گاف پرس‌ تی‌‌وی: اوباما نتانیاهو را در فیس بوک unfriend کرد تا ظریف را add کند

سایت شبکه خبری پرس‌ تی‌وی یک مقاله طنز رسانه‌های اسرائیل را به عنوان یک خبر حقیقی منتشر کرد.
به گزارش نامه نیوز، رسانه های اسرائیلی در روزهای گذشته با انتشار مقاله‌ای طنزآمیز به روابط تیره و تار مقامات اسرائیل و آمریکا اشاره کردند، مقاله‌ای که به اشتباه از سوی یک رسانه ایرانی به عنوان یک خبر واقعی منتشر و بازتاب داده شد.
 

در این مقاله طنزآمیز نوشته شده که اوباما، رئیس جمهوری آمریکا برای اضافه  کردن وزیر خارجه ایران به لیست دوستان خود در فیس بوک، نتانیاهو را از صفحه فیس بوکش حذف کرده است.

 
در متن این مقاله طنز آمیز آمده است: «روابط سرد میان اوباما و نتانیاهو در هفته جاری به پایین ترین حد خود رسید و رئیس جمهوری آمریکا همتای اسرائیلی خود را در فیس بوک آنفرد کرد.
 
باراک اوباما طی روزهای گذشته نتانیاهو را در فیس بوک آنفرد (از لیست دوستان خود خارج) کرد و ممکن است محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران را به لیست دوستان خود در این شبکه اجتماعی پرمخاطب اضافه کند.
 
یک منبع نزدیک به نخست وزیر اسرائیل در این باره گفت که زمان دقیق این اقدام رئیس جمهوری آمریکا مشخص نیست اما ما دیروز از این موضوع باخبر شدیم.
 
این منبع آگاه در ادامه نیز گفت: نتانیاهو در صفحه دادستان کل آمریکا بود و هنگامی که می خواست ببینید چه کسانی در لیست دوستان مشترک آن دو است، از این موضوع آگاه شد. وی دید که جان کری، هیلاری و بیل کلینتون و فابیوس در لیست دوستان مشترک آنها قرار دارند اما نامی از اوباما نیست. وی در ادامه به صفحه اوباما رفت و دید که گزینه اضافه شدن به عنوان دوست در این صفحه فعال شده است.
 
این به این معناست که اوباما نتانیاهو را از لیست دوستان خود که قبلا در آن قرار داشت، حذف کرده است.
 
در حالی که کاخ سفید تاکنون هیچ واکنش رسمی به این خبر نداشته است یک منبع نزدیک به رئیس جمهوری آمریکا گفته است که تعداد دوستان حاضر در لیست اعضای فیس بوک اوباما به حد نصاب رسیده است  و وی می خواست ظریف، وزیر خارجه ایران را به لیست دوستان خود اضافه کند.
 
این در حالی است که این رئیس جمهوری آمریکا و نخست وزیر اسرائیل همچنان در لیست دنبال کنندگان هم در توییتر هستند.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۷
*بی همتا* - برلین، آلمان
هاهاهاها . خیلی طنز جالب و در عین حال سیاسی بود
‌سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۳:۱۱
۱۰۸
پرشین اسپایدر را به خاطر بسپار - مشهد، ایران

وقتی‌ توی فهم یک خبر ساده اینطوری دچار کژ فهمی‌ میشند ببین توی سیاست‌های خارجی‌ چقدر گاف میدهند ، که اینطوری به انزوا رفته ایم !! : :o :
‌سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۳:۲۳
۴۷
Omide por jalal - لس‌انجلس، ایالات متحده امریکا
خودِ جمهوری اسلامی یک گافِ بزرگ است ! چون اگر جمهوری باشد ، دیگر اسلامی نیست و اگر اسلامی باشد ، جمهوری وجود نخواهد داشت ! تمساح یزدی نیز تأیید کرده ! مگر نگفت اصلا انسان چه حقی‌ دارد که انتخاب کند ؟ پس جمهوری نیست !
‌سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۳:۵۳
۳۵
masaf - برلین، آلمان
اګه اصل خبر را بخوانید متوجه حقیقت ماجرا می شوید کافی کمی عاقلانه و سیاسی به قضیه نګاه کنید
‌چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۶:۳۴
۵۵
اون پسره تو فیلم کیارستمی - آرلینگتون، ایالات متحده امریکا
قحط الرجال که بشه میشه این
‌چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۳:۱۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟