آب شرب شهرستان «دیر» تمام شد!

شهرستان دیر 52 هزار نفر جمعیت دارد.
به گزارش پارسینه؛ مدیر اداره آب و فاضلاب شهرستان دیر گفت: با توجه به قطع شدن آب آشامیدنی این شهرستان از 48 ساعت گذشته تاکنون و تمام شدن آب موجود در مخازن ، مشترکین در مصرف آب صرفه جویی کنند.
شهرام رییسی افزود: بدلیل شکستگی خط انتقال آبرسانی در منطقه جاشک از سه شنبه شب آبرسانی به شهرستان دیر قطع شده است.
وی یادآور شد: با قطع آب، در این مدت از مخازن ذخیره، آب مورد نیاز مردم تامین می شد که اکنون نیز آب ذخیره تمام شده است.
مدیر اداره آب و فاضلاب شهرستان دیر افزود: تلاش بی وقفه اکیپ های فنی شرکت آب و فاضلاب برای ترمیم محل شکستگی لوله آغاز شده تا جریان آب شهرستان برقرار شود.
جمعی از شهروندان دیری در تماس با خبرنگار ایرنا عدم اطلاع رسانی و کمبود ظرفیت مخزن ذخیره آب برای تامین و آبرسانی در زمان بحران از مسوولان مربوطه انتقاد کردند.
فرماندار دیر گفت: اکنون در محل حادثه در منطقه جاشک در حال بررسی بیشتر موضوع هستیم و کارشناسان فنی شرکت آب و فاضلاب در تلاش هستند که مشکل را برطرف کنند.
حمزه اعتماد افزود: قرار بود که بعد از برطرف شدن شکستگی خط انتقال ،ساعت 16 امروز آب وصل شود اما باز خط آبرسانی دچار مشکل شده است.
وی در خصوص راه اندازی مخزن 10 هزار متر مکعبی آب شهر دیر گفت:اگر این مخزن راه اندازی شود برای زمان بحران تا دو روز آب مورد نیاز مشترکین را تامین می کند که امسال اعتبار خوبی برای آن در نظر گرفته شده است.
شهرستان دیر با 52 هزار نفر جمعیت در 180 کیلومتری جنوب بوشهر واقع شده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
juvel - اسلو، نروژ

خدایا خودت به این مردم رحم کن که بدجوری گیره یه حکومته بیکفایت افتادند.
‌چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۳
۶۰
huubi - ماستریخت، هلند
حالا اگه تو یکی‌ از شهرهای سوریه یا عراق( مخصوصاً زیارتگاه شون) هم چین مشکلی‌ پیش اومده بود ، جمهوری اسلامی ایران با تمام قوا و امکانات مالی و تجهیزاتی ایکی ثانیه حالش میکرد.
‌چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۰
۵۵
hamid71 - ابهر - زنجان، ایران

آب وبرق مجانی عاقبتش همینه دیگه !!! ماآب رومجانی می کنیم برق رومجانی می کنیم.........!!!
‌چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۳
۴۸
Omide por jalal - لس‌انجلس، ایالات متحده امریکا
و خداوند اینگونه مقرر کرد که این اتفاق در دهه فجر و روزِ ۲۲ بهمن بیفتد تا مردم ببینند که خمینی کبیر چگونه به وعده خود عمل کرد و آب را مجانی‌ کرد !
‌چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۵
۵۶
آقای امام - هلسینکی، فنلاند
خمینی نگفته بود آب و برق را مجانی‌ می‌کنیم. خمینی گفت بود، آب و برق، مجانی‌ می‌کنیم.
‌چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا