گوگل رکورد شکست؛سود ۶۵ میلیارد دلاری در بازار بورس

سهام گوگل روز جمعه ۲۶ تیر با ثبت یک رکورد تاریخی برای خود، با افزایشی ۱۶ درصدی به بالاترین ارزش ثبت‌شده خود رسید.
 
به گزارش خبرگزاری فرانسه، گوگل طی روز جمعه در بازار بورس ۶۵ میلیارد دلار سود کرده‌است که این، بالاترین رقم سود یک شرکت در یک روز در تاریخ آمریکا است.
 
با این افزایش، گوگل هم‌اینک از نظر ارزش در بازار، به جایگاه دوم جهانی پس از شرکت اپل رسیده‌است.
روز جمعه به ثروت «لری پیج» و «سرگئی برین»، مؤسسان شرکت گوگل، هر کدام در حدود چهار میلیارد دلار اضافه شده‌است.
سهام گوگل در بورس اوراق بهادار «نَزدَک» هم‌اینک از ۹۳٫۰۸ دلار به ۶۷۲٫۹۳ دلار رسیده که بدین‌وسیله ارزش کامل این شرکت در بازار به حدود ۴۶۸ میلیارد دلار رسیده‌است.
 
بنا بر این گزارش، روز جمعه به ثروت «لری پیج» و «سرگئی برین»، مؤسسان شرکت گوگل، هر کدام در حدود چهار میلیارد دلار اضافه شده‌است.
 
یکی از دلایل افزایش ارزش سهام این شرکت، افزایش ۶۰ درصدی مدت زمانی است که مشتریان گوگل صرف تماشای ویدئوهای یوتیوب بر روی تلفن‌های هوشمند و تبلت‌های خود می‌کنند.
 
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۱۰۹
فاطی قاطی - موگادیشو، سومالی
می‌بینید بنیانگذار هیچ یک از امپراتوری‌های نت یا اقتصاد یا رشته های دیگر مسلمان واسلام نیست.ولی تا دلت بخواد مسلمان کله پوک داریم که جایزه صلح نوبل بردن که هیچ نیازی به دانش وعلم نداره.اینها میسازند ماخراب میکنیم, اینم کل علم ودانش ما مسلمانان هاست. هیچ هنر یا علمی به جز خراب کردن وویران کردن نداریم.
شنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +306ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +204وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +176ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +162فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +160شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +154شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +150وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید