تفاوت حرفه ای کارلوس کروش با فدراسیون ایران - سرمربی:متاسفم آنها یک بسته محرمانه به من دادند

خبر آنلاین : کروش حاضر نیست تا درباره بسته پیشنهادی فدراسیون هیچ حرفی بزند.


این تفاوت یک حرفه ای است با غیر حرفه ای. بسته پیشنهادی را به سرمربی داده اند. او این بسته را برداشته و با خود رفته تا درباره جزئیاتش فکر کند تا وقتی 23 تیرماه به تهران آمد جواب نهایی اش را ارائه کند اما حاضر نیست کلامی درباره بندهای این قرارداد سخن بگوید.


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ در حالی که مقامات فدراسیون فوتبال در ارائه جزئیات دسته اول از بسته پیشنهادی فدراسیون به پیشنهادی کفاشیان به رسانه ها از هم پیشی می گیرند ، کارلوس کروش این بحث را منطقی نمی داند و می گوید حرفه ای نیست. در 3 روزی که مربی از ایران رفته تا به بسته پیشنهادی ایران فکر کند ، تقریبا همه مقام های رسمی و غیر رسمی فدراسیون فوتبال از این قرارداد و رفتار مربی سخن گفتند. خیلی های شان رفتار تند مربی را بهانه قرار داده اند و از این نوع برخوردهای او به عنوان شاخص های رفتار غیر حرفه ای یاد کردند و این درحالی است که خود فدراسیون فوتبال در اولین گام حرفه ای گری پا پس کشیده است. جزئیات قرارداد محرمانه پیشنهادی به فدراسیون فوتبال از دفاتر چند مقام عالی فدراسیون بیرون رفته. اینکه مسئول کمیته ای که مسئول امور مربوط به مربیان ملی است یا عالی ترین مقام اجرایی فدراسیون بعد از کفاشیان درباره جزئیات قراردادی محرمانه حرف بزنند البته رویکرد جدیدی در تشکیلات فوتبال ایران نیست و پیشتر هم بوده مواردی که نامه های ارسالی برای کفاشیان قبل از امضاء یا پاراف او رسانه ای شده اند و جنجالی به پا کرده اند.

افشای جزئیات قرارداد با کروش به این بهانه که هم مخاطبان در افکار عمومی را قانع کنند قرار است قرارداد با سرمربی پرتغالی تمدید شود و هم اینکه به منتقدان نشان دهند بسته پیشنهادی نشان از اقتدار فدراسیون در محدود کردن سرمربی برای تمدید فعالیتش دارد ، شاید سیاستی بوده که این افشاکنندگان در سر داشتند. آنها که همین حالا در تماس های مستقیم همه چیز را تکذیب می کنند و رفتارشان حتی واکنش علی کفاشیان را به همراه داشته و او گفته این جزئیات نباید رسانه ای می شد و حتی اعلام کرده این همه جزئیات قرارداد نیست.

این ها همه در شرایطی هستند که کارلوس کروش در پاسخ به سئوالی درباره افشای جزئیات قراردادش به خبرآنلاین پاسخ مکتوب می دهد. او که بعد از افشای جزئیات قراردادش با این پرسش ما روبرو  شده بود:« با توجه با اعلام جزئیات قرارداد در راسنه های ایرانی ، آیا این بندها را تائید می کنید و آنها را می پذیرید؟» مخاطبان و کاربران روزنامه خبرورزشی و خبرگزاری خبرآنلاین را مخاطب قرار می دهد و می گوید:« ممنون از این پرسش اما به من حق بدهید که نظری در این باره ندهم چون بسته پیشنهادی فدراسیون به من بسته ای کاملا محرمانه و شخصی است که باید ابتدا درباره اش فکر کنم و بعد جوابش را به همین شکل در اختیار فدراسیون فوتبال بگذارم.»

این واکنش سرمربی درباره پاکت در بسته محرمانه ای است که فدراسیون ایران در اختیارش گذاشته و البته واکنش آنهایی که پاکت را لاک و مهر کرده اند هم در این چند روز در تهران مشخص است که چه بوده...!

klopatra7 - دوسلدورف - آلمان
دلم برای کیروش میسوزه که با چه موجوداتی باید سرو کار داشته باشه. فوتبال خراب و فاسد این مملکت که در انحصار سپاهیان و دلالهاست.
دوشنبه 16 تير 1393 - 14:43
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند