هندبال عربستان بر ایران غلبه کرد

تیم ملی هندبال ایران در نخستین روز از رقابت‌های قهرمانی آسیا مقابل عربستان شکست خورد.تیم ملی هندبال ایران در نخستین روز از رقابت‌های قهرمانی ۲۰۱۶ آسیا مقابل عربستان شکست خورد.
 
ملی‌پوشان هندبال ایران که در مسابقات گزینشی المپیک در آسیا به عنوان نایب قهرمانی دست یافته بودند، از تکرار نمایش مسابقات دوحه بازماندند و با نتیجه ۲۶ بر ۲۱ شکست خوردند.
 
کمتر از دو ماه قبل در مسابقات گزینشی المپیک به میزبانی قطر، ایران با نتیجه ۳۰ بر ۲۴ مقابل عربستان به برتری رسیده بود اما در رقابت‌های قهرمانی آسیا به میزبانی بحرین، شاگردان عرفان اسماعیلاگیچ برای قرار گرفتن در جمع سه تیم بر‌تر و راهیابی به جام جهانی ۲۰۱۷، شروع مطلوبی نداشتند.
 
نبرد هندبالیست‌های ایران و عربستان، نخستین تقابل ورزشی دو کشور پس از ماجراهای سیاسی اخیر بود که باعث شد مسئولین عالیرتبه ورزش عربستان اعلام کنند دیگر حاضر به انجام مسابقه در ایران نیستند و رقابت‌های ورزشی دو کشور باید در زمین بی‌طرف برگزار شود.
 
اظهاراتی که با پاسخ‌ مسئولین ورزشی ایران مواجه شد. از جمله کیومرث هاشمی رییس کمیته ملی المپیک که تصمیم عربستان را دستاویزی برای جریانات سیاسی آن کشور دانست و تاکید کرد چنین تصمیماتی مغایر با «روح المپیزم و منشور المپیک» است.
 
تیم ملی هندبال ایران در دومین دیدار خود از دور مقدماتی مسابقات قهرمانی آسیا روز یکشنبه به مصاف لبنان خواهد رفت. چین، بحرین میزبان مسابقات و امارات رقبای بعدی ایران در گروه دوم هستند.  در گروه نخست نیز قطر، کره جنوبی، ژاپن، عمان و سوریه به مصاف هم خواهند رفت.  
 
ایران در حالی بازی نخست خود را واگذار کرد که تا لحظه اعزام به منامه با حاشیه‌های متعددی مواجه بود.  
ملی پوشان در اردوهای برون مرزی لهستان و آلمان تمرینات خود را دنبال می‌کردند اما چهار لژیونر یعنی الله کرم استکی و برادرش سجاد استکی به اتفاق علیرضا موسوی و دانیال کومایش کنار تیم نبودند.
 
ایمان جمالی نیز پیش‌تر تصمیم گرفته بود با لباس تیم ملی مجارستان مبارزه کند. موضوعی که فدراسیون هندبال همواره تکذیب می‌کرد اما سرانجام نام جمالی بازیکن پیشین ایران، به طور رسمی در فهرست تیم ملی مجارستان قرار گرفت.  
 
در این بین،  برخی بازیکنان تیم ملی بعد از مسابقات انتخابی المپیک انتقادهای تندی از شیوه مربیگری اسماعیلاگیچ مطرح کرده بودند که باعث شده بود او در نخستین فراخوانی، نام آن بازیکنان را خط بزند.  
 
خبرگزاری ایسنا پس از دعوت مجدد از بازیکنان مغضوب نوشت: «به نظر می‌رسد غیبت لژیونرهای تیم ملی، سرمربی را وادار به عقب نشینی کرده زیرا برخلاف تصمیم اولیه، میلاد مسائلی و مجتبی کرمیان به اردوی کیش دعوت شدند.»
 
تدبیر رئیس فدراسیون برای جلوگیری از تداوم حاشیه‌ها،  ممنوع المصاحبه کردن مسئولان، بازیکنان و کادر فنی تیم ملی بود اما ناگهان خبر دیگری، باز هم این ورزش را گرفتار حاشیه کرد.  تلاش جهت دریافت ویزای شینگن برای همسر و فرزند یکی از اعضای ارشد فدراسیون آنهم در قالب فهرست همراهان تیم ملی، در رسانه‌ها بازتاب یافت.
 
رییس فدراسیون صحت این موضوع را تایید کرد و در عین حال یادآور شد، هزینه‌های همسر و فرزند دبیر فدراسیون به عهده خودشان بوده!
 
هندبال ایران که در دوره قبلی توانست برای نخستین بار به عنوان سومی آسیا دست پیدا کند، برای اعزام به بحرین با مشکل روادید هم مواجه بود.
 
پنج روز قبل از اعزام، سرپرست تیم ملی درباره احتمال رویارو نشدن عربستان با ایران، به خبرگزاری ایرنا گفت: با وجود پیگیری متعدد، تا این لحظه روادید تیم صادر نشده.  این رقابت‌ها زیر نظر کمیته آسیا برگزار می‌شود و ما نیز تابع سیاست کشور و دست اندرکاران نظام هستیم.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
مترلینگ - منچستر، انگلستان

اگه راست میگن بیان بالا رفتن از دیوار سفارتها رو مسابقه بدن بهشون میگم چند چند میشیم
جمعه ۲۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۰
۴۵
bineshaan - لندن، انگلستان

هنر٬ ادعا٬ خودبزرگ بینی و. نزد ایرانیان است و بس.
جمعه ۲۵ دی ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۹
۴۰
janahi - دبی، امارات متحده عربی
متاآسفانه ما همیشه تو روزنامه ها و سایت ها پیروزیم !!
شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۴ - ۰۶:۳۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازدید دختر و داماد پزشکیان از فروشگاه «تاربیا» در قزاقستان در طی سفر رسمی مسعود پزشکیان به این کشور
  • رحیم پور ازغدی: در پیاده روی اربعین من پسر ماندلا و پسر چگوارا را دیدم که برای زیارت حسین آمده بودند
  • حسین مرعشی در مورد به خیابان آمدن «مردم گرسنه» در پی بحران مواد غذایی هشدار داد
  • «قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • از دنیای ورزش تا بازیگری؛ کریستیانو رونالدو ممکن است در «سریع و خشن ۱۱» در کنار وین دیزل ظاهر شود
  • بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • ترس حکومت از تبریز؛ بازی تراکتور و پرسپولیس در ورزشگاه ۳هزار نفری
  • ابراز نگرانی بقایی از احتمال عدم صدور ویزا برای اعضای تیم فوتبال ایران در جام جهانی آمریکا
  • خشم اسرائیل از استرالیا؛ «هشدارهای موساد درباره ایران نادیده گرفته شد»
  • رد پای تهران در «حمله خونین سیدنی»؛ مقام اسرائیلی: منشأ حمله مرگبار به یهودیان، ایران است
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +200شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +149شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +137حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم