یک روز پس از چوب کشیدن و حمله به میز داوران/امید نوروزی:پشیمانم،مردم من را ببخشند

کشتی‌گیر تیم ملی کشورمان از حاشیه‌هایی که پنجشنبه گذشته در مسابقات انتخابی تیم ملی به وجود آورد، ابراز پشیمانی کرد.
 
تسنیم نوشت: امید نوروزی بعد از اتفاقات و حواشی که روز گذشته در مسابقات انتخابی تیم ملی برایش  رخ داد، گفت:« باید از همه به خاطر اتفاقاتی که رخ داد، عذرخواهی کنم. همه من را می‌شناسند و می‌دانند که چنین آدمی نیستم که اهل حاشیه باشم. من 10 سال است که در کشتی هستم و در این مورد هیچ کس از من بی‌اخلاقی ندیده است اما در یکی دو سال گذشته اتفاقاتی برایم رخ داد که خیلی سخت بود.»
وی ادامه داد:« به زودی صحبت‌های خود را در این خصوص انجام می‌دهم. من به همین دلیل تمرکز نداشتم و روز گذشته کاری کردم که الان پشیمان هستم. من قبول دارم نباید به آن صورت عکس‌العمل نشان می‌دادم و الان مقابل مردم شرمنده هستم به خاطر همین تلاش می‌کنم تا همه چیز را جبران کنم.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۹
دایره مینا - کراکف، لهستان
یک دفعه چی شد آقای پهلوان پنبه ?!فهمیدی که مسجد جای باد در کردن نیست ?! حالا باز لگد بزن به تابلوهای تبلیغاتی دور زمین ! البته با این لگدی که زدی نشان دادی که : قهرمان شدن چه آسان - آدم شدن چه مشکل ! : )
شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا