داعش مسئولیت حمله به نمایشگاه کاریکاتورهای پیامبر اسلام را به عهده گرفت

گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) می‌گوید که حمله به محل برگزاری نمایشگاه کاریکاتورهای پیامبر اسلام در شهر دالاس آمریکا کار این گروه بوده است.
 
این گروه گفته است که "دو سرباز خلافت" حمله به مرکز کنفرانس در نزدیکی دالاس را انجام دادند.
 
رادیوی البیان، متعلق به داعش در یک بولتن خبری گفت که نمایشگاه "در مورد حضرت محمد تصاویر منفی ارائه می کرد".
 
دو مرد مسلح روز یکشنبه ۳ مه پس از تیراندازی بیرون محل برگزاری کنفرانسی که در آن کاریکاتورهای پیامبر اسلام عرضه می شد در حومه شهر دالاس آمریکا کشته شدند.
 
این مردان مسلح به سوی دو مأمور امنیتی شلیک کردند اما یک پلیس راهنمایی و رانندگی در مقابل به آنها تیراندازی کرد و هر دو نفر را کشت.
 
خبرنگاران می گویند که این اولین بار است که داعش ادعا می کند که حمله ای را در خاک ایالات متحده انجام داده است.
 
داعش در بیانیه خود تهدید کرده که حملات بزرگتر و شدیدتری را در خاک آمریکا انجام دهد.

التون سیمپسون در مورد رفتن به سومالی برای همراهی با شبه نظامیان اسلام‌گرا صحبت کرده بودمقامات پلیس روز دوشنبه ۴ مه در پی تجسس خانه دو فرد مسلحی که در بیرون محل برگزاری کنفرانس اقدام به تیراندازی کرده بودند، هویت این دو نفر را اعلام کرد که یکی فردی به نام التون سیمپسون و دیگری به نام ندیر صوفی بوده است.
 
اسناد دادگاه نشان می دهد که التون سیمپسون در گذشته در فهرست مظنونان تروریستی بوده است.
 
این اسناد نشان می دهد که التون سیمپسون در سال ۲۰۱۰ به دلیل اظهارات کذب در مورد برنامه رفتن به سومالی گناهکار شناخته شده بود.
او و ندیر صوفی، که به گفته مقام ها دیگر عامل حمله بود، مشترکا در آپارتمانی در آریزونا زندگی می کردند.
 
بر اساس اسناد دادگاهی سیمپسون از سال ۲۰۰۶ به خاطر تماس با فردی که به اعتقاد اف بی آی تلاش داشت در آریزونا یک هسته تروریستی تشکیل دهد زیر نظر بود.
 
او در سال ۲۰۰۹ به یک خبرچین گفت که "وقت آن است به سومالی برود" و افزوده بود:‌ "راه میدان جنگ را پیدا خواهیم کرد."
 
او بعدا گفت که قصد دارد از طریق آفریقای جنوبی به سومالی برود.
 
نمایشگاه کاریکاتور از پیامبر اسلام بخشی از کنفرانسی بود که مرکز آمریکایی دفاع از آزادی‌ برگزار کرده بود.
پاملا گلر، یک وبلاگ‌نویس فعال و جنجالی این مرکز را اداره می‌کند.
 
یکی از سخنران‌های این کنفرانس خیرت ویلدرز، سیاستمدار راستگرای هلندی بود که به خاطر اظهارنظرهایش در انتقاد از اسلام مشهور است.
 
برگزاری مسابقه کاریکاتور از پیامبر اسلام هم بخشی از این مراسم بود که جایزه ۱۰ هزار دلاری داشت و کاریکاتورهایی از پیامبر اسلام هم به نمایش گذاشته شده بود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا