ممنوعیت اجرای زنان در ۱۲ استان ایران

ایران وایر: مدیرعامل خانه موسیقی ایران، از منع حضور زنان خواننده و نوازنده «در نزدیک به ۱۲ استان» ایران خبر داده و گفت: «مگر می‌شود در یک مملکت، اجازه تحصیل موسیقی به بانوان داده شود، اما اجازه اجرای موسیقی داده نشود؟»
 
به گزارش وب‌سایت «موسیقی ما»، حمیدرضا نوربخش این سخنان در نشست دست‌اندرکاران موسیقی مطرح کرد که برای هم‌اندیشی در برابر لغو کنسرت‌ها و محدودیت‌های اهالی موسیقی گرد هم آمده‌ بودند. به گزارش خبرگزاری ایلنا نوربخش همچنین لغو کنسرت علیرضا قربانی در شهر گلبهار و ممانعت از حضور حریر شریعت‌زاده روی صحنه را توهین به موسیقیدانان ایران دانسته است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۱
Armano - شیراز، ایران
مگه ما چندتا استان داریم که تو 12 تاش ممنوع شده ؟ لول
‌چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۳
۵۹
سلام لبخند - تهران، ایران
در این بخشنامه خواندن و نواختن برای خانمها ممنوع هست . ولی چیزی در مورد رقص بانوان ذکر نشده . اخ جوون .
‌چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۱
۵۹
Alborzi - کرج، ایران
چه جالب سیستم ایران داره فدرالی میشه !!!
‌چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۵
۴۶
Humans win - فرایبورگ، سوییس
اصلا بیا کلا در ایران زنان رو بفرستن شمال ایران مردها رو هم جنوب شمال زنونه جنوب مردونه وسط هم یه پرده بکشن راحت . لعنت به این آشغال ها که به اسم اسلام این کارو می کنن . :)
‌چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۱
۵۴
Big_Bang - درتموند، آلمان
برای پنهان کردن واقیتت سرتو تو پول و برج و ماشین لوکس و یا کورش و سعدی و گًل و بلبل فرو کنی‌. وقتی‌ به این شعور برسی‌ که چقدر بدبختی، دیگه با جمهوری اسلامی به هیچ قیمتی حال نمیکنی‌ و دست به انقلاب میزانی‌. پس جمهوری اسلامی برای بقای خودش کار درستیو انجام میده. تو ۳ راه داری: ۱. یا برای واقعیت خود خودت رو قربانی کن مثل ستار بهشتی‌. ۲. یا مثل من که وجود قربانی شدن نداشتم بزن بیرون و از خودت شروع کن. ۳. و یا بتمرگ یه گوش چلو کبابو فرو کن تون حلقت و جوک اس‌ام‌اس کن و حالشو‌ ببر که در هر صورت خدا بزرگ است.
‌چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۵
۶۳
92ارشام - لندن، انگلستان
چرا 12استان !اگرناپسنده همه جا ممنوع باشه و اگر نه چرا اینجور؟بلبشو وهرج و مرج همینه.بهتراین است که نفس کشیدن زنان ممنوع بشه تا بدترازداعشیان خرسندشوند.
‌چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۱
۵۴
Big_Bang - درتموند، آلمان
کار درستی‌ کرده، خانمها با صداشون وارد اجتماع بشن که چی‌! که تو خوشت بیاد؟، خلوتت اشفتت آروم بشه؟، بعدش به فکر کردن بها بدی و با تربیت بشی‌، شعور پیدا کنی‌، اونوقت به واقعیت پی‌ میبری، بعدش یا میخوای انقلاب کنی‌ yaبرای پنهان کردن واقیتت سرتو تو پول و برج و ماشین لوکس و یا کورش و سعدی و گًل و بلبل فرو کنی‌. وقتی‌ به این شعور برسی‌ که چقدر بدبختی، دیگه با جمهوری اسلامی به هیچ قیمتی حال نمیکنی‌ و دست به انقلاب میزانی‌. پس جمهوری اسلامی برای بقای خودش کار درستیو انجام میده. تو ۳ راه داری: ۱. یا برای واقعیت خود خودت رو قربانی کن مثل ستار بهشتی‌. ۲. یا مثل من که وجود قربانی شدن نداشتم بزن بیرون و از خودت شروع کن. ۳. و یا بتمرگ یه گوش چلو کبابو فرو کن تون حلقت و جوک اس‌ام‌اس کن و حالشو‌ ببر که در هر صورت خدا بزرگ است.
‌چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +309ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +204وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +177ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +162فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +160شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +155شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +150وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید