"سیرابی" چقدر خاصیت دارد؟

ایسنا : یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: سیرابی باعث جذب بهتر آهن به بدن می‌شود و آنتی اکسیدان‌های مفیدی دارد که از ابتلا به سرطان و سایر بیماری‌های متابولیک جلوگیری می‌کند.
 
سیدمرتضی صفوی، با اشاره به خواص سیرابی اظهار کرد: سیرابی بخشی از چهار معده‌ نشخوارکنندگان است که پروتئین آن حتی از گوشت قرمز بالاتر است و با مصرف آن بدن یک ماده پروتئینی کامل شامل آمینواسیدهای ضروری دریافت می‌کند.
 
وی با بیان اینکه پروتئین‌ در محصولات غذایی حیوانی بیشتر از پروتئین‌های گیاهی است و به دلیل آمینو اسیدهای موجود در این مواد، پروتئین کامل محسوب می‌شود، ادامه داد: پروتئین موجود در سیرابی از لحاظ کیفیتی بالاتر از سایر محصولات غذایی حیوانی است و آمینواسیدهای ضروری بدن را تامین می‌کند. بنابراین سیرابی می‌تواند در رشد کودکان و نوجوانان نقش بسزای داشته و کلسیم مورد نیاز آن‌ها را تامین کند.
 
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه تقریبا پنج میلی‌گرم آهن در 100 گرم سیرابی وجود دارد که مانند گوشت قرمز برای رفع کم خونی مناسب است،‌ گفت: سیرابی باعث جذب بهتر آهن به بدن می‌شود و آنتی اکسیدان‌های مفیدی دارد که از ابتلا به سرطان و سایر بیماری‌های متابولیک جلوگیری می‌کند.
 
صفوی با بیان اینکه کلسترول موجود در سیرابی حتی از کلسترول گوشت قرمز، مرغ و ماهی کمتر است، ادامه داد: روی موجود در 100 گرم سیرابی 11 درصد نیاز بدن به روی را تامین می‌کند و این ماده غذایی به رشد مو، جلوگیری از ریزش مو و رشد قد کمک می‌کند.
 
وی با اشاره به اینکه 100 گرم سیرابی 130 گرم کالری دارد، اضافه کرد: قند موجود در سیرابی از آجیل و گوشت قرمز هم پایین‌تر است و باعث افزایش اسپرم، حس چشایی، بویایی و تقویت سیستم ایمنی می‌شود و علاوه بر این ویتامین‌های B₁، B₂، B₆،B₁₂ و همچنین ویتامین A نیز در این ماده غذایی وجود دارد.
 
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه به دلیل وجود آلودگی در پرزهای سیرابی، این ماده غذایی پیش از مصرف باید به خوبی شسته شود، خاطر نشان کرد: توصیه می‌شود مردم حداقل هفته‌ای یک روز سیرابی مصرف کنند و افرادی که نسبت به بوی آن حساسند نیز می‌توانند این غذا را با طعم دهنده‌هایی مانند آب لیمو، ترشی و سبزیجات میل کنند تا طعم و بوی آن مطبوع‌تر شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۲
raha1984 - هامبورگ، آلمان

تهوع اوره این سیرابی و کله پاچه خدایش !!!
‌چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۲
۴۶
بوزرجمهر - تهران، ایران

[::raha1984 - هامبورگ، آلمان::]. باید بتون بگم از لذیذ ترین خوراک ایرانی خودت رو محروم کردی.برادر من بیا اومدی ایران سیرابی واست بپزم با یه پیک عرق کیشمیش بخور و حالشو ببر
‌چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۳
۶۶
عموعقلی - پاریس، فرانسه

من اگر دختر بودم با یک پرس سیرابی گول میخوردم بهترین غذای دنیا یعنی سیرابی
‌چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۹
۴۴
*fanoos* - ایران، ایران
[::بوزرجمهر - تهران، ایران::]. منم موافقم سیرابی واقعا خوشمزه است و بسیار مفید
‌چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۲
۵۶
cardenas - تهران، ایران
این غذا خیلی خوشمزست و خیلی هم طرفدار داره ولی........از نظر خاصیت و مفید برای تغذیه باید گفت این متخصص تغذیه و رژیم درمانی به ریش باباش خندیده. احتمالا مغزش تاب داره.
‌چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۶
۵۶
cardenas - تهران، ایران
این غذا خیلی خوشمزست و خیلی هم طرفدار داره ولی........از نظر خاصیت و مفید برای سرطان باید گفت این متخصص تغذیه و رژیم درمانی به ریش باباش خندیده. احتمالا مغزش تاب داره.
‌چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • واکنش زاکانی، شهردار تهران، به قرار گرفتن نام خود در «لیست ترور اسرائیل» + ویدیو
  • ویدیو و عکسی که میتوان ساعت‌ها‌ با آن گریه کرد؛ چه زمانی بچه‌هایمان در کودکی اینقدر بالغ شدند
  • علیرضا دبیر خانواده‌ها کشته‌شدگان را مسخره کرد: می‌گن ناراحتیم، می‌زنن می‌رقصن
  • تظاهرات مردم آبدانان با شعار «مرگ بر دیکتاتور» و «مرگ بر خامنه‌ای» در اعتراض به بازداشت یک معلم
  • تصاویر: دانا ادن، تهیه‌کننده سریال «تهران» کیست؟
  • توئیت خبرنگار بی‌بی‌سی در مورد پیام اخیر شاهزاده رضا پهلوی؛ توئیت علی کریمی در مورد تهدیدش به قرآن‌سوزی
  • مجری استرالیایی که در حال مستی روی آنتن رفته بود، عذرخواهی کرد
  • سخنرانی شجاعانه مادر نهایت رحیمی: از این پس تاسوعا و عاشورای ما ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه است
  • برندگان جوایز بهترین تک عکس مسابقه جهانی سونی در ۱۰ شاخه؛ از معماری و سبک زندگی تا حیات‌وحش و سفر
  • سخنرانی شیرین عبادی در سنای فرانسه و دفاع از شاهزاده رضا پهلوی