رئیس جدید فیفا خواهان اتحاد دوباره در فوتبال شد

جانی اینفانتینو پس از رسیدن به ریاست فدراسیون جهانی فوتبال، فیفا، خواهان اتحاد دوباره در این ورزش شد.
 
آقای اینفانتیو که دبیر کل یوفا هم هست، جانشین سپ بلاتر، رئیس پیشین فیفا شد.
جانی اینفانتینو در انتخابات فیفا که به دور دوم کشیده شد با ۱۱۵ رای که ۲۷ رای بیشتر از شیخ سلمان، نزدیک‌ترین رقیبش بود، به عنوان رئیس فیفا انتخاب شد.
 
آقای بلاتر، رئیس پیشین فیفا در حال حاضر ۶ سال از کلیه فعالیت‌های فوتبالی محروم است.
 
جانی اینفانتیو ۴۵ ساله گفت: "امروز من می‌گویم که باید پل بسازیم نه دیوار. فوتبال بدون شک می‌تواند این کار را انجام دهد. من می‌خواهم روی فوتبال تمرکز کنم."
 
آقای اینفانتینو وکیل است و در منطقه "وله" در سوئیس به دنبا آمده است. زادگاه او تنها ۱۰ کیلومتر با "ویسپ"، زادگاه سپ بلاتر فاصله دارد.
 
آقای اینفانتینو بعد از پیروزی در انتخابات فیفا گفت: "این یک انتخابات بود نه جنگ. یک رقابت، نه مبارزه. در یک انتخابات شما یا برنده می‌شوید یا بازنده، زندگی هم ادامه دارد. ما حالا این کتاب را ورق زده‌ایم و بلافاصله شروع به کار می‌کنیم. همه ما با هم کار می‌کنیم و من به تمام دنیا نشان می‌دهم که نامزد اروپا یا جای خاص دیگری نیستم. من نامزد فوتبال هستم و فوتبال هم ورزشی جهانی است."
 
او در مورد برنامه آینده فیفا نیز گفت: "کاری که ما در فیفا انجام خواهیم داد این است که با همه برای گسترش فوتبال همکاری کنیم و از کارهای سیاسی و صحبت در مورد جدایی و مرزها پرهیز کنیم."
 
روز جمعه ۲۶ فوریه در اولین دور رای‌گیری در انتخابات فیفا نتیجه‌ای بدست نیامد، هر چند که در آن دور هم اینفانتینو پیشتاز بود.
 
طبق قوانین فیفا در دور اول انتخابات، نامزد پیروز باید دو سوم آرا را بدست آورد. اما در دور دوم به دست آوردن اکثریت نسبی آرا کافی است و هر نامزدی که بیش از پنجاه درصد آرا (یعنی ۱۰۴ رای از ۲۰۷ رای ممکن) را به دست می‌آورد، برنده می‌شود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +285ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +264شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +225شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +198وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +191نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +152پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +148ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +145وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +140شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است