ده سال زندان برای شهردار سابق نیواورلئان به خاطر رشوه‌خواری

ری ناگین، شهردار پیشین شهر نیواورلئان در آمریکا در دادگاهی به ۱۰ سال حبس محکوم شده است. او متهم بود که در سال ۲۰۰۵ برای بازسازی شهر خود رشوه دریافت کرده است. هیئت منصفه دادگاه او را در ۲۰ مورد مجرم شناخت.


ری ناگین، شهردار شهر نیواورلئان در ایالت لوئیزیانای آمریکا پس از طوفان مرگبار کاترینا در سال ۲۰۰۵ یکی از قهرمانان مبارزه با طوفان شناخته شد. او اکنون به اتهام اختلاس و گرفتن رشوه برای بازسازی شهر محل خدمت‌اش به ۱۰ سال زندان محکوم شده است.


مقامات قوه قضائیه در آمریکا اعلام کرده‌اند که ری ناگین باید علاوه بر ۱۰ سال زندان ۸۴ هزار دلار نیز جریمه بپردازد.

هیئت منصفه دادگاهی که به اتهام اختلاس و رشوه‌خواری توسط شهردار پیشین شهر نیواورلئان رسیدگی می‌کرد، او را در ۲۰ مورد از ۲۱ مورد اتهام مجرم شناخت. اعضای هیئت منصفه اعلام کردند که این سیاست‌مدار ۵۸ ساله قراردادهای بازسازی شهر را به شرکت‌هایی می‌داد که به او از جمله رشوه‌هایی تا صدها هزار دلار می‌پرداختند.

گفته می‌شود حکم صادر شده برای شهردار پیشین شهر نیواورلئان سنگین نبوده است. یک روزنامه محلی پیش‌بینی کرده بود که او دست‌کم به ۲۰ سال زندان محکوم خواهد شد. ری ناگین باید در ماه سپتامبر دوران محکومیت زندان خود را آغاز کند.

بیشترین اتهام‌ها به ری ناگین مربوط می‌شود به دوران بازسازی پس از توفان مرگبار کاترینا که در ۲۹ اوت سال ۲۰۰۵ به نیواورلئان رسید. شدت طوفان به حدی بود که سدهای آبی در چند منطقه شکستند و سیل شهر را فرا گرفت.

بیش از ۱۸۰۰ نفر از شهروندان آمریکا در پی توفان کاترینا و سیل متعاقب آن در ایالت‌هاى آلاباما، مى‌سى‌سى‌پى و لوئیزیانا کشته شدند.

شهر بندری نیواورلئان واقع بر کرانه‌ی رود "می‌سی‌سی‌پی" بیش از همه شهرها آسیب دید. نزدیک به ۷۰ درصد جمعیت کلان‌شهر نیواورلئان را سیاهپوستان آفریقایی-آمریکایى تشکیل مى‌دهند. اینان فقیرترین قشر جامعه هستند و بیش از هر شهروند دیگری از این فاجعه خسارت دیدند. توفان کاترینا همچنین صدها هزار تن را در این شهر بی‌خانمان کرد.

مردم نیواورلئان آن زمان دولت آمریکا را مسبب ناکارآمدى و دیرکرد نیروهاى امدادی اعلام کردند. در آن زمان ری ناگین به سبب همبستگی و حمایت شبانه‌روزی از سیل‌زدگان، مورد علاقه شدید مردم این شهر قرار گرفت. او اما با پایان گرفتن توفان، به علت کندی و اهمال در شرایط بازسازی به تدریج با انتقادهای مختلفی روبرو شد.

ری ناگین در سال ۲۰۱۰ پس از ۸ سال مسئولیت شهرداری شهر نیواورلئان را واگذار کرد و سه سال بعد در سال ۲۰۱۳ با اتهام فساد مالی مانند اختلاس و رشوه‌خواری روبرو شد.

ali158 - مسكو - روسيه
این قالیباف هم باید بگیرن خفه‌ش کنن ، پاسدار کثافت دزد. واقعا ۲۰ هزار میلیارد تومان پول کمی‌ نیست . تفاوت فرهنگ از کجا تا کجا ‌ست
جمعه 20 تير 1393 - 13:27
تیتو تیتو - تهران - ایران
اگر ایران بود هیچ اتفاقی براش نمیفتاد بلکه رییس جمهورم میشد .
جمعه 20 تير 1393 - 16:15
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند