قلعه‌نویی لیست بازیکنان مدنظر برای ملوان را داد؛ او سیدجلال و انصاری‌فرد را می‌خواهد

مالک و مدیرعامل باشگاه ملوان گفت که امیر قلعه‌نویی فهرست بازیکنان مدنظرش را دیروز ارائه کرده است.
 
تسنیم نوشت: داریوش بهشتی در خصوص اینکه آیا قلعه‌نویی لیست بازیکنان مد نظرش را ارائه داده گفت: پس از جلساتی که قلعه‌نویی با دستیارانش داشت، در خصوص بازیکنان مد نظرش با آنها به جمع بندی رسید. قلعه‌نویی امروز (جمعه) لیست بازیکنان مورد نیاز خود را در اختیار من قرار داد که من هم بلافاصله کار مذاکره با این بازیکنان را آغاز کردم.
 
وی افزود: در این لیست نام 6 بازیکن وجود دارد که به غیر از دو بازیکن که قلعه‌نویی به طور قطعی می‌خواهد نام 4 بازیکن دیگر هم به عنوان بازیکنان جانشین در لیست وجود دارد که اگر به هر دلیلی نتوانیم بازیکن لیست «الف» را جذب کنیم با جایگزین وی در لیست «ب» وارد مذاکره می‌شویم.
 
مالک و مدیرعامل باشگاه ملوان در مورد اینکه آیا قلعه نویی، سید جلال حسینی و کریم انصاری‌فرد را می‌خواهد تصریح کرد: قلعه نویی به ما اعلام کرد که به سیدجلال حسینی و کریم انصاری فرد نیاز داشته و این دو بازیکن را می‌خواهد. در بررسی‌هایی که انجام دادیم متوجه شدیم هنوز سیدجلال قراردادش را با باشگاه نفت تهران امضا نکرده و قراردادش ثبت نشده به همین دلیل پیشگاه هادیان، معاون ورزشی باشگاه را مامور مذاکره با وی کرده‌ایم و خودم هم با انصاری‌فرد مذاکره خواهم کرد.
 
بهشتی در مورد تکلیف دروازه‌بان تیم ملوان نیز گفت: از بین لک و پاشنکو اقدام به جذب یکی از آنها خواهیم کرد.
وی در مورد تکلیف مدیرعامل باشگاه و سرپرست تیم ملوان گفت: با توجه به محدودیت زمانی که برای انجام کارها داریم خودم به عنوان مدیرعامل باشگاه فعالیت می‌کنم. با توجه به اینکه 30 درصد از سهام باشگاه همچنان در اختیار نیروی دریایی است، طبق توافقی که داریم آنها گزینه‌هایی را برای سرپرستی تیم به ما معرفی می‌کنند که ما از میان این گزینه‌ها سرپرست تیم را انتخاب خواهیم کرد. در حال حاضر ناخدا احمدی را به عنوان گزینه سرپرستی تیم معرفی کرده‌اند که ما نیز بر روی این گزینه نظر مثبت داریم.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۲
اصحاب کهف - بروکسل، بلژیک
بازم این میخواد لشکر ملی‌ پوش‌ها رو با خودش ببره به تیمش که قهرمانش کنن؟ مثل پارسال که تو ۴ تا (۶) م شد!!!!
یکشنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +305ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +204وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +176ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +162فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +160شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +154شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +150وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید