تهیه گزارش کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از 'فساد و تخلف' در فوتبال ایران

بررسی پرونده فساد در فوتبال ایران، در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس ایران به پایان رسیده و این پرونده، برای قرائت در صحن علنی در هفته آینده، تحویل هیات رئیسه مجلس شده است.
 
به گفته حسین آذین نماینده مجلس ایران و عضو کمیسیون اصل نود، براساس این گزارش "تخلفات فدراسیون فوتبال محرز است" و عملکرد این فدراسیون تبعات "مالی، اجتماعی و اخلاقی" داشته است.
مواردی از این گزارش که نیازمند رسیدگی قضایی باشد، به قوه قضاییه فرستاده خواهد شد.
 
آقای آذین همچنین گفت موضوع فساد در فوتبال ایران، از اواخر سال ۱۳۹۲ در این کمیسیون در دست بررسی بوده و در همین ارتباط، با ۷۰ نفر از افراد مرتبط با حوزه‌های مختلف فوتبال مصاحبه شده است.
 
او به طیف گسترده‌ای از "فساد و تخلف" که در این گزارش مطرح شده اشاره کرد و گفت نه تنها مقررات فدراسیون فوتبال "نقض" شده، بلکه اساسنامه فعلی فدراسیون فوتبال به تایید فیفا و هیات وزیران نرسیده و "وجاهت قانونی ندارد".
 
نماینده مجلس ایران درباره تخلفات مالی در فوتبال ایران مدعی شد که سالانه "حدود هزار میلیارد تومان" در لیگ برتر و لیگ دسته یک "از بیت المال" هزینه می‌شود اما گردش مالی آن "غیر شفاف" است.
 
از موارد اصلی تخلف مالی در فوتبال ایران، خرید و فروش بازیکنان است که به گفته حسین آذین مدیران عامل، بازیکنان، مربیان، و واسطه های رسمی یا غیر رسمی (شامل خبرنگاران ورزشی، پیشکسوتان و کارمندان) به طور مستقیم یا غیر مستقیم در آن دخالت دارند.
آقای آذین افزود که رسانه‌ها، به‌ویژه رسانه‌هایی که وی به آنها لقب "زرد" داد، در فساد در فوتبال ایران نقش دارند و پشت "تیترهای خلاف واقع" برای بزرگ‌نمایی بازیکنان و مربیان، "تبانی‌های مالی" بوده است.
 
او تاکید کرد که این تخلفات به بیرون زمین فوتبال محدود نبوده و "تبانی بین بازیکنان و مدیران تیم‌ها، بین داور و مدیران تیم‌ها و بازیکنان" هم در جریان بوده است.
 
۲۵ میلیارد تومان فرار مالیاتی که باعث ممنوع‌الخروج شدن ۲۸۸ نفر شده، سفرهای خارجی غیرضروری (از جمله ۱۸۸ سفر آقای کفاشیان و ۲۱۸ سفر دبیر فدراسیون)، شرط‌بندی‌ های غیرمجاز در قهوه‌خانه‌های تهران، فعالیت ۱۰۰ مدرسه غیرمجاز فوتبال و جعل مدارک پایان خدمت سربازی، از دیگر تخلفات مورد ادعای آقای آذین است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۲
92ارشام - لندن، انگلستان
فساد وتبانی مالی درجمهوری اسلامی!شگفتا مگردرحکومتی که الگوی مسلمانان جهان است و صدورانقلاب درسرلوحه کاربوده وهست!فسادواختلاس یارشوه وفحشا وجوددارد؟بقول مموتی حکومت امام زمان این حرفها را ندارد.حتما اشتباه شده و کشورهای کافرمانند آمریکا،سوئیس و...بوده است.
دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۹
۵۶
MehranIrani - تهران، ایران
اعضای کمیسیون اصل نود لطف کنند فقط بگن کجای مملکت اختلاس و دزدی نکردند و کدام سازمان قابل اعتماده وگرنه نیاز نیست تک تک بگن کجا فساد بوده چون همه جای این مملکت اسلامی فساد داره غوغا میکنه ، البته لطف کنند اول دلایلی بیارند که اعضای کمیسیون اصل نود خودشون تاحالا تو فسادی شریک نبودند که فکر کنم این کار محاله!
دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۶
۷۷
hassan5 - تهران، ایران
یکی نیست که بکمسیون اصل نود مجلس بگه کدام سازمان یا وزارتخانه هرنوع تشکیلات دولتی دیگر در این نظام وجود دارد که خلافکار نباشد.کمسیون اصل نود بدنبال تشکیلاتی دولتی ای بگردد که احتمالا کمتر خلافکار بوده وباو جایزه بدهد
دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.