وال‌استریت‌جورنال: آمریکا تحریم‌های جدید ایران را به تاخیر انداخته‌است

موشک عمادروزنامه وال‌استریت‌جورنال می‌گوید تحریم‌های جدیدی که قرار بود کاخ سفید علیه ایران، به خاطر «توسعه برنامه موشکی» آن اعمال کند، به تاخیر افتاده است. اما مقام‌های ایالات متحده بر مقابله با «برنامه موشکی» جمهوری اسلامی تاکید کرده‌اند.
 
«وال‌استریت‌جورنال» نهم دی ماه در گزارشی گفته بود، آزمایش‌های اخیر موشکی در ایران سبب شده تا آمریکا تحریم‌های تازه‌ای را علیه افراد حقیقی و حقوقی مرتبط با این موضوع آماده کند.
 
فهرستی از کسانی که قرار بود با تحریم‌های جدید روبه‌رو شوند نیز منتشر شد که دست‌کم ۱۲ فرد و شرکت را در بر می‌گرفت.
 
اما یک روز پس از آن، در دهم دی‌ماه، همین روزنامه به نقل از مقام‌های رسمی می‌گوید اعمال این تحریم‌ها، در سایه اجرای توافق اتمی میان تهران و شش قدرت جهانی، به تاخیر افتاده است. در حال حاضر ایران در حال اعمال محدودیت‌هایی بر برنامه اتمی خود است، و در پی آنها تحریم‌های بین‌المللی علیه تهران برداشته خواهند شد.
 
مقام‌های دولتی آمریکا تاکید کرده‌اند که کاخ سفید برای مقابله با «توسعه برنامه موشکی» ایران «ثابت‌قدم» است و وزارت خزانه‌داری آن کشور نیز همچنان تحریم‌های جدید را در دستور کار خود دارد. با این همه تاریخ مشخصی برای اعمال این تحریم‌های احتمالی ارائه نشده است.
 
قانون‌گذاران جمهوری‌خواه در ایالات متحده انتقادهایی را متوجه دولت باراک اوباما کرده و می‌گویند رئیس‌جمهوری و دولت آن کشور «اراده» خود را برای «به چالش کشیدن ایران» از دست داده‌اند. برخی دیگر از منتقدان نیز می‌گویند تحریم‌های احتمالی جدید در برابر تحریم‌هایی که قرار است برداشته شوند، ناچیز است.
 
از سوی دیگر اما گروهی نیز می‌گویند اعمال تحریم‌های جدید در شرایط فعلی، ممکن است توافق به‌دست‌آمده برای برچیدن بخش مهمی از فعالیت‌های اتمی ایران را به خطر بیاندازد.
 
برخی دیگر نیز به تاثیر اعمال این تحریم‌ها بر فضای سیاسی و انتخابات پیش‌روی ایران اشاره کرده‌اند.
 
گزارش تازه وال‌استریت جورنال در زمانی منتشر شده که حسن روحانی، رئیس‌جمهوری ایران، در آستانه آغاز سال نوی میلادی، نامه‌ای به وزیر دفاع خود نوشت و خواستار «تولید انواع موشک‌های مورد نیاز نیروهای مسلح با سرعت و جدیت بیشتر» شد.
 
با این همه جان کربی، سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده، گفته است موضوع تحریم‌های جدید ایران، ارتباطی با «تهدید‌های» اخیر و توافق اتمی صورت‌گرفته ندارد.
 
آقای کربی گفته است «ما به اقدامات مناسب خود برای جلوگیری از رفتارهای بی‌ثبات‌کننده تهران ادامه می‌دهیم».
 
پیش از این قرار بود در صبح چهارشنبه (به وقت واشینگتن ) این تحریم‌ها اعلام شوند، اما به گزارش «وال‌استریت‌جورنال» در همان روز تصمیم گرفته شد که فعلا به تاخیر بیافتند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۷
dannni - سوئد، سوئد
تا نباشد چوب تر فرمان نبرد گاو و خر، این آمریکا فکر کرده حکومت ایران مانند این حکومت‌های عرب ترسو و بزدل هستند ،والا همین آخوندها یک درسی‌ بهتون بدن که تو تاریخ بنویسند،فکر کردید اینها تو این ۳۸ سال چطور دوام آوردند
جمعه ۱۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +202شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +150شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +137حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم