دلیل ناراحتی کروش از حبیب کاشانی این بود : چرا جلــوی مایلی‌کهن را نگرفت؟

بعد از بازی تیم ملی امید ایران با سوریه، کروش دوباره سوژه شد‌؛ اول به خاطر اینکه در لحظه گلزنی تیم خوشحالی نکرده و دوم اینکه جوری از جایگاه ویژه خارج شده که با حبیب کاشانی مدیر تیم ملی، رودررو نشود. حتی خروج او از فرودگاه به عنوان فرار خوانده شد.
 
اینکه کروش با حبیب کاشانی در ورزشگاه رودررو نشده و در طول بازی با او حتی حرف نزده، اتفاقی طبیعی بوده است. کارلوس از مدیر تیم ملی امید بی‌اندازه ناراحت است و این ناراحتی‌‌اش هم به مصاحبه‌های مایلی‌کهن و البته مصاحبه شخص کاشانی برمی‌گردد. در روزهایی که مایلی‌کهن علیه کروش مصاحبه می‌کرد، مدیر تیم امید هیچ‌گاه او را از این کار منع نکرد. کارلوس چندی قبل وقتی به کفاشیان گفت که چرا مایلی‌کهن علیه‌‌اش این‌قدر مصاحبه می‌کند، او گفت از حبیب کاشانی می‌خواهد تا مانع مصاحبه‌هایش شود. مایلی‌کهن اما ادامه داد تا کروش از مدیر تیم ملی دلخور شود که انگار او هم علاقه دارد مایلی‌کهن علیه‌‌اش حرف بزند. همچنین قبل از شروع مسابقات تیم ملی امید گفتند: «او طبق قانون اجازه ندارد به هتل تیم ملی المپیک برود و آنجا بماند.» این جمله، ناراحتی و دلخوری کروش را تشدید کرد.
 
سرمربی تیم ملی این روزها در قطر غریبه‌تر از همه است. تیم ملی امید در این کشور اردو زده ولی کروش اجازه نزدیک شدن به اردوی تیم را ندارد. او حتی نمی‌تواند به اردوی تیم برود. وقتی هم به ورزشگاه می‌رود تا بازی‌ها را ببیند، کسی نیست از جمع امیدها که به او خوشامد بگوید. این فضا در همان بازی ایران و سوریه به قدری کارلوس را دلخور کرد که ترجیح داد در پایان مسابقه هم با کاشانی رودررو نشود.
 
کروش برخلاف اکثر فوتبالی‌های ایران یک ویژگی مهم رفتاری دارد‌؛ اینکه اگر از فردی ناراحت است پشت‌ سر او حرف نزند و مقابلش لبخند بزند. در ایران معمولاً همین شکلی است. دشمن‌ها در ظاهر با هم خوبند و پشت پرده ... کروش اما ترجیح داد سه‌شنبه شب چیزی که هست را نشان دهد‌؛ ناراحتی از کاشانی و امیدها. او همیشه به نزدیکانش می‌گوید: «اهل ظاهر‌سازی نیستم.» و در ورزشگاه السد هم دست به ظاهرسازی نزد و به صورت تصنعی با کاشانی دست نداد. مصاحبه‌های مایلی‌کهن و البته کاشانی در ماه‌های گذشته نشان داده آنها با کروش خوب نیستند و طبیعی است که در چنین فضایی، اتفاق سه‌شنبه رقم بخورد.
 
خوشحالی نکردن کروش بعد از گل امیدها هم در حالی سوژه شده که مرور فیلم بازی‌های تیم ملی نشان می‌دهد کروش در اغلب موارد، زمان گلزنی‌ها اصلاً خوشحالی نمی‌کند. در بازی تاریخی ایران و کره‌جنوبی وقتی رضا قوچان‌نژاد مهم‌ترین گل تاریخ زندگی‌‌اش را به ثمر رساند و همه ایران رفت روی هوا، کارلوس کروش بی‌تفاوت در کنار زمین ایستاده بود و فقط نگاه می‌کرد. او روی اکثر گل‌های تیم ملی چنین رفتاری دارد و کمتر شده در لحظه گلزنی ایران، کسی خوشحالی‌‌اش را ببیند. در واقع او مثل برخی مربیان وطنی نیست که چون هیچ افتخاری در عمرشان کسب نکرده‌اند با هر گل جوری به هوا می‌پرند و مشت گره می‌کنند که انگار قهرمان جام جهانی‌ یا اروپا شده‌اند! اما کروش از این قهرمانی‌ها در عالم واقع و نه خیال، کم نداشته و طبیعی است از یک گل در سطح آسیا چندان به وجد نیاید.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +202شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +150شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +137حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم