سرقت از آژانس مسافرتی تحت پوشش نیروی خدماتی

 زن جوان تحت پوشش استخدام در آژانس‌های مسافرتی اقدام به سرقت از آنها می‌کرد اما سرانجام به دست مأموران پلیس دستگیر شد.
به گزارش جام جم آنلاین ، در روز 6 مرداد امسال مدیر یکی از آژانس های مسافرتی با مراجعه به کلانتری 105 سنایی به مأمورین اعلام داشت که یکی از پرسنل خانم آژانس که تحت عنوان نیروی خدماتی مشغول بکار بوده اقدام به سرقت وجوه نقد داخل گاوصندوق داخل آژانس کرده است.
 
با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع سرقت اماکن و به دستور بازپرس شعبه چهارم دادسرای ناحیه 6 تهران ، پرونده جهت رسیدگی در اختیار پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
 
کارآگاهان پایگاه سوم پلیس آگاهی با مراجعه به آژانس مسافرتی (محل سرقت) و بررسی سوابق استخدامی متهمه اطلاع پیدا کردند که وی خود را بنام «النار حبیبی» معرفی و آدرس محل سکونت خود را در محدوده میدان رسالت – خیابان هنگام اعلام کرده که پس از مراجعه به آدرس مذکور و انجام تحقیقات مشخص شد که چنین خانمی با این مشخصات در آنجا سکونت ندارد.
 
در ادامه و با بررسی سوابق استخدامی متهمه مشخص شد که تاریخ استخدام و زمان سرقت دقیقا مربوط به یک روز یعنی 6 مرداد بود متهمه در همان روز استخدام به راحتی به بخشی مالی و محل گاوصندوق دسترسی داشته است.
 
بررسی تصاویر دوربین های مداربسته پیش بینی شده در داخل آژانس متهمه را نشان داد که در فاصله چند ساعت حضور خود در داخل آژانس، به بهانه نظافت و بدون هرگونه محدودیتی به تمامی قسمت های آژانس تردد داشته و به این شیوه از محل نگهداری وجوه نقد شرکت اطلاع پیدا کرده و در ادامه با استفاده از غفلت کارکنان بخش مالی اقدام به سرقت مبلغ 11 هزار و 500 دلار وجه نقد داخل گاو صندوق نموده و نهایتا بنا بر اظهارات احدی از پرسنل آژانس به بهانه خارج کردن زباله ، از محل سرقت خارج و متواری شده است.
 
با طرح شکایت های مشابه از سوی تعداد دیگری از آژانس های مسافرتی، کاراگاهان اطلاع پیدا کردند که متهمه با شناسایی آژانس های مسافرتی از طریق آگهی استخدام نیروی خدماتی در صفحه نیازمندی روزنامه ها به این مراکز مراجعه، ابتدا تحت عنوان آبدارچی و نیروی خدماتی استخدام و تنها در عرض چند ساعت و پس از شناسایی دقیق محل دقیق وجوه نقد، سرقت خود را انجام و از محل متواری شده است.
مدیر یکی از آژانس های هواپیمایی منطقه میرداماد در اظهاراتش عنوان نمود که متهمه طی چند ساعت حضورش در آژانس، اقدام به سرقت بیش از 7میلیون تومان وجه نقد داخل گاوصندوق آژانس کرده است.
 
با توجه به شیوه و شگرد سرقت و احتمال مراجعه متهمه به سایر آژانس های مسافرتی سطح شهر تهران، هماهنگی لازم انجام و تصاویر بدست آمده متهمه (از طریق دوربین های مداربسته محل های سرقت) در اختیار آژانس های مسافرتی و هواپیمایی قرار گرفت تا در صورت شناسایی وی بلافاصله موضوع به کارآگاهان پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ اعلام شود.
 
در روز 30 آذر خانم جوانی با مراجعه به یک آژانس هواپیمایی در منطقه میرداماد، درخواست استخدام به عنوان نیروی خدماتی را می دهد؛ مدیر آژانس که پیشتر در جریان سرقت تعدادی از آژانس های مسافرتی و هواپیمایی قرار داشت، با مشاهده خانم جوان و مطابقت تصویر وی با تصویر سارق تحت تعقیب پایگاه سوم آگاهی بلافاصله اقدام به شناسایی متهمه کرده و موضوع را به کارآگاهان اطلاع می دهد‌؛ نهایتا کارآگاهان با حضور در آژانس اقدام به دستگیری متهمه و انتقال وی به پایگاه سوم آگاهی کردند.
 
با انتقال متهمه به پایگاه سوم آگاهی، هویت واقعی وی بنام «زهرا . ش» (24 ساله) شناسایی و در ادامه تحقیقات مشخص می شود که وی بلامکان بوده و طی این مدت در مناطق مختلف شهر تهران بویژه در میرداماد، خیابان شریعتی، خیابان جردن، منطقه گیشا و خیابان آفریقا به این شیوه و شگرد اقدام به سرقت از آژانس های مسافرتی نموده است.
 
رئیس پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام این خبر، افزود: با توجه به اعتراف صریح متهم به سرقت‌های مشابه در مناطق مختلف شهر تهران و احتمال انجام سرقت‌های مشابه از سایر آژانس‌های مسافرتی و هواپیمایی توسط متهمه، دستور انتشار بدون پوشش تصویر متهمه از سوی مقام محترم قضایی صادر شده است.
 
سرهنگ کارآگاه رحیم فرزام ادامه داد: لذا از کلیه شکات و مالباختگانی که موفق به شناسایی تصویر متهم شدند دعوت می‌شود تا جهت پیگیری شکایات خود به نشانی پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ در خیابان سهروردی شمالی – خیابان خرمشهر – میدان نیلوفر مراجعه نمایند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +200شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +148شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +136حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +106شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم