گروگان‌گیرها پسر قذافی را رها کردند

منابع امنیتی می‌گویند هانیبال، از پسران سرهنگ قذافی، رهبر سابق لیبی، که توسط گروهی مسلح در لبنان ربوده شده بود پس از مدت کوتاهی اسارت آزاد شده است.
 
در ویدئویی که امروز (جمعه ۱۱ دسامبر) از تلویزیون لبنان پخش شد، هانیبال درخواست می‌کند در ازای آزادی او باید هرگونه خبر یا اطلاعاتی در مورد امام موسی صدر، روحانی برجسته شیعه که ۳۷ سال پیش در لیبی ناپدید شد، منتشر شود.
 
پلیس لبنان به آسوشیتد‌پرس گفته هانیبال ساعاتی پس از آن که توسط گروهی مسلح ربوده شده بود، در شهر بعلبک لبنان آزاد و توسط پلیس به بیروت انتقال یافته است.
 
هانیبال پسر چهارم معمر قذافی، رهبر سابق لیبی است که در پی قیام مردم این کشور که به نبرد خونین میان نیروهای او و معترضان انجامید سرنگون و سپس کشته شد.
 
او که ۴۰ سال سن دارد همواره به علت سبک زندگی تجملی‌اش مورد توجه رسانه‌ها بوده است.
از زمان سرنگونی پدرش در سال ۲۰۱۱، هانیبال و مادر و خواهرش در عمان و تحت حصر خانگی قرار داشتند و معلوم نیست که برای چه مدت در لبنان بوده است.
 
سید موسی صدر، ، که در لبنان و ایران به "امام موسی صدر" شهرت دارد، مرجع دینی و رهبر سیاسی شیعیان لبنان در سال های ۱۳۳۸ تا ۱۳۵۷ پنج ماه قبل از پیروزی انقلاب ایران و در حالی که به دعوت معمر قذافی به لیبی رفته بود ناپدید شد.
 
بسیاری از ناظران، دولت آقای قذافی را به 'کشتن یا ربودن' موسی صدر و دو همراه لبنانیش، محمد یعقوب و عباس بدرالدین، متهم می‌کنند.
 
اتهامی که سرهنگ قذافی تا پیش از مرگش آن را انکار کرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +199رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +142برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +133ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +123درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +112انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +85آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +80هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه