دخترخاله هفت‌ تیرکش پای چوبه دار

زن جوان که با ادعای فرار از آزار و اذیت پسرخاله‌اش، او را با شلیک گلوله به قتل رسانده بود، با تائید حکم مجازاتش در یک قدمی چوبه دار قرار گرفت.
به گزارش جام‌جم ، رسیدگی به این پرونده از یکم اردیبهشت سال گذشته در پی کشف جسد مردی در یک خودروی پراید در محدوده کهریزک در دستور کار پلیس قرار گرفت. تیم جنایی پس از حضور در محل متوجه شدند، مرد جوان با شلیک دو گلوله به قتل رسیده است.
 
با بررسی پلاک خودرو هویت مقتول به نام سهیل شناسایی شد و پس از بررسی تماس های تلفن مقتول، ماموران به دختر خاله او به نام سلما رسیدند. زن جوان آخرین بار با مقتول تماس گرفته بود. با کشف این سرنخ زن جوان دستگیر شد که در بازجویی‌ها به قتل اعتراف کرد و مدعی شد مدتی قبل به دلیل اختلافاتی که با شوهرم داشتم از او جدا شدم. روز حادثه سهیل وقتی متوجه شد تنها هستم، با زور مرا مورد آزار و اذیت قرار داد. بعد از این کار با من تماس گرفت و مدعی شد به خاطر توهم موادمخدر دست به این کار زده و درخواست بخشش کرد. تصور می‌کردم او پشیمان شده، اما بار دیگر هم قصد آزارم را داشت که موفق نشد. بعد از این اتفاق تصمیم به انتقام گرفتم. از همسر سابقم خواستم سلاحی تهیه کند. او هم یک قبضه کلت به من داد. روز حادثه با سهیل تماس گرفته و از او خواستم مرا به خانه پدرم برساند. در میان راه متوجه خنده‌های مرموز او شده و تصمیمم برای کشتن او جدی شد. ابتدا گلوله‌ای شلیک و او را زخمی کردم. بعد هم با شلیک گلوله‌ای دیگر سهیل را کشتم.
 
با این اعترافات، همسر سابق سلما به نام کریم دستگیر و دربازجویی‌ها منکر اتهام معاونت در قتل شد.
با تکمیل تحقیقات پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد و متهمان در شعبه دهم پای میز محاکمه قرار گرفتند.
 
در این جلسه اولیای دم مقتول برای قاتل پسرشان تقاضای قصاص کردند و ادعاهای او را درباره تعرض مقتول به زن جوان را دروغ دانستند.
 
در ادامه سلما در جایگاه قرار گرفت و گفت: در 17سالگی با وجود مخالفت‌های خانواده‌ام با کریم ازدواج کردم. اما یک‌سال بعد به خاطر خانواده‌ام از او جدا شدم. کریم زن و یک دختر و پسر خردسال داشت و خانواده ام به این خاطر مخالف ازدواج ما بودند. بعد از چند ماه دوباره به عقد موقت او درآمدم. یک روز که در خانه‌ تنها بودم مقتول به خانه‌ام در پرند آمد و مرا مورد آزار و اذیت قرار داد. از آن روز به بعد کینه او را به دل گرفتم و به فکر انتقام افتادم. به شوهر صیغه‌ای‌ام گفتم یک سلاح می‌خواهم تا پسرخاله‌ام را بترسانم او هم یک کلت کمری در اختیارم قرار داد، اما از نقشه من برای قتل بی‌خبر بود. من با پسرخاله‌ام تماس گرفتم و از او خواستم دنبالم بیاید. در جاده کهریزک وقتی سوار ماشین او شدم از چشمانش خواندم می‌خواهد مرا آزار بدهد. همان موقع کلت را از کیفم بیرون آوردم و به سر و سینه‌اش شلیک کردم.
 
در ادامه کریم نیز در دفاع از خود گفت: من از ماجرای قتل بی‌خبر بودم و فقط برای سلما سلاح تهیه کردم. معاونتی هم در قتل نداشتم.
 
پس از دفاعیات متهمان، قضات دادگاه برای صدور حکم وارد شور شدند و سلما را به اتهام قتل عمد به قصاص محکوم کردند. همسرش هم به اتهام معاونت در قتل و نگهداری اسلحه به 10 سال و نیم حبس محکوم شد. با اعتراض متهمان به رای دادگاه، پرونده به دیوان عالی کشور فرستاده شد و قضات شعبه 28 دیوان عالی کشور مجازات عاملان جنایت را تائید کردند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +190شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +138شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +128حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو