اعلام وضعیت اضطراری در فرگوسن آمریکا در پی تیراندازی‌های شدید

در پی تیراندازی‌های شدیدی که در شهر فرگوسن آمریکا، در جریان سالگرد کشته شدن جوانی سیاه‌پوست انجام شد، مقام‌های شهری در ۱۹ مرداد در آن وضعیت اضطراری اعلام کرده‌اند.
 
این شرایط برای جلوگیری از تکرار خشونت‌ها و درگیری‌های مراسم سالگرد کشته شدن مایکل براون، جوان آفریقایی آمریکایی، اعمال شده است.
 
پلیس می‌گوید در پی تیراندازی یک مرد به سوی آنها، آنها نیز اقدام به تیراندازی کرده‌اند.
فرد مذکور به شدت مجروح شده است.
 
به گزارش خبرگزاری رویترز دادستانی این فرد را که در حال حاضر در بیمارستان است، به مواردی مانند «تیراندازی به ماموران قانون» متهم کرده و وثیقه‌ای ۲۵۰ هزار دلاری برایش در نظر گرفته است.
 
استیو استنگر، مقام ارشد اداری سنت‌لوئیس که فرگوسن حومه‌ای از آن است، گفته وضعیت اضطراری برای این اعمال می‌شود تا جلوی آسیب و زیان احتمالی به افراد و متعلقات آنها گرفته شود.
 
پلیس می‌گوید تیرانداز‌های یک‌شنبه در پی تیراندازی‌های متقابل دو گروه «آشوب‌گر» به سوی یکدیگر آغاز شد.
سپس یکی از از آنها در پارکینگ با محاصره چهار مامور پلیس روبه‌رو می‌شود.
 
پلیس می‌گوید این فرد مظنون که با نام «تایرون هریس» معرفی شده، به سوی خودروی آنها تیراندازی کرده است و در پاسخ افراد پلیس، شدیدا زخمی شده است.
 
پلیس سنت‌لوئیس می‌گوید گروه‌های تیرانداز بخشی از معترضان نبودند، بلکه «گروه‌های خلافکار» بودند.
پدر «هریس» به خبرگزاری رویترز گفته پسرش مسلح نبود و در حال فرار از محل برای نجات جان خود بوده است.


پلیس می‌گوید فرد مجروح شده به سوی آنها تیراندازی کرده است، پدر این فرد می‌گوید او مسلح نبودتظاهرات فرگوسن که تیراندازی‌های شدید در حاشیه آن رخ داده، در سالگرد کشته شدن مایکل براون از بامداد یک‌شنبه آغاز شد و نه تنها فرگوسن، که شهروندان در دیگر شهرهای ایالات متحده نیز در تظاهراتی مشابه شرکت کردند.
 
در خود فرگوسن نیروهای پلیس نیز در راه‌پیمایی که از محل کشته شدن آقای براون آغاز شد، شرکت کردند.
 
مایکل براون پسری ۱۸ ساله‌ بود، که مرداد ماه سال گذشته در تیراندازی مامور پلیس جان خود را از دست داد. او مسلح نبود و کشته شدنش به موجی از اعتراضات و تطاهرات در آمریکا، علیه آنچه «خشونت پلیس با پیش‌زمینه‌های نژادپرستانه» عنوان می‌شود، انجامید.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۵
کارمن مهوش کش - تهران، ایران
کلا 90 درصد فرگوسن سیاهن و پلیس واسه کنترلشون خیلی خشونت بخرج میده . کلا سیاه ها همه چیزشون فرق داره و هیچوقت سفید های امریکا نتونستن یه رابطه معقول با سیاه ها داشته باشن. بک گراند فکر سیاهپوستا اینه که سفید ها به اونا یه جور دیگه نگاه میکنن و کافیه یه سفید سر یه مساله کوچیک با یه سیاه بخواد بحث کنه. سریع متهم به نژادپرستی میشه. باید این عقبه رو از ذهن سیاه ها بیرون کنن تا بتونن باهاشون ارتباط منطقی بگیرن. این امر هم حالا حالا ها محقق نمیشه .حتی اگه یه رییس جمهور سیاه پوست روی کار باشه .
‌سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند