پهپاد و زیردریایی ارتش ایران 'از ناو آمریکایی تصویربرداری کرده‌اند'

تلویزیون ایران تصاویری پخش کرده که می‌گوید پهپاد ارتش از ناو آمریکایی گرفته استتلویزیون ایران می‌گوید یک هواپیمای بدون سرنشین و یک زیردریایی متعلق به ارتش ایران در جریان یک مانور نظامی در خلیج فارس از یک ناو آمریکایی تصویربرداری کرده‌اند.
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، زیردریایی "میجت کلاس غدیر" با قرار گرفتن در نزدیکی ناو هواپیمابر آمریکایی "تصاویری بسیار واضح" از این ناو ضبط کرده است.
 
خبرگزاری فارس هم گزارش داده است که در رزمایش ولایت ۹۴ ارتش، یک پهپاد (هواپیمای بدون سرنشین) دقایقی از این ناو تصویربرداری کرده و "تصاویر ضبط شده از آن آنلاین در اختیار فرماندهان قرار گرفته است".
این خبرگزاری ویدیویی منتشر کرده که می‌گوید تصاویر ضبط شده از ناو آمریکایی توسط پهپاد ارتش ایران است.
 
در این تصاویر ناوی از بالا نشان داده می‌شود که تعدادی جنگنده روی عرشه آن مستقر شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس ناو تصویربرداری شده احتمالا ناو هواپیمابر یواس‌اس هری اس ترومن است.
این ناو که از سوخت هسته‌ای استفاده می‌کند، برای حملات هوایی علیه گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) در عراق و سوریه، در خلیج فارس مستقر شده است.
زیردریایی‌های غدیر در رزمایش ارتش در خلیج فارس شرکت دارندبه گفته یکی از فرماندهان نیروی دریایی ارتش ایران پهپاد مورد استفاده در این عملیات "علاوه بر قابلیت شناسایی، از توان رزمی نیز برخوردار بوده و امکان مقابله با تهدیدات را نیز داشته است".
 
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس نیروی دریایی آمریکا از تایید یا تکذیب این اخبار خودداری کرده است.

هشدار و بازداشت
 
دو روز پیش هم ارتش ایران اعلام کرده بود که در جریان مانور نظامی ولایت ۹۴ به یک رزمناو آمریکایی که وارد آب‌های محل رزمایش شده بود، اخطار داده و ناو آمریکایی را مجبور به ترک این منطقه کرده است.
این گزارش‌ها چند هفته بعد از آن منتشر می‌شود که نیروهای سپاه پاسداران در خلیج فارس ۱۰ ملوان آمریکایی را به دلیل ورود به آب‌های ایران در نزدیکی جزیره فارسی بازداشت کردند.
 
با وجود این که این افراد در کمتر از ۲۴ ساعت و در پی تماس‌های تلفنی وزرای خارجه دو کشور آزاد شدند، اما واکنش‌ها به این ماجرا همچنان ادامه دارد.
 
در تازه‌ترین واکنش اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا، گفته است که از دیدن تصاویر ۱۰ ملوان آمریکایی که از سوی ایران بازداشت شدند، "بسیار بسیار خشمگین" شده است.
 
آقای کارتر دیروز پنج‌شنبه گفت "دیدن نیروهای ما در آن موقعیت در تلویزیون ایران... به هیچ وجه جالب نبود."
پیشتر جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا هم از انتشار تصاویر ملوانان بازداشتی ابراز خشم کرده بود، اما در ایران آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، در دیدار با بازداشت‌کنندگان این ملوانان از اقدام آنها تقدیر کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۲
92ارشام - لندن، انگلستان
هررمان خودرویی ساختند که با توجه به مونتاژ بودن مانندپژو !واتش نگرفت ومنفجرنشد،صنعت ایران تازه به زمان جنگ جهانی دوم میرسد وگرنه پولهای ایران نیروند واسلحه وارداتی وموشک میخرند که روز مبادا مانند عراق که پیشرفته تر بود وایران را وادار به جام زهرکرد،میشویم.عراق هم میگفت اسرائیل را نابود ونفت دنیا رانایاب و...میکنم!صدام را ازسوراخ موش بیرون آوردند.به بلوف ردن باشه ما قویترین کشورجهانیم.
جمعه ۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۳
۴۵
Compatriot - تورنتو، کانادا
اینجوری که بوش میاد اینها دنبال یه جنگ دیگه هستند!
جمعه ۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۲
۴۴
خرماهی - رشت، ایران
[::92ارشام - لندن، انگلستان::]. هوشنگ، روسیه مگه صنعت خودرو سازی داره؟؟؟. شما بهتره به این فکر باشی که برده خوبی سر کارت واسه انگولا ساکسونها باشی و خوب واسشون کار کنی.
جمعه ۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۴
۴۸
shahin_2ron2 - تورنتو، کانادا
یه مشت بیسواد روانی‌ باز می‌خوان رابطه ایران و آمریکا یا کلا رابطه با کل دنیا رو بهم بزنن و آمریکا و اروپا رو وادار کنن که ایران رو دوباره تحریم کنن. اونوقت سپا و بسج دزدیشن دوباره شروع بشه و یه مشت شپیشو کثافت واسه خودشون نفت بفروشن و دکل‌های نفتی‌ رو دوباره ناپدید کنن. یکی‌ هم مثل اون احمقی نژاد (احمدی‌ نژاد) بیاد و حرف از پیشرفت و دختر ۱۳ ساله که تو خونش کار هسته‌ کرده بزنه. دنیا به حرفای چرت این روانی‌‌ها میخند چون چیزی که تو ایران زیاد، شپیشو، روانی‌، بیسواد و دزد که هماشون تو بیته رهبری جم شدن. مثل ساختن اون جت قاهر ۳۱۳ که واسه دنیا جوک شده بود.
جمعه ۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۴
۵۱
kawir - فرانکفورت، آلمان
خب چرا به خودشون اینقدر زحمت دادن ،بهتر از این عکسها را میشه تو اینترنت پیدا کرد،خب خب با این عکس گرفتن میخوان چی بگن؟یک نگاهکی به تحمیل نامه امریکا در برنامه هسته ای و صنایع(ابگرمکن) موشکییتون بیندازین و بعد کر کری بخونید
جمعه ۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۲
۴۴
خرماهی - رشت، ایران
[::kawir - فرانکفورت، آلمان::]. هوشنگ، خود امریکا اعتراف کرد که مشکهای ایران، جز ۵تای اول جهانه، شما چی میگی این وسط. اگه ابگرمکنه پس چرا اینقدر ازش میترسند؟؟؟
یکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۷:۲۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +192شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +139شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو