سردار صفوی: مسئولان ببینند چه کرده اند که مردم حاضر نشدند از دریافت یارانه انصراف دهند

سردارسرلشگر رحیم صفوی گفت: آمریکاییها برای محکم کردن پای خود در منطقه، تجزیه کشورهای اسلامی منطقه را در دستور کار خود دارند.
 
به گزارش «انتخاب»، سردار سرلشگر پاسدار سید یحیی رحیم صفوی در نخستین یادواره 340 شهید حوزه 311 امام جعفر صادق  با اشاره به درپیش بودن هفته دفاع مقدس افزود: این هفته بهترین فرصت است که جوانان از حماسه های نسل قبل از خود مطلع شوند.
 
وی با اشاره به اینکه آموزه های دوران دفاع مقدس هنوز هم می تواند ملت ما را از گزند توطئه های بیگانگان مصون نگه بدارد افزود: هم اکنون دشمنان از طریق جنگ نرم و شبکه های ماهواره ای به دنبال رخنه های فرهنگی در کشور هستند و متأسفانه افزایش آمار طلاق در کشور یکی از نمونه های این تهاجمات فرهنگی است.
 
سرلشگر صفوی گفت: ملت ما در دوران دفاع مقدس از مال و جان خود گذشتند اما چه شد که وقتی دولت از افراد جامعه خواست از دریافت یارانه انصراف دهند با پاسخ منفی مردم مواجه شد و این هشداری به مسئولان سیاسی و فرهنگی است که ببینند چه کرده اند تا این اتفاق افتاده است.
 
وی در بخش دیگری از سخنانش به شرایط کشورهای منطقه اشاره کرد و گفت: مجموع آوارگان عراق و سوریه به 9 میلیون نفر رسیده است و تاکنون بیش از هفت هزار نفر در یمن به شهادت رسیده اند.
 
رحیم صفوی ادامه داد: در 10 سال گذشته، کشورهای حاشیه خلیج فارس صد میلیارد دلار سلاح از آمریکاییها خریده اند اما یک مورد از این سلاحها را علیه رژیم صهیونیستی به کار نبرده اند.
 
وی گفت: آمریکاییها هم پس از شکست در عراق و دادن پنج هزار کشته، به مسلط کردن داعشیها و تکفیریها در منطقه پرداخته اند.
سردار صفوی در ادامه به حمایت های مادی و معنوی و مشاوره های نظامی به عراقیها و سوریها را بر اساس عقل و منطق خواند و افزود: سوریه ، لبنان و عراق عمق دفاع استراتژیک ایران هستند و عقل و فهم سیاسی ایجاب می کند داعشیها را در همان جا از بین ببریم.
در بخش دیگری از این مراسم از خانواده شهیدان افراسیابی و میرمحکم که به ترتیب پنج شهید و سه شهید تقدیم انقلاب کرده اند تجلیل شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۲
senator x - تهران، ایران

این گفته ات که آمریکائی ها تجزیه کشورهای اسلامی را در دستور کار دارند,درسته.40سال پیش هم اعلحضرت همین را فرمودند واین گفته ایشان درسال1354بود که گفتند 15سال دیگه این ماهستیم که در مورد قراراداد نفتی تصمیم گیری میکنیم نه چشم آبی ها.وچون چشم آبیها میدانستند حرف اعلحضرت جدی هست و مانند رهبر چرت و پرت نمیگوید,سه سال بعد کارتر وسائل سوقط اش را فراهم کرد.الان 38سال هست میگویند(مرگ برآمریکا,اسرائیل از بین باید برود)آب ازآب تکان نمیخورد.اگه گفتی گربه هه کجا قوقلی قوقو میکنه؟
جمعه ۲۷ شهریور ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۹
۵۶
محسن احمد علی - دبی، امارات متحده عربی

خواهشا" جوانان و شهدای جنگ اول انقلاب را دستمایه کار خود نکنید..اونها جوانانی بودند که در رژیم قبل رشد کردن و با غیرت و شرافت بزرگ شدن، کار انقلاب و خمینی نبود...اما الان کاری کردین که مردم به کوچکترین درخواست شماها ، گوش نمیکنند و به هیچکدام تان اعتماد ندارند.
جمعه ۲۷ شهریور ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۸
۱۰۹
biparva-jan - تهران، ایران

همه ببینید چه کردید.
جمعه ۲۷ شهریور ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۴
۴۲
karaji - کرج ، ایران

طوری حرف می‌زنه که انگار تو این سی‌ و چند سال جمهوری اسلامی ایشون تو دست شویی قایم شده بود و هیچ کار بوده !!
جمعه ۲۷ شهریور ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۱
۴۴
paksan - ایران، ایران
ایشون همون آقایی هستش که باعث فاجعه و شکست و کشته شدن جوانان زیادی در کربلای چهار شد و خودش شب حمله فرار کرده بود تهران ! و خلخالی قرار بود اعدامش کنه ولی رفسنجانی ملعون نگذاشت. حالا دم درآورده واسه ما مسئولین مسئولین میکنه. مرتیکه ترسو اون همه جوون رو به کشتن دادی فرار هم کردی حالا واسه ما دم از مردم میزنی؟
شنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۵:۵۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • مجله فوربس: احتمالا آمریکا برای ضربه سخت به جمهوری اسلامی ناو هواپیمابر به منطقه بفرستد
  • پزشکیان: همه ما کشور را به اینجا رساندیم؛ دولت آمریکا حمله به بیمارستان ایلام را جنایت علیه بشریت خواند
  • سخنگوی دولت ایران می‌گوید قیمت‌ کالاهای اساسی از هفته آینده بین «۲۰ تا ۳۰ درصد» افزایش می‌یابد
  • شاهزاده رضا پهلوی: نیازی به مداخله نظامی نیست، تغییر در ایران به‌دست خود مردم رقم می‌خورد
  • شواهدی از قصد «مداخله هدفمند» آمریکا برای کمک به جنبش اعتراضی در ایران
  • فریاد «مرگ بر دیکتاتور» یک معترض پس از بازداشت در نارمک تهران
  • نشریه بریتانیایی: آمریکا برای حمله به ایران پس از سرکوب‌ معترضان جنگنده اعزام کرده است
  • رسانه اسرائیلی: نتانیاهو از طریق پوتین به تهران پیام داد «اسرائیل قصد حمله به ایران را ندارد»
  • پزشکیان و وزارت بهداشت از «بررسی» حمله مأموران به بیمارستان ایلام خبر دادند
  • مدودف: سرنوشت مادورو برای صدراعظم آلمان هم قابل تصور است
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا