شماری از فعالان مدنی ایران برای ساعاتی بازداشت شدند

نسرین ستوده در مدت کمتر از سه ماه، سه بار بازداشت شده است

شماری از فعالان مدنی در ایران که قصد داشتند روز جمعه، پنجم دی، در مراسم سالگرد یکی از کشته‌شدگان حوادث پس از انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۳۸۸ شرکت کنند، برای ساعاتی بازداشت شده‌اند.


محمد ملکی، نرگس محمدی، رضا خندان و نسرین ستوده از جمله بازداشت‌شدگان بودند.


آنها قصد داشتند که در مراسم ششمین سالگرد کشته شدن مصطفی کریم‌بیگی شرکت کنند. آقای کریم‌بیگی دی ماه ۱۳۸۸ و در جریان تجمعات اعتراض‌آمیز به نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری ایران کشته شد و قرار بود مراسم سالگرد او در شهر شهریار برگزار شود.

نسرین ستوده، وکیل و فعال حقوق بشر به بی‌بی‌سی فارسی گفت که روز جمعه و به محض ورود او و همسرش، رضا خندان، به شهریار، سرنشینان یک خودرو آنها را متوقف و بازداشت کرده‌اند.

او اضافه کرد که به همراه همسرش، پس از بازداشت به اداره اطلاعات شهریار منتقل شده‌اند و در آنجا دریافته‌اند که به جز آنها، شش نفر دیگر هم قبلا بازداشت شده‌اند.

خانم ستوده اضافه کرد که آنها برای چهار-پنج ساعت در بازداشت بودند و در این مدت، هیچ حکمی به او و همسرش نشان داده نشده است.

به گفته خانم ستوده، هنگام آزادی، تعدادی از مدارک همسرش به آنها برگردانده نشده است و حتی آنها تهدید شده‌اند که اگر بر دریافت این مدارک اصرار کنند، "به عنوان تهمت، تحت پیگرد" قرار خواهند گرفت.

این سومین‌باری است که خانم ستوده بازداشت می‌شود و به گفته او، همه این موارد بدون ارائه هیچ حکم بازداشتی انجام شده است.

درباره دوبار دیگری که خانم ستوده بازداشت شد، بیشتر بخوانید:

بازداشت در آذرماه: تجمع برای 'حق کار دگراندیشان' مقابل کانون وکلای دادگستری تهران

بازداشت در آبان ماه: نسرین ستوده ساعاتی بعد از بازداشت، آزاد شد

رأی دهید
omide por jalal - لس‌انجلس - آمریکا
اسلامِ نابِ محمدی همین است ۱
شنبه 6 دي 1393 - 11:49
92ارشام - لندن - ایران
اگرمیخواهید شما را اذیت وازارندهند و دوست داشته باشند!پناهنده شوید به فلسطین یا کلا عرب بشوید.اینها عرب پرست هستند.بودجه هایی که به حزب الله مفت خور یا حماس و فلسطینی های گشنه گدا میشودیا گدایان عراقی و افغانی را درنظرمیگیرند و پول هنگفتی هم شامل حالتان می گردد.بزرگترین ایراد شما ایرانی بودن است!
شنبه 6 دي 1393 - 12:23
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +129حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +110حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +104سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +103کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +95رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +80نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +75لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +70پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +68«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +67کشف ۳ تن گوشت الاغ و قاطر با برچسب «گوساله منجمد برزیلی» در تهران