سایت نزدیک به جبهه پایداری: تهران به عنوان شهر طلاق واعتیاد و جرم، طبیعی است به اصلاح‌طلبان رای بدهد

سایت رجانیوز که متمایل به جبهه پایداری است در تحلیلی، دلیل رای تهرانیها به اصلاح طلبان را نوع زندگی آنها دانست.
 
به گزارش انتخاب، اصولگرایان در تهران انتخابات را نه به خاطر لیست سیاسی یا شعارهای انتخاباتی، بلکه به خاطر غلبه پیدا کردن فرهنگ و سبک زندگی غربگرایانه، شبه مدرنیستی باختند. واقعیت این است که تهران به دلیل مرکزیت و پایتخت بودن، بیش از دیگر استانها هدف انواع برنامه های توسعه غربگرایانه فرهنگی، اقتصادی و ... در طول سالهای مختلف بوده و روند سکولاریزاسیون در تهران بیش از هر استان دیگری به بار نشسته، لذا علاوه بر طبقه مرفه و سرمایه دار در شمال تهران، طبقه متوسط شهری نیز که تمایلات آشکار غربگرایانه ای دارد در تهران به قشری تاثیرگذار تبدیل شده و به همین علت است که لیست اصلاحات و حامیان دولت در تهران با اقبال روبرو می شود و این مساله دقیقا ادامه  برتری میرحسین موسوی بر محمود احمدی نژاد در انتخابات 88 در تهران است! زمانی که احمدی نژاد در کل کشور بیش از 11 میلیون از موسوی بیشتر رای آورد اما در تهران نتوانست حریف طبقه مرفه و متوسط جدید شود.
 
لذا شکست اصولگرایان از اصلاحات در تهران،  یک شکست کاملا اجتماعی- فرهنگی است. وقتی در تهران بنا بر آمارهای رسمی بیشترین میزان جرایم اجتماعی، روزه خواری، طلاق، اعتیاد و ... ثبت شده، بدین معناست که این شهر بیشترین فاصله از فرهنگ اصیل دینی و انقلابی را برای خود ثبت کرده و به همین میزان طبیعی است که در چنین شهری به جای افرادی که نخستین وجهه آنها در افکار عمومی شهرت آنها به دیانت و گفتمان انقلاب اسلامی است، چهره هایی وارد مجلس شوند که در افکار عمومی بیشترین فاصله را با این معیارها و مفاهیم دارند.
 
این البته بدین معنا نیست که تمام افراد حاضر در لیست های دیگر دور از فرهنگ اسلام و انقلاب بوده اند، بلکه بدین معناست که گفتمان حاکم بر این دو لیست در افکار عمومی بازخوردهای متفاوتی از هم داشته و در نهایت اقبال عمومی به هر یک از این دو لیست نشانه ای از فرهنگ غالب مردم در آن برهه است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۷
Omide por jalal - لس‌انجلس، ایالات متحده امریکا

جبهه‌ پایداری به عنوان جبهه‌ شکست خورده و بی‌ آابرو طبیعیست که انجایش بسوزد . :)
‌چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۴
۵۵
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا

تف سر بالا که میگن اینه. بعد از ٣٧ سال خود خرشون دارن إذعان میکنن که ام القری اسلام و پایتخت مقتدرترین کشور منطقه و مدعی مدیریت جهان، از فرهنگ اصیل دینی توش خبری نیست!
‌چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۰:۱۰
۴۳
Realman - ارواین، ایالات متحده امریکا
صاحب سایت تو کدوم دهات کوره ای زندگی میکنه ؟ ٩٠٪‏ اونایی که تو تهران زندگی میکنن از شهرستانها اومدن .
‌چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۸
۴۶
Payam-33 - ویسلر، کانادا
حتما ‌قم و مشهد شهر پاکی‌ و نجابت هست! البته به استثتأ خانه عفاف حرم رضوی و معصومه!
‌چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۸
۳۵
newyork333 - نیویورک، ایالات متحده امریکا
طلاق و اعتیاد و جرم سه تا محصول ساخت دست خودتون هست برای این ملت. اگه چشمای کورتون رو باز کنید می‌بینید که نه تهران تمام ایران رو فرا گرفته از یمن و برکت شما
‌چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۱:۰۰
۵۷
Omidjaber - سایتاماکن، ژاپن
تهران یا مشهد یا قم ویا تک تک استانها و شهرستانها و نقطه به نقطهء خاک ایران ماله تک تک ما ایرانیها می باشد و هیچ گس حق بی احترامی و یا تهمت زدن را ندارد گسانی که با این افکار نظریه میدهند.یا از روی تعصب حرف میزنند و یا از روی ناراحتی و اینها خودش همه بر اثر بی سوادی و نداشتن اطلاعات کافی و علاقهء زیاد به خرافات است بهتر است که بیشتر از این باعث شرمندگی و سرافگندگی پیش مردم نشوید و عوض این حرفها به اصلاح مملکت خود بپردازید. هر گسی به ایرانی بی احترامی کند مطمعن باشید که نابود خواهد شد. تهران هم ماله ایران و ایرانیهاست هیچ فرقی نمی کند.
‌چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۱:۱۶
۴۹
آلونا ازنامنسکایا - مسکو، روسیه
مردم تهران شعور بالای خودشان را نشان دادند و تمام این تندروها را بل لگد بیرون کردند ای کاش مردم شهرستانها هم این بلوغ را داشتند فراموش نکنیم که هر دو انقلاب ایران از شهرستانها آغاز شد ئلی متاسفانه در سال 88 شهرستانها تعران را تنها گذاشتند اگر آنها هم همگام با تهران حرکت می کردند شاید آن جنبش به پیروزی می رسید
‌چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۱:۱۷
۵۸
جوان آشنا - تورنتو، کانادا
قاتلین و جنایتکاران زمانی که در یک سیستم سالم حکومتی قرار بگیرند سر از زندان در میاورند یا نهایتا رام میشوند. منتها دریک حکومت ضد بشری براحتی جولان میدهندو در پناه قانون مشغول جنایتند .
‌چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۱:۳۶
۶۵
kolah-ghermezi - ونکوور، کانادا
این بیسوات و احمقى که این زر مفت رو زده قبلش کمى تامل میکرد بد نبود ! تمام این مصیبتها و بدبختیها أعم از اعتیاد و طلاق و دزدى و قتل و غارت شاهکار همین أصول گرایان بیسوات هستش دیگه! وقتى از یک بیسوات در برنامه زنده تلویزیونى میخوان که یه شماره بین ١٠٠٠ تا ١١٠٠ انتخاب کنه و میگه ١١٥٠ اونم نه یه بار نه دوبار مجرى چندین بار تکرار کرد که مهلت بده به این گوسفند چرون که ابرو ریزى رو یه جورى جمع و جورش کنه و اخرش هم نتونست جواب بده و با کمک مجرى این مسئله فیثاغورث رو حل کردن چه انتظارى میشه داشت !!؟؟ برید گمشید بى لیاقتها !! فکر کردین چهارتا حمد و سوره بخونین میتونین یه مملکت رو سالم اداره کنین !!؟؟ اقتصادش رو سالم رو به جلو پیش ببرین !!؟؟ صد البته خودتون هم بهتر میدونین که پشگل که سهله پشمک هم بارتون نیست فقط نیت دزدى و غارت بیت والمال بود که تا بحال به حول قوه الهى کم غارت نکردین و در هر زمینه دزدى موفق بودین !! اینه خواسته شما !! کارد بخوره به شکمتون و خرخره تون که سیرمونى هم ندارین !!! نتیجه این انتخابات یه نشان دادن انگشت وسط تا اخر بود براى شما غارتگران أموال و جان ملت !
‌چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۳:۰۷
۴۵
srdash - تبریز، ایران
به قول داش مموتی :آب روبریزاونجاکه میسوزه.
‌چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۵:۰۲
۵۶
ایران عزیز - هیوستون، ایالات متحده امریکا
ای بی انصافها تا قبل از مشخص شدن أرا به عنوان مردم انقلابی و غیور نام برده شدن حالا که دیدید رأی نیاوردید شدن شهر طلاق و جرم و جنایت واقعا که !!!!!
‌چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۶:۱۲
۴۵
Dara20 - تهران، ایران
پس آفرین به مردم تهران که به شماها بیلاخ دادند. حالا اگر به شماها رای میدادند همین مردم را امت سلحشور، امت همیشه در صحنه، ملت غیور و . می‌‌نامیدید!! واقعا که از شرف تهی هستید شما جانوران حامی‌ رژیم فاسد اسلامی
‌چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +190شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +136شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +127حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +121نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +120اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو