دل‌آواز و دانشگاه آزاد رد کردند؛ شجریان قرار نیست برای رفسنجانی بخواند

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، گزارش‌ها در مورد سفارش تصنیفی در ستایش اکبر هاشمی رفسنجانی به محمدرضا شجریان را رد کرده و مؤسسه هنری دل‌آواز، نیز چنین خبری را تکذیب کرده‌است.
 
طه هاشمی، معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، یکشنبه اول شهریور، به خبرگزاری ایسکانیوز گفته که خبر سفارش چنین تصنیفی به محمدرضا شجریان توسط دانشگاه آزاد اسلامی «کذب محض» است و افزوده «تاکنون نه مذاکره‌ای با آقای شجریان در این زمینه شده و نه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نیاز به چنین کاری دارد».
 
طه هاشمی تأکید کرده است که «اگر می‌خواستیم چنین کاری کنیم، نیاز نبود آن را مخفیانه انجام دهیم و آن را حتماً علنی می‌کردیم».
سایت موسیقی ایرانیان نیز به نقل از روابط عمومی مؤسسه دل‌آواز که شرکت انحصاری پخش آثار آقای شجریان محسوب می‌شود، چنین خبری را تکذیب کرده است.
 
پیش از این سایت تدبیر ۲۴ که خود را «رسانه امید و اعتدال» و از حامیان دولت حسن روحانی معرفی می‌کند، مدعی شده بود که محمدرضا شجریان «در حال آماده‌سازی یک تصنیف باشکوه با مضمون و محتوایی درباره خدمات و تلاش‌های‌ آیت‌الله هاشمی رفسنجانی است».
این سایت خبری به نقل از خبرنگار خود افزوده بود: «این کار موسیقایی که از چندی پیش و به سفارش معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شده است، ابتدا در جلسه بزرگداشت حافظ که در همین نهاد علمی و آموزشی برگزار گردید مطرح شد».
تدبیر ۲۴ مدعی شده بود که «استاد شجریان بعد از دریافت این پیشنهاد ابتدا با فروتنی نداشتن شرایط مناسب برای خواندن آواز و مشکلات کهولت سن برای حنجره را بهانه‌ای برای نپذیرفتن این پیشنهاد کرده است اما در ادامه و با توضیح اهمیت این موضوع و اختصاص بودجه‌ای در شأن استاد آواز ایران، این پیشنهاد در دستور بررسی و برنامه‌ریزی برای تهیه ترانه مناسب توسط ایشان قرار گرفت».
محمدرضا شجریان که از اساتید آواز سنتی ایران است، در سال‌های گذشته و به دنبال مواضعی که در حمایت از جنبش سبز اتخاذ کرد، از برگزاری کنسرت در ایران محروم شده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دیدار شاهزاده رضا پهلوی با شماری از مدیران و فعالان سیلیکون ولی
  • وزیر دفاع پیشین آمریکا و فرمانده سابق سنتکام: رژیمی که مردمش را قتل‌عام می‌کند، از درون سقوط نمی‌کند
  • پزشکیان به مردم آمریکا نامه نوشت: ادامه مسیر تقابل، پرهزینه و بی‌نتیجه است
  • ادعاهای مکرر ترامپ درباره جنگ با ایران؛ ۱۳ بار اعلام «پایان قریب‌الوقوع جنگ»
  • افشای هویت زن بی‌حجابی که در ویدیوی صدا و سیما در کنار یک آخوند در خیابان شعار می‌دادند
  • بریتانیا از سرنگون کردن بیش از ۱۰ پهپاد جمهوری اسلامی و استقرار هزار نیروی نظامی در خاورمیانه خبر داد
  • جعفرپناهی، نویسنده و کارگردان، با وجود حکم یک سال حبس از طریق مرز زمینی به ایران بازگشت
  • از لولو به هلو؛ تغییراتی باورنکردنی در سه سال، با کمی آرایش، تغییر سبک زندگی ، رژیم والبته کمی جراحی
  • پشت کودکان پنهان نشوید، بچه‌ها سرباز نیستند، بچه‌ها سپر نیستند
  • گریه و زاری آیت‌الله جوادی آملی در پیام به مردم: بزرگوارید، ما در برابر شما خضوع و احساس کوچکی می‌کنیم
  • +261سخنرانی یک فعال کویتی در سازمان ملل که آنها را شوکه کرد: از اسرائیل بیاموزیم
  • +241شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +206شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +160پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +140مقام اسرائیلی از کشته شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران خبر داد
  • +133سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +127ترامپ: باید «سرطان» جمهوری اسلامی را کامل از بین برد؛ باید جلوی اتمی شدن رژیم «دیوانه» را می‌گرفتیم
  • +124کشته شدن عضو هوافضای سپاه که از ساقط کردن اف-۳۵ می‌گفت
  • +117ویدیوهای روز؛ همسایه به زن استاد بسیجی کشته شده: خوردی؟ حالا باز برو شعار بده
  • +114پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید