کری خوانی محسن بنگر برای استقلالی ها

 مدافع پرسپولیسی ها می گوید درباره یک حقیقت تاریخی حرف زده است.
 
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تیم منتخب ایران بعد از انقلاب در برنامه 90 تنها یک عضو دیگر خواهد داشت و به احتمال بسیار بالا، او علی دایی است. با انتخاب دایی، از مجموع 11 نفر تیم منتخب 8 نفر پرسپولیسی خواهند بود و این زیاد باب میل استقلالی ها نیست. آبی ها می گویند چون پرسپولیس طرفدار بیشتر دارد، این بازیکنان انتخاب شده اند. محسن بنگر مدافع پرسپولیس در واکنش به این حرف ها می گوید: «هم تعداد هواداران پرسپولیس بیشتر است و هم اینکه پرسپولیسی‌ها در فوتبال ایران بیشتر تاریخ‌سازی کرده‌اند. البته استقلال هم بزرگانی مثل مرحوم ناصر حجازی و حسن روشن را دارد. به نظرم در تاریخ فوتبال ایران استقلالی‌ها با پرسپولیسی‌ها قابل مقایسه نیستند.» او توضیح می دهد: «به طور مثال تا به حال 4 بازیکن ایرانی موفق شده‌اند توپ طلای آسیا را به دست بیاورند که سه تا از این بازیکنان یعنی علی دایی، مهدی مهدوی‌کیا و علی کریمی پرسپولیسی بوده‌اند. تازه خداداد عزیزی هم وقتی مرد سال 1996 شد که به عنوان بازیکن کمکی پرسپولیس در جام باشگاه‌های آسیا درخشید و بعد به تیم ملی دعوت شد و به جام ملت‌ها رفت. حالا متوجه شدید؟» وقتی از بنگر می پرسیم این یعنی کری خوانی، با لبخند جواب می دهد: «نه بابا! من مخلص استقلالی‌ها هم هستم. فقط یک حقیقت تاریخی را گفتم!»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
arkadash - نیکوزیا، قبرس
حالا محسن زامبی هم شده منبع تاریخی.. وقتی حرف از تاریخ میرنی ...ما داریم راجع به تیم استقلال حرف می زنیم نه دونه دونه بازیکنها....تیم لنگ یک دفعه بین سه تا تیم درپیت در یک جام در پیت تر قهرمان شد. این در حالیه که استقلال جزو پر افتخارترین تیمهای آسیا و حتی جهانه...اگه اینطوری با این معیارها مقایسه کنی که ژرژ وآ هم از تیم لیبریا بود و دوایت یورک هم اهل ترینیداد و توباگو....کدوم تیمشون تاریخساز شد!!!!
جمعه ۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۲
۳۸
ensanam arezoost - خارگ، ایران
دم آقا محسن گرم، راست میگه فقط حقیقت روگفته
جمعه ۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۲
۴۳
عقاب سرخ - پاسارگاد، ایران
کیسه کش به سرورت تعظیم کن،، سه بازیکن برتر آسیا پرسپولیسی یه بازکن کیسه کش رقاصه عربی‌ فرناز عرب دوست ؛) اسطورشون وسط فصل تیم‌ و هوادار را مچل کرد و رفت ور دل‌ عربها همون فصل هم کیسه با کله خورد زمین قهرمانی را هم از دست داد ،،اینجاست فرق پرسپولیسی‌های باغیرت و کیسه‌های آویزون همیشه سولاخ فرصت طلب :)
جمعه ۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۴
۶۵
havoo - تهران، ایران
لنگیای عزیز..... تی تاب دادن بهتون انگار؟!.
شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +285ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +264شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +225شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +198وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +191نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +152پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +148ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +145وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +140شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است