کاپیتان در استقلال ماندنی شد/مسلمان آبی نمی پوشد

حضور محسن مسلمان در استقلال منتفی و امیرحسین صادقی در این تیم ماندنی شد.


ایسنا نوشت:بهرام افشارزاده،با بیان اینکه امیرحسین صادقی در نیم فصل دوم نیز در استقلال بازی خواهد کرد، گفت: پس از صحبت‌هایی که با صادقی و قلعه‌نویی داشتیم، قرار شد صادقی نیم فصل دوم را نیز در استقلال بماند.

افشارزاده همچنین از منتفی شدن حضور محسن مسلمان در استقلال خبر داد و گفت: اگرچه امروز اعلام شد که ما با مسلمان به توافق رسیده‌ایم و این بازیکن به استقلال پیوسته است اما پس از اینکه باشگاه ذوب آهن اعلام کرد این بازیکن را قرضی در اختیار استقلال قرار می‌دهد ما از جذب وی منصرف شدیم.
مدیرعامل استقلال گفت: 250 میلیون تومان نداده‌ایم که مسلمان را قرضی در اختیار بگیریم. ما در رابطه با تیموریان که زحمات زیادی برای استقلال کشیده بود و پیشنهادهای زیادی هم داشت، همکاری کردیم و مبالغ این‌چنینی نیز به میان نیامد اما ما حاضر به پذیرش خواسته ذوب آهنی‌ها نیستیم و حضور مسلمان را منتفی کردیم.

رأی دهید
metti - تهران - ایران
هاهاهاهاهاهاهاها سوزشه کیسه کشایه عزیز رو شاهد هستیم تیمشون هم مدیر داره هم پول هم پارتی هم مافیا بازم زپرتش در رفته:))))))))))))))))))))))
‌سه شنبه 9 دي 1393 - 13:20
reza shah kabir - توکیو - ژاپن
بالاخره استقلال برای پیش کسوت هاش ارزش قأیله مثل پسً پلیس نیست که پروین خاله رو بفرسته مسافر کشی و محرمی رو بفرسته سیگار فروشی.،.،۴۴۴۴
‌سه شنبه 9 دي 1393 - 13:36
عقاب سرخ - پاسارگاد - ایران
پس چی‌ شد ... ناله‌های اس‌ دق دلالی ها،?،کیسه‌ها اگر یک ماه مدیر عامل یا پول و حمایت فدراسیون و داوری را نداشته باشن, باز به دسته سه و دسته دو جایگاه سابق و اصلی‌ کیسه ها سقوط میکردن ،،هر تیمی پرسپولیس نیست که با هزاران مشکل همیشه در بالاترین سطح فوتبال ایران بودن،،خداوکیلی خسته شدیم از بس ده نفره کیسه را سولاخ سولاخ کردیم ;)
‌سه شنبه 9 دي 1393 - 14:18
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +312مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +181حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +163واکنش رضا پهلوی به تصمیم بریتانیا برای مقابله با نفوذ جمهوری اسلامی
  • +124حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +120ترامپ خطاب به حماس: شالوم حماس یعنی سلام و خداحافظی، این آخرین هشدار شماست!
  • +114کنایه رئیس جمهور لبنان به جمهوری اسلامی: کسی نمی‌تواند ادعا کند این اقدامات در حمایت فلسطین است
  • +109بازداشت و بازجویی مجری پیشین پرس‌تی‌وی در فرودگاه هیترو لندن پس از شرکت در مراسم تشییع حسن نصرالله
  • +106سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +103عکس روز: تصویر نامه جالب توبیخ دو مهماندار ایرانی در سال ۱۳۳۹
  • +94تظاهرات علیه سفر اسکی «جی دی ونس» پس از درگیری او با زلنسکی در کاخ سفید (ویدیو)