اسرائیل باید از صحنه روزگار محو شود" به زبان عبری نوشته شده بود.
 
انتشار این خبر واکنش تند مقامات اسرائیل و ایالات متحده آمریکا را در پی داشت.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۵
تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک

مهمترین و به‌یادماندنی‌ترین جمله‌ تاریخی رهبر که قابش کردم بالای سرم. درباره غربی‌ها بویژه اروپایی‌ها: "اینها ظاهرشان اتو کشیده و کراوات زده و ادکلن زده و اینهایند اما همان باطن وحشی‌گری‌ای که در تاریخ وجود داشته هنوز هم در اینها هست".
‌پنجشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۶
razmandeh - استکهلم، سوئد

خامنه ای هیچ غلطی نمیتواند بکند !!!!
‌پنجشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۳
۶۱
paydar22 - لاهه، هلند
والله چه میشه گفت به این .... پر روها
‌پنجشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۳:۴۰
۶۰
dinbidin - تورنتو، کانادا
[::تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک::]. یه سوال دینی داشتم. شما که تو کار صیغه هستین ، مزنه یه هفته صیغه چنده الان؟
جمعه ۲۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۱:۱۶
۵۹
zebelkhan - لوس آنجلس، ایالات متحده امریکا
تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک. مدتی توی وب سایت نبودم دیدم شما ماله کشان اسلامی بدجوری دم درآوردید! خواستم در مورد افاضات مخبطانه حضرتعالی "بفرمایم" که اولا وحشیگری برند اسلام هست نه سایر ملل! اصولا حیات وحش و راز بقا از همون شعب ابی طالب شروع شد تا اینکه طاعون اسلام سراسر دنیا رو گرفت! ثانیا تا 25 سال دیگه نه اثری از رهبر مخبطان جهان علی گدا هست و نه اثری از نسل دایناسورهای آدم خوار حوزه ایدزیه اسلامی و نه اثری از اسلام بنیادگرا! رهبر مفنگی شما هر وقت علف خوب بهش نرسه شروع میکنه به هذیان گفتن و عرو تیز کردن و صد البته مرید سراپا تقصیر و علیلی که شما باشید هم تمامی عر و تیزهای ایشان رو بی کم کاست قاب میکنه و بر دیوار اتاقش می آویزه تا شاید رستگار بشه!. بقول فیلم مارمولک! ننویس! برو آب بکش!. :)
جمعه ۲۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۲:۱۹
۶۵
سلطنت طلب - ابوظبی، امارات متحده عربی
[::تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک::] حالا حد اقل خوبی این غربیها اینه که ظاهر اونها به قول رهبر چلاغتون اتوکشیده و مرتب و ادکلن زده است، ما کاری به باطن مخلوقات خدا نداریم و خوب و بدشون به خالقشون ربط داره، حالا شما بفرما بگو این دزدان سرگردنه شما علاوه بر اینکه باطن نادرست و رذل و کثیف دارند ظاهری کریهه با بوی متعفن و ریشهای شپشو و چفیه ای که با بوی عرقشان امیخته شده رو کجا میخواهید ببرید، به عنوان مثال مهدوی کنی و طبسی که چند وقت پیش به درک واصل شدند رو به یاد دارید؟ چقدر ثروت و زمین و مغازه و خانه و ثروتهای کلان از خودشان به جا گذاشتن؟ نه برای ملت خرج کردند و نه حاضر بودند یک ادکلن و خوشبوکننده ای برای خودشون بخرند تا حد اقل در انزار عمومی بوی متعفنشان به مشام نرسد .
جمعه ۲۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۹
۶۳
فرهاد امیرپور - خارکوف، اوکراین
[::تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک::]. با سلام میشه بگی اونجا چه غلطی میکنی؟ وحشی تر از مسلمانها من که ندیدم و نشنیدم!!!
جمعه ۲۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۶
۳۵
تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک
[::سلطنت طلب - ابوظبی، امارات متحده عربی::]. ببین عمری شماها ضعیف کش هستید؛ مگه فقط همین جلوی صلیبیا شاخ و شونه بکشین. ولی به ما شیعیان که میرسید؛ میزنید از کوه بالا. جربزش رو نداری زنگ بزنی از کفر عمر و ابوبکر دفاع کنی؟ شما عمریها رو تو ولایت سوسکتون کردیم؛ عمرأ اگه بزاریم خطایی کنید. عمری در خواب بیند مرغ و پپسی‌ کولا؛ گهی سوسمار خورد؛ گهی .......
جمعه ۲۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۷
۳۵
تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک
[::فرهاد امیرپور - خارکوف، اوکراین::]. اونا مسلمون نیستند که تو دیدی و شنیدی؛ منافقین هستن. یعنی همین عمریها. اگر راست میگی و حرف از دهنت بیرون میاد؛ با سند و مدرک وحشی‌گری یه مسلمان واقعی (شیعه امیرالمؤمنین ع) رو؛ رو کن. با حلوا حلوا دهن شیرین نمیشه. اینجا کار خیر؛ به فریضه دینی مشغول و ترویج میکنم. مأمور مالیاتی هستی؟.
جمعه ۲۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +197شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +146شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +134حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +124نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +105شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم