طلاق‌ از ازدواج‌ جلو زد

در هشت ماه گذشته از سال جاری، ۴۹۲ هزار و ۵۲۴ مورد ازدواج و ۱۰۹ هزار و ۹۷۴ مورد طلاق در کل ایران ثبت شده است. به عبارتی از هر ۴,۴ ازدواج در سال جاری یک مورد به طلاق ختم شده است.

نکته جالب این نمودار نسبت ازدواج و طلاق در استان‌های مختلف کشور در ایران و افزایش تعداد طلاق نسبت به ازدواج است.
 
در شش ماهه اول سال ۱۳۹۴، از هر ۴,۴ ازدواج یکی به طلاق ختم شده و در سال ۱۳۹۳ هم همین نسبت وجود دارد. اما در سال ۱۳۹۲ از هر پنج ازدواج یکی به طلاق ختم شده و در سال ۱۳۹۱ از هر ۵,۵ ازدواج. همین مساله نشان می‌دهد در چند سال گذشته تعداد طلاق‌ نسبت به ازدواج افزایش داشته است.
 
این نمودار نشان می‌دهد که در استان تهران، نسبت ازدواج به طلاق از همه کمتر و دارای بیشترین درصد طلاق است. در تهران از هر ۲,۸ ازدواج یک مورد منجر به طلاق می‌شود. بعد از تهران استان البرز، گیلان، خراسان رضوی و مازندران قرار دارند که نسبت ازدواج به طلاق در آنها به ترتیب ۲,۹، ۳,۳، ۳,۷ و ۳,۸ است.
 
در مقابل استان سیستان و بلوچستان دارای کمترین آمار طلاق است. در این استان از هر ۱۲.۸ ازدواج یکی به طلاق می‌انجامد. به عبارتی، آمار طلاق تهران ۴.۵ برابر استانی مانند سیستان و بلوچستان است.
 
بعد از سیستان و بلوچستان استان‌هایی مانند ایلام، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، یزد و خوزستان کمترین میزان طلاق را دارند و میزان ازدواج به طلاق در این استان‌ها به ترتیب ۹، ۸,۸، ۸,۵، ۶,۹ و ۶,۴ درصد است.
 
 «مسائل جنسی، اقتصادی و مداخلات دیگران» از مهم‌ترین دلایل طلاق زوج‌های جوان در ایران است.
شهریور ماه امسال محمد ابراهیم طریقت، سخنگوی سازمان ثبت احوال خبر داد که آمار کل طلاق در ایران ۸.۷ درصد افزایش یافته و به طور متوسط هر ساعت در ایران ۱۸ زوج طلاق می‌گیرند.
 
۱۴ درصد از طلاق‌ها در سال اول و ۴۸ درصد در پنج سال اول زندگی مشترک صورت می‌گیرد و به طور متوسط افراد مطلقه ۸.۱ سال با هم زندگی مشترک داشته‌اند.
 
از سال ۹۰ تا ۹۳ به طور متوسط ازدواج در ایران رشد منفی ۶.۵ درصدی داشته است.
 
بر اساس آمار منتشر شده توسط دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی و مهاجرت سازمان ثبت احوال ایران، در سال ۹۰ از هر هزار ایرانی ۱, ۹ تن طلاق گرفتند و ایران در نرخ ازدواج مقام دوم منطقه را دارا بود.
 
در میان کشورهای جهان، فرانسه با شاخص ۵۳,۳ بیشترین آمار طلاق در دنیا را داراست و به طور متوسط از هر دو ازدواج در فرانسه یک ازدواج به طلاق می‌انجامد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
amirHassna - سیدنی، استرالیا

مشکلات ملت همیشه در صحنه اصلا اهمیت نداره.همین که خامنه ای (شاه اسماعیل) بیسواد فکر کنه جلوی امریکا و دنیا اونم با پشت گرمی روسا وایستاده و مزدوران داخلی و خارجی رژیم هم فکر کنن الان ابر قدرت دنیا شدن کفایت می کنه. کشور اول منطقه هنوز تو حل مشکلات داخلی خودش مونده برا دنیا شاخو شونه می کشه.
شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +246پرچم شیر و خورشید ایران بر فراز سکوی نخست المپیاد جهانی به اهتزاز درآمد!
  • +179رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +131برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +123ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +120ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +119مهدی پرپنچی : خامنه‌ای درست می‌گوید که اسرائیل و آمریکا دست‌خالی برگشتند
  • +113درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +104انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +88همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +87دو فلسطینی «در حال تسلیم» به ضرب گلوله سربازان اسرائیل کشته شدند + ویدیو