مولاوردی: تمامی مردان یک روستا در سیستان و بلوچستان اعدام شده‌اند

شهیندخت مولاوردی، معاون رئیس جمهور ایران در امور زنان و خانواده،شهیندخت مولاوردی، معاون رئیس جمهور ایران در امور زنان و خانواده، با انتقاد از حذف قوانین حمایت از خانواده‌های اعدامی در برنامه پنجم توسعه، گفته است: «ما روستایی را در سیستان و بلوچستان داریم که تمامی مردان آن روستا اعدام شده‌اند.»
 
معاون رئیس جمهور ایران در امور زنان و خانواده در گفت‌و‌گو با خبرگزاری مهر که روز سه شنبه، چهارم اسفندماه منتشر شده، گفته است: «موارد بسیاری سراغ داریم که مرد خانواده به دلیل مواد مخدر یا هر جرم دیگری به زندان افتاده و قانون اموال وی را مصادر کرده است در حالی که یک آپارتمان کوچک تنها سرپناه همسر و فرزندان وی است. قانون در مقابل زن و سه فرزندی که تنها سرپناه آن‌ها مصادره می‌شود چه مسئولیتی دارد؟ دستگاه‌های اجرایی ما چه وظایفی دارند؟»
 
وی اضافه کرده است: «در حال حاضر ۱۷ دستگاه و نهاد در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی بودجه و مسئولیت دارند اما باید پرسید جایگاه این دستگاه‌ها در کاهش عوارض اجتماعی جرم که بر نهاد خانواده تحمیل می‌شود، چیست؟ خانواده‌ای که تنها یک واحد آپارتمان داشته را مصادره کرده‌اند و اصلا توجهی ندارند که یک زن با ۳ فرزند می‌خواهد چه کند؟ پاسخ این سوال به هیچ وجه برای دستگاه اجرای قانون مهم نیست.»
 
 شهیندخت مولاوردی تصریح کرده است: «ما روستایی را در سیستان و بلوچستان داریم که تمامی مردان آن روستا اعدام شده‌اند. بازماندگان آن‌ها امروز قاچاقچی بالقوه هستند هم از این نظر که بخواهند انتقام پدران خود را بگیرند هم برای تامین منابع مالی خانواده‌ها، اما هیچ حمایتی از این افراد نمی‌شود.»
 
معاون رییس جمهوری ایران می‌گوید، در برنامه پنجم توسعه موضوع «حمایت از خانواده معدومین به کل حذف شده بود» اما در دولت حسن روحانی این موضوع دوباره در برنامه ششم گنجانده شده است.
 
خانم مولارودی همچنین گفته است: «معتقدیم اگر از این افراد حمایت نشود، این‌ها مستعد تکرار جرایم هستند پس جامعه در قبال این خانواده‌ها که قربانی جرم سرپرست خود هستند، مسئول است.»
 
سیستان و بلوچستان یکی از پهناور‌ترین و فقیر‌ترین استان‌های ایران است، براساس سرشماری سال ۱۳۸۵، از جمعیت دو میلیون و ۳۵۰ هزار نفری استان سیستان و بلوچستان، بیش از ۶۴۰ هزار تن بی‌سواد هستند.
سیستان و بلوچستان دارای هزار و ۳۰۰ کیلومتر مرز زمینی مشترک با کشورهای پاکستان و افغانستان است و یکی از مسیرهای اصلی ورود مواد مخدر به داخل ایران محسوب می‌شود.
 
به گزارش مهر، علی اوسط هاشمی، استاندار سیستان و بلوچستان، ۲۴ بهمن گفته بود: از ابتدای سال تا کنون ۱۴۴تن موادمخدر کشف و ضبط شده است که بیشترین آن‌ها تریاک بوده است وهمچنین طی این مدت علاوه بر انهدام ۱۲۰ باند مواد مخدر؛ بیش از ۱۵۰ قبضه اسلحه از قاچاقچیان مواد مخدر کشف و ضبط شده است.
 
در همین حال نهادهای بین المللی مدافع حقوق بشر و به ویژه عفو بین الملل طی سال‌های اخیر از مقام‌های ایران خواسته‌اند به موج اعدام‌های اقشار  کم درامد و فقیر به اتهام قاچاق مواد مخدر که اغلب به براساس«محاکم های ناعادلانه» صورت می‌گیرند، پایان دهند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۲
karaji - کرج ، ایران

جالبه برادران صاحب مواد مخدر قاچاق هستند ، فرزندان دهکده هدف استعمال مواد مخدر هستند ، مردان دهکده اعدام میشوند ، مادران داغدار و زنان بیوه هم صیغه آخوند‌ها ، چه سیکل مدار بسته‌ای تو این مملکت جریان داره !!
‌چهارشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۴
۴۷
amirHassna - سیدنی، استرالیا

چه اهمیتی برای ملت چرتی داره؟ مهم اینه که مردم برن در انتصابات رژیم به خودشون توهین کنن و فکر کنن دارن در سرنوشت کشور دخالت می کنن! یه سری همچین دم از اصلاح طلب می زنن یادشون رفته گل سرسبدشون موسوی بود که می خواست به دوران طلائی خمینی ملعون برگرده خاتمی هم که اصولا برای فریب ملت اومد سر کار.
‌چهارشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۵
۳۵
aram2255 - ایلام، ایران

اگه بهانه مواد مخدر نبود من نمی دونم اینها با چه توجیهی میخواستن بلوچ های بیچاره رو سرکوب کنند. در حالی که به گفته محمود احمدی نژاد بزرگترین قاچاقچیان کشور برادران حزب اللهی خودمان هستند. حالا با دیده منطق به این موضوع اگر نگاه کنیم باید به پیدایش گروه هایی مثل جندالله در این جامعه حق بدهیم.
‌چهارشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۵
۵۱
agha-javad - تهران، ایران

چه به راحتی‌ از جنایت‌هایشان حرف میزنند!!! مردم هم برایشان عادی شده متاسفانه.
‌چهارشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۳
۵۰
zagros56 - آتن، یونان
به همون خدای قسم که تمام دیکتاتورهارو نابود کرد و این رژیم جنایتکار فکرمیکند از دست مردم در میرود حق تمام این جنیاتهارو از شون میگیریم...
‌چهارشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۶
۴۶
Compatriot - تورنتو، کانادا
مردم برای همین انقلاب کردند حالا بعد از ۳۸ سال این حال و روزمونه. ننگئون باد. اصلا مثل اینکه زمان را برای ایران متوقف کردند. دنیا در حال پیشرفت و ایران در جا میزند. پولهاشم یا به جیب آخوندها یا برادران قاچاقچی، یا عراق، سوریه و کشورهای فقیر و بدبخت روانه میشود.
جمعه ۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۳:۴۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد