پدر مهندس ایرانی کشته شده در عراق: راهی برای پیگیری قتل ندارم

پدر یک مهندس ایرانی که در سلیمانیه عراق کشته شده، می‌گوید که برای پیگیری قضایی قتل فرزندش دسترسی به هیچ مقام و نهادی ندارد.


علی محمدی که ساکن روستایی در دیوان‌دره در استان کردستان ایران است، برای شکایت و پیگیری قتل یک فرزند و زخمی شدن فرزند دیگرش باید به سلیمانیه عراق برود، اما به بی‌بی‌سی گفت که به دلیل معلولیت، شرایط جسمانی مناسب برای سفر را ندارد.


پنج‌شنبه گذشته، شورش محمدی، مهندس برق ۲۷ ساله، به همراه برادرش عادل محمدی ۲۵ ساله، در کارخانه ذوب آهن بازیان سلیمانیه هدف تیراندازی نگهبان کارخانه قرار گرفت.

عادل محمدی، برادر او که در همان حادثه زخمی شده است به بی‌بی‌سی گفت که برادرش بعد از اصابت گلوله به گردنش زنده بود، اما "ساعت‌ها" در کارخانه منتظر آمبولانس ماند و در ‌‌نهایت بعد از انتقال به بیمارستان، چون امکانات لازم در سلیمانیه وجود نداشت، برای درمان ابتدا به مریوان در ایران و از آنجا به تبریز منتقل شد که در راه بیمارستان تبریز جان خود را از دست داد.

این دو کارگر ایرانی جزو صد‌ها کارگر کردی هستند که از غرب ایران برای کار راهی کردستان عراق شده‌اند.

عادل محمدی می‌گوید که چون شرایط کار در شهر آن‌ها مناسب نبود، به همراه برادرش به کردستان عراق رفتند.

آن‌ها حدود ۱۸ ماه در یک کارخانه ذوب آهن مشغول به کار بودند تا زمانی که حادثه تیراندازی اتفاق افتاد.

به گفته اعضای خانواده محمدی و بر اساس روایت‌های شنیده شده از صاحب کارخانه، "شخص ضارب فرار کرده و هنوز دستگیر نشده است."

علی محمدی تنها دو فرزند داشته که یکی از آن‌ها کشته شده است.

او می‌گوید که در پاسگاه مریوان به او گفته‌اند برای شکایت قضایی راهی دیگری وجود ندارد جز آنکه به کنسولگری ایران در سلیمانیه عراق برود.

رأی دهید
baas - روتردام - هلند
ایرانیان در خدمت اعراب متجا وز .!!!!!!!!! تف به‌‌ این غیرت .
دوشنبه 15 دي 1393 - 19:01
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • به خانواده امیرمحمد کوهکن گفتند رنگ پیکرش را هم نمی‌گذاریم ببینید + ویدیو
  • مقام بریتانیایی: خروج گسترده طلا از ایران نشانگر آماده شدن حکومت برای پس از سقوط است
  • کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا: تسلط رژیم ایران بر قدرت در حال فروپاشی است
  • شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام به محض فراهم شدن شرایط برای رهبری نبرد نهایی وارد ایران شوم
  • فرمانده کل ارتش: اعتراضات چه ربطی به ترامپ و نتانیاهو دارد؟/ عراقچی: مسائل ایران به هیچ کشوری ارتباط ندارد
  • اسرائیل هیوم: ترامپ طرح ویتکاف را کنار گذاشت؛ مذاکره‌ای با تهران در کار نیست
  • نماینده پارلمان بریتانیا : هواپیماهای روسی در تهران هستند، آیا آیت‌الله‌ها آماده فرار شده‌اند؟
  • پریسا فرهادی مجری شبکه تلویزیونی صدای آمریکا
  • اعزام ناوگان هوایی نظامی آمریکا به بریتانیا و تکرار الگوی جنگ ۱۲روزه؛آیا حمله مجدد به ایران در راه است؟
  • سناتور گراهام: ترامپ، اوباما نیست، حکومت کشتار کند، او دستور کشتن خامنه‌ای را می دهد