جواب منفی دختر ایزدی به اولاند

ابنا :  فرانسوا اولاند در دیدار با یک دختر ایزدی در نمایشگاه پاریس، پیشنهادی به او داد که با پاسخ منفی مواجه شد.

 نمایشگاهی تحت عنوان "جنگ در عراق و خاورمیانه" و با حضور برخی آسیب دیدگان این معضل انسانی، در روزهای اخیر در پاریس برگزار شد.
 
در حاشیه برگزاری این نمایشگاه، رئیس جمهور فرانسه به عنوان مهمان ویژه حضور یافت و ضمن گفتگو با بازدیدکنندگان، سخنانی را درمورد آوارگان کشورهای جنگ زده ایراد کرد.
 
«فرانسوا اولاند» در همین دید و بازدیدها با «جنان بادل» دختر ایزدی اهل عراق که با کتاب "داعش و اسارت زنان" در این نمایشگاه حضور یافته بود به سخن پرداخت و وضعیت آواراگان این کشور را جویا شد.
 
وی پس از مطالعه بخش‌هایی از کتاب بادل، خطاب به او اظهار داشت: کتاب تو تاثیر عمیقی بر من گذاشت و امیدوارم دیگر شاهد اینگونه رفتارها با زنان در سراسر جهان نباشیم.
 
رئیس جمهور فرانسه با تاکید بر آمادگی این کشور برای پناه دادن به آوارگان جنگ‌زده خاطرنشان کرد: پیام صلح مرا به اقلیم کردستان عراق برسان و به آن‌ها بگو که فرانسه همواره پشتیبان آ‌ن‌ها در جنگ علیه داعش خواهد بود.
 
اولاند در پایان سخنان خود از این دختر عراقی درخواست کرد تا در فرانسه بماند و به فعالیت خود در زمینه نویسندگی ادامه دهد ولی جنان بادل در پاسخ به او گفت: با مهاجرت مشکلی حل نمی‌شود و تنها راه برون‌رفت عراق از مشکلات بوجود آمده، "ماندن" و "تفکر" است.
 
این دختر ایزدی با بیان اینکه من خواستار یاری زنان زندانی و مردمان با استقامت کشورم هستم، خاطرنشان ساخت: از شما درخواست می‌کنم که مردم کشورم را به عدم مهاجرت ترغیب کنید، چراکه در حال حاضر مهاجرت چاره واقعی عراقی‌ها نیست.
وی در تقبیح چهره داعش اظهار داشت: من سه ماه در چنگال گروه تروریستی داعش بودم و این کتاب نیز ماحصل اتفاقاتی است که بر من گذشته است.
 
جنان بادل افزود: در مدت زمان اسارتم شاهد صحنه‌های دردناکی بودم و تروریست‌ها از هیچ وسیله‌ای برای شکنجه ما رویگردان نبودند.
گفتنی است، کشور فرانسه یکی از اعضای تشکل موسوم به ائتلاف جهانی علیه داعش است که تا اینجای کار نتوانسته اذهان عمومی جهان را نسبت به مبارزه خود با داعش جلب کند.
 
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۷
ensanam arezoost - خارگ، ایران

این دختر ایزدی با بیان اینکه من خواستار یاری زنان زندانی و مردمان با استقامت کشورم هستم، خاطرنشان ساخت: از شما درخواست می‌کنم که مردم کشورم را به عدم مهاجرت ترغیب کنید، چراکه در حال حاضر مهاجرت چاره واقعی عراقی‌ها نیست...درود بر اندیشه ناب و تفکر عمیق این دختر مردمی و میهن دوست
جمعه ۲۰ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۰
۵۲
behzad50 - مونیخ، آلمان

درد بر شرف تو زن اصیل و شجاع. دنیا با وجود امثال تو هنوز ارزش ماندن و جنگیدن برای انسانیت را دارد.
جمعه ۲۰ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۶
۵۸
parvin55 - مادرید، اسپانیا

چقدر لذت بردم از شهامت و واقع گرایی این دختر شجاع--- پاسخ او مشابه پاسخ طاهره ی قرت العین به ناصر الدین شاه قاجار بود..و تاملی بر این مساله که کسانیکه شورش ننگین ۵۷ را رقم زدند با چه رویی هنوز دفاع و با چه وجدانی بعد از اینکه این چاه را کندند سفر به ایران.!
جمعه ۲۰ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۳
۶۰
farokhzad - کنت، انگلستان

افرین بر این بانوى شجاع شرم تاریخ بر تازیان متجاوز شرم بر ان دینتان
جمعه ۲۰ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۴
۴۵
Dara20 - تهران، ایران

در این زمینه فقط فاطی فدای عاقا باید نظر بده
جمعه ۲۰ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۵
۴۷
Omide por jalal - لس‌انجلس، ایالات متحده امریکا

اگر محمد بود به او پیشنهاد ازدواج میداد تا مثلِ عایشه از او سرپرستی و نگاه داری کند و به جایِ داعش ، خودش به او تجاوز کند ! و البته جوابِ این دخترِ شجاع یک کشیده محکم به صورتِ او می‌بود .
جمعه ۲۰ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۲
۷۱
senator x - تهران، ایران
تاعلت واقعی پیدایش داعش معلوم نشود نمیشود پادزهرآنساخته شود
شنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۸
۴۷
ahmadadib - تهران، ایران
خود همین فرانسه و غرب داعش را بوجود اوردن . داعش حجم زیادی گردش مالی داره یعنی اینا نمیتونن مسدودش کنن ؟ جلوی ترکیه و عربستان را نمیتونن بگیرن ؟ جلوی خرید سلاح را نمیتونن بگیرن ؟ همه اینا فیلمشونه . این دخترک قبل از اینکه قربانی داعش باشه قربانی همین اولانده .
شنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۴ - ۲۲:۵۰
۶۲
sohane qom - قم، ایران
همتون فرار کردید خارج و حالا این خانم را ستایش می‌کنید،‌ای که هی‌
یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۰:۳۵
۴۳
مرد تنها82 - دبی، امارات متحده عربی
[::Omide por jalal - لس‌انجلس، ایالات متحده امریکا::]. حرف ..... نزن نادن بدبخت بار اخرت باشه توهین میکنی معلومه ادم بی سوادی هستی که نمیدانی به کی داری جسارت میکنی
یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۱
۵۳
fereshteh-wi - سیاتل، ایالات متحده امریکا
چی‌چی آفرین راه انداختین داغه متوجه نیست وقتی‌ برگرده با همون بی‌ توجهی‌ و فرهنگ عقب موندی کشورش روبرو بشه انوقت پشیمون میشه... خودتون که آفرین می‌کنید چرا بر نمیگردین کشورتون....؟ من خودم تا رژیم عوض نشه جرأت نمیکنم چون از مرگ میترسم.
دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۱:۴۲
۶۵
خط ازاد - ژنو، سوییس
ژستهای عوام فریبانه،برای انتخابات،نقش فرانسه در منطقه کاملا روشن است،عامل ویرانی و فقر مردم در منطقه و آفریقا.
دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۲
۴۳
sleepyhollow - کوالا لامپور، مالزی
[::fereshteh-wi - سیاتل، ایالات متحده امریکا::]. مهم پیامی است که در جوابیه این خانم میشه درک کرد! استقامت و ایستادگی! شهامت و جسارت! حالا مهم، اینکه خودش میتونه کاری از پیش ببره، کشته میشه یا زنده میمونه، داعش شکست میخوره یا نه نیست!
دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۰
۳۱
Avicenna - لندن، انگلستان
من کرد نیستم ولی فکر می کنم با غیرت ترین مردم خاورمیانه کرد ها و امثال ایزدی ها هستند
‌سه شنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۶
۵۰
توپوزی - لینز، اتریش
[::fereshteh-wi - سیاتل، ایالات متحده امریکا:تورا عقلت نمیرسد کشور ما جایی ندارد که برگردیم ولی عراق که مثل ایران همه جایش اشغال نشده.منظور این خانم این است که باستند و بجنگند و دوستان هم تحسینشان به همین است.اگر من بگریز.
‌پنجشنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۴
۵۰
توپوزی - لینز، اتریش
:Avicenna - لندن، انگلستان: من لر هستم و زنم کرد است و بهترین زن دنیاست وزن برادر اولم اذری است و زن برادر دومم اصفهانی و بهترین دوستم سیستانی شریک کاریم خانمی گیلک و بهترین زن دنیا .همه ما با غیرت ترین ادمهای دنیا هستم و حرف شما... حرف دنیا است.هیچ نژادی در ایران بالاتر و باغیرت تر از دیگران نیست و همه جا خوب بد و با غیرت و بی غیرت دارد.
‌پنجشنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.