بازیکنان سرباز در نامه ای به سازمان نظام وظیفه خواستار بخشش شدند

گروهی از بازیکنان لیگ برتر که کارت معافیت آنها باطل اعلام شده، با ارسال نامه‌ای به مسئولان سازمان حوزه نظام وظیفه درخواست کرده‌اند که در تصمیم انضباطی گرفته شده علیه آنها تجدید نظر شود.


این نامه که که به حمید صدرالسادات ریسس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی، موسی کمالی معاون اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح و مهر علی باران چشمه رئیس سازمان تربیت نیروهای مسلح فرستاده شده با اشاره به این نکته که محرومیت طولانی تاثیرات بدی را روی فوتبال حرفه‌ای آنها خواهد گذاشت، خواستار بازگشت به دنیای فوتبال شده‌اند.


روز گذشته موسی کمالی معاون اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفته بود با توجه به مخالفت "افکار عمومی" بازیکنان سرباز تا آخر فصل اجازه بازی در هیچ تیمی نخواهد داشت.

او گفته بود:" بازیکنانی که کارت معافیت آنها باطل شده بود را از باشگاه خارج کرده و در اختیار تیم‌های نیروی مسلح قرار دادیم، این موضوع را به فدراسیون فوتبال اطلاع دادیم که این بازیکنان می توانند با حقوق سربازی در تیم‌های لیگ برتر و دسته اول بازی کنند، یکی دو ماه به فدراسیون فوتبال فرصت داده شد تا نامه بزنند اما اظهارنظری نکردند و ما با رصدی که در رسانه‌ها داشتیم متوجه شدیم مردم مخالف بازی کردن آنها هستند و می‌گفتند این موضوع تبعیض است به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا پایان فصل این بازیکنان نباید در هیچ تیمی بازی کنند."

رأی دهید
ekman - شیراز - ‫ایران
اگر در گرفتن کارت معافی تقلبی انجام شده که اکنون باطل گردیده،پس جای بخششی وجود نخواهد داشت و باید بروند و خدمتشان را انجام دهند.
‌پنجشنبه 13 آذر 1393 - 16:49
cobalt3 - کرج - ایران
بخشش لازم نیست اعزامشان کنید.
‌پنجشنبه 13 آذر 1393 - 18:32
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +311مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +178حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +157واکنش رضا پهلوی به تصمیم بریتانیا برای مقابله با نفوذ جمهوری اسلامی
  • +124حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +113ترامپ خطاب به حماس: شالوم حماس یعنی سلام و خداحافظی، این آخرین هشدار شماست!
  • +108کنایه رئیس جمهور لبنان به جمهوری اسلامی: کسی نمی‌تواند ادعا کند این اقدامات در حمایت فلسطین است
  • +107بازداشت و بازجویی مجری پیشین پرس‌تی‌وی در فرودگاه هیترو لندن پس از شرکت در مراسم تشییع حسن نصرالله
  • +106سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +94تظاهرات علیه سفر اسکی «جی دی ونس» پس از درگیری او با زلنسکی در کاخ سفید (ویدیو)
  • +94عکس روز: تصویر نامه جالب توبیخ دو مهماندار ایرانی در سال ۱۳۳۹