از سرگیری صدور ویزای بریتانیا برای ایرانیان با "سهولتی بی‌سابقه" + ویدیو

به گفته آقای هاموند با "روحیه خوب و همکاری دوجانبه" این اطمینان وجود دارد که "با شتابی فزاینده" مناسبات دو کشور به "حالت عادی" برگردد.صدای آمریکا : در سفر وزیر امور خارجه ایران به لندن و دیدار او با همتای بریتانیایی‌اش اعلام شد سفارت بریتانیا در تهران از ماه آینده صدور ویزا به مسافران ایرانی را آغاز می کند و مناسبات تجاری و سرمایه گذاری میان دو کشور هم شتاب بیشتری خواهد گرفت.
 
فیلیپ هاموند وزیر خارجه بریتانیا نیز دیدار با محمد جواد ظریف همتای ایرانی خود را "نماد بالقوه" گرمی رابطه تهران و لندن خواند و گفت "این نماد بالقوه گرمی مناسبات ایران و بریتانیا در دوران پسا برجام و آغاز لغو تحریم‌هابه دنبال توافق هسته ای در وین است. ما امروز صبح درباره طیف گسترده‌ای از مسائل دوجانبه در مورد مناسبات دو کشور گفتگو کردیم."
 
او در ادامه گفت "من توانسته‌ام به دکتر ظریف اطلاع بدهم که در پایان این ماه ما می‌توانیم صدور عمومی ویزا به ایرانیان را در سفارتمان در تهران از سر بگیریم و ایرانیان مایل به سفر به بریتانیا با سهولتی بی‌سابقه، می توانند ویزا دریافت کنند. ما چشم انداز ادامه و بهبود مناسبات دو کشور و رشد داد و ستد و فضای سرمایه گذاری برای بازرگانان بریتانیایی خواهان سرمایه گذاری در ایران و ایرانیان در بریتانیا را در نظر داریم."
 
به گفته آقای هاموند، بریتانیا پس از سال‌ها محدودیت مناسبات تجاری با چالش‌های زیادی مواجه است، اما با "روحیه خوب و همکاری دوجانبه" این اطمینان وجود دارد که "با شتابی فزاینده" مناسبات دو کشور به "حالت عادی" برگردد.
 
محمدجواد ظریف هم که به دعوت دولت دیوید کامرون برای شرکت در کنفرانس گردآور ی کمک برای آوارگان سوری به لندن رفته است، گروه داعش و سایر گروه های افراطی را تهدیدی برای تمامی منطقه خواند و گفت "فکر می کنم برای همه ما مهم است که در همکاری با یکدیگر، صلح و ثبات را به منطقه آشوب زده مان بازگردانیم."
 
وی افزود "ما آماده ادامه همکاری با بریتانیا و دیگر اعضای جامعه بین‌المللی هستیم تا این تضمین به وجود آید که صلح و دوراندیشی بر منطقه حکمفرما شود. باید این را درک کنیم که هیچ یک از درگیری‌های منطقه راه حل نظامی ندارد."
 
بعد از سفر کمال خرازی در زمستان ۱۳۷۹ به لندن، این نخستین بار است که یک وزیر امور خارجه ایران به بریتانیا سفر می‌کند.
 
دور جدید روابط ایران و بریتانیا از شهریور ماه امسال با سفر فیلیپ هاموند وزیر خارجه بریتانیا به ایران و بازگشایی سفارت این کشور در تهران آغاز شده است.
 
پیش از این و به دنبال به دنبال اعلام روز اجرای توافق جامع اتمی با ایران، آقای هاموند در بیانیه‌ای، با اشاره به نقش محوری بریتانیا در توافق اتمی با ایران، ابراز امیدواری کرد که بازرگانان بریتانیایی از فرصت‌هایی که از طریق لغو تحریم‌ها برای آنها فراهم آمده است، استفاده کنند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۷
*بی همتا* - برلین، آلمان

اخوند تخم انگلیس است . دست پرورده انگلیس خمینی دجال بود ..ملا عمامه اش رابردارد .نوشته ساخت انگلیس
شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۱
۴۷
Omide por jalal - لس‌انجلس، ایالات متحده امریکا

آفرین ظریف . این مشتِ محکمی بود بر دهانِ عربستان سعودی و " جیبوتی " و قطر. گامِ دوم برقراریِ رابطه با آمریکاست .
شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۳
۳۵
Roxenda - لندن، انگلستان
به‌‌‌ به‌‌‌ چه خوب . امیدوارم که بلاخره Landrover و Jaguarr توی ایران بیان و نمایندگی‌ بزنن . به امید روزهای بهتر :)
شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۶
۳۵
Roxenda - لندن، انگلستان
[::*بی همتا* - برلین، آلمان::]. تا زمانی‌ که آدم‌هایی‌ با افکار عقب افتاده‌ای مثل تو هستن ، ایران درست نمی‌شه . لطفا....
شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۷
۷۴
نازک بین - شفیلد، انگلستان
همانند بقیه ایرانیان از این خبر خوب و رابطه منطقی بین دو کشور که مایه مسرت است.خوشحال شدیم..امید است که بابقیه کشورهای مطرح دنیا مشابه این عمل رفتار شود. منجله امریکا.
شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۲
۶۳
Toufan - دوسلدورف، آلمان
[::Roxenda - لندن، انگلستان::]. اکثریت مردم پولشون به اواسط ماه هم نمیرسه همین مونده که 250 تا 300 میلیون پول بدن جاکوار یا لاندروور بخرن بقیه مسائل هم خودش حل میشه.
شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۴
۳۱
leona - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
[::Roxenda - لندن، انگلستان::]. مشکل مردم بدبخت ایران فقط نبود این دو نمایندگی ست که با دعای شما حتما حل می شه ! عجب !
یکشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۱:۱۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +194شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +143شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +132حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +123نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +105تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +103شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم