وزیر خارجه آلمان برای دومین بار ظرف کمتر از ۵ ماه عازم تهران شد

فرانک والتر اشتاین‌مایر، وزیر امور خارجه آلمان برای دومین بار ظرف کمتر از ۵ ماه عازم تهران شده و با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران دیدار کرده است.
 
آقای اشتاین مایر امروز ۱۳ بهمن (دوم فوریه) در یک کنفرانس خبری مشترک با آقای ظریف گفته "من در گفت وگو با طرف ایرانی متوجه این موضوع شدم که این آمادگی در ایران برای گفت وگو جهت بهبود روابط با عربستان وجود دارد و اینکه گام هایی در این مسیر برداشته شود."
 
با این حال وزیر خارجه آلمان وساطت میان ایران و عربستان را رد کرده و گفته "لازم نیست که بین دو کشور همجوار ایران و عربستان بخواهیم وساطتی داشته باشیم."
 
وزیر امور خارجه ایران هم در این کنفرانس خبری گفته ملاقات‌های امشب و فردا آقای اشتاین مایر در ایران با همتایان دولتی و خصوصی در راستای گسترش روابط دو و چندجانبه خواهد بود.
 
آقای ظریف گفته درباره سوریه و افغانستان و همچنین مناسبات دوجانبه با آلمان با آقای اشتاین مایر گفت‌وگو کرده است.
 
فرانک اشتاین مایر مهرماه امسال (اکتبر سال گذشته میلادی) اولین وزیر خارجه آلمان بود که پس از ۱۲ سال به تهران سفر کرد.
 
در جریان این سفر اجلاس جانبی کنفرانس امنیتی مونیخ برای اولین بار در تهران برگزار شد. وزرای خارجه ایران و آلمان، ابراهیم جعفری، وزیر خارجه عراق، صلاح‌الدین ربانی، وزیر خارجه افغانستان، نچیروان بارزانی، نخست‌وزیر کردستان عراق، هلگا اشمید، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از جمله مقام‌های شرکت‌کننده در کنفرانس مونیخ بودند.
 
اجلاس اصلی کنفرانس امنیتی مونیخ به زودی در آلمان برگزار می‌شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۶
shirzan - برلین، آلمان
آقای اشتاین مایر حقوق بشر کیلو چند ؟ وقتی بوی پول میاد همه اصول زیر پا گذاشته میشه دشمن دیروز دوست امروز میشه
‌سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۲
۵۴
گشتاسب - برلین، آلمان
اینها هم همه بوی پول به دماغشون خورده وگرنه عاشق چشم وابروی ایرانیا نشدن.
‌سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۲
۶۱
Sepas - تهران، ایران
جیبوتی تو کجای واقعا کجای جات خالیه ;)
‌سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا