تعدادی از مردم زاهدان 'با تنفس گاز سمی مسموم شدند'

مسمومیت ناشی از تنفس گاز سمی، صبح امروز تعدادی از شهروندان و حدود ۵۵ دانش آموز در حاشیه شهر زاهدان را روانه بیمارستان کرد.


به گزارش خبرگزاری مهر،عباسعلی ارجمندی، فرماندار زاهدان، با تایید این خبر اعلام کرد: "متاسفانه شب گذشته یکی از شرکت های خصوصی بدون توجه به اثرات زیست محیطی مخرب مقادیر زیادی مواد شیمیایی و سموم گیاهی را در حاشیه شهر زاهدان در میدان رسالت رها سازی کرد که این موضوع موجب مسمومیت بسیاری از شهروندان شد."


آقای ارجمندی در توضیح این موضوع عنوان کرد که به دلیل این بی توجهی و با توجه به جریان آب و اختلاط با این مواد شیمیایی، گاز مشمئز کننده‌ای در حاشیه شهر زاهدان متصاعد شد که بر اثر وزش باد مناطق زیادی از شهر را فرا گرفت و موجب اعتراض بسیاری از شهروندان شد.

به گفته مسئولان بخش فوریت‌های پزشکی بخش اورژانس بیمارستان علی ابن ابی طالب زاهدان تعداد ۵۵ نفر دانش آموز پایه ابتدایی و متوسطه برای درمان به این بخش مراجعه کرده و تعدادی از این دانش آموزان پس از درمان مرخص شدند.

در همین حال فریبا کوشا، رییس مرکز فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: "صبح امروز بر اثر تماس تلفنی و درخواست کمک در یکی از مدارس دخترانه حاشیه شهر زاهدان تعداد دو دستگاه آمبولانس اعزام شد که بر اثر ابتلا به مسمومیت استنشاقی تعداد ۱۶ دانش آموز به مراکز درمانی منتقل شدند."

همچنین محمد هادی عباسی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی زاهدان نیز در این مورد عنوان کرد مسمومیت روزگذشته به دلیل انتشار نوعی گاز حاصل از موادشیمیایی رخ داده و منجر به ایجاد مشکلات تنفسی و گوارشی در تعدادی از مردم شد:

"شهروندان در صورت علائم خاص تنفسی و تنگی نفس به مراکز درمانی مراجعه کنند تا اقدامات اولیه درمانی روی آنها انجام شود."

chiko - توکیو - ژاپن
خدا شفا بده
دوشنبه 5 آبان 1393 - 06:00
kiyanzx1 - استکهلم - سوئد
تعداد 2 دستگاه امبولانس براى 16 دانش اموز !!! با وانت جابه جا کرده بودید بهتر بودید !!
دوشنبه 5 آبان 1393 - 06:46
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +309ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +204وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +177ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +162فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +160شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +155شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +150وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید