فولیک اسید استفاده کنید تا سکته نکنید

محققان چینی دریافته‌اند که فولیک اسید می‌تواند به کاهش احتمال بروز سکته در افراد دارای فشار خون بالا کمک کند.
 
این مطالعه که توسط دکتر «یانگ هیو» در بیمارستان فرست دانشگاه پکینگ انجام شد، نتایج را در بیش از ۲۰ هزار فرد بزرگسال در چین که مبتلا به بیماری فشار خون بالا بوده و دچار حمله قلبی یا سکته نشده بودند، پیگیری کردند.

به شرکت کنندگان به طور تصادفی روزی یک قرص فولیک اسید و داروی «انالاپریل» مربوط به فشار خون بالا داده می‌شد. در ۴/۵ سال طول دوره درمان، اولین بروز سکته در ۲/۷ درصد از افراد گروه مصرف کننده فولیک اسید و انالاپریل و ۳/۴ درصد در گروه دریافت کننده انالاپریل به تنهایی مشاهده شد. این بدین معناست که ریسک بروز سکته در بین افراد دریافت کننده همزمان اسیدفولیک و انالاپریل، ۲۱ درصد کمتر بود.

همچنین مشخص شد که افراد مصرف کننده انالاپریل و فولیک اسید کمتر در معرض خطر بروز سکته ایسکمی، یعنی ۲/۲ درصد در مقابل ۲/۸ درصد، بودند. حملات ایسکمی، حملات ناشی از انسداد رگ‌ها هستند و در حدود ۸۷ درصد از مجموع تمام سکته‌ها را دربر می‌گیرند.

پژوهشگران دریافتند مصرف فولیک اسید با کاهش مرگ و میرهای ناشی از ناراحتی‌های قلبی، حمله قلبی و سکته، یعنی ۳/۱ درصد در مقابل ۳/۹ درصد، همراه است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا