ایران: بیشتر داروهای تقلبی از پاکستان وارد می‌شود

داروهای مجاز در ایران تنها در داروخانه‌ها عرضه می‌شود

یک مقام وزارت بهداشت ایران گفته است که بیشتر داروهای تقلبی از پاکستان و بخشی نیز از هند و عراق وارد ایران می‌شوند.


حیدر محمدی، رئیس اداره بازرسی و ارزیابی عملکرد سازمان غذا و دارو گفته است که داروهای تقلبی در پاکستان به تجارتی پرسود تبدیل شده است و "دولت پاکستان هم برخورد قاطعی با سازندگان داروهای تقلبی نمی‌کند."


به گفته او، عراق یکی دیگر از مبادی واردات غیرقانونی دارو به ایران است و "بسیاری از زائران این داروها را با خود به کشور می‌آورند." آقای محمدی توصیه کرده است که برای مقابله با این روند، بار مسافرانی که از کشورهای زیارتی به ایران برمی‌گردند، با دقت بیشتری بازرسی شود.

آقای محمدی گفت: "داروهای جنسی، چاقی و لاغری، داروهای مرتبط با زیبایی، افزایش قد و رویش مو و مکمل‌های بدنسازی اصلی‌ترین داروهای تقلبی در بازار ایران هستند."

این مقام وزارت بهداشت ایران گفته است که برای واردات هر نوع دارو، نمایندگی واردکننده باید مجوزهای لازم را داشته باشد و آزمایش‌های لازم هم روی داروی وارداتی انجام شود. او اضافه کرده است که داروهایی که مسافران وارد ایران می‌کنند، غیرمجاز و غیرقانونی هستند و داروخانه‌ها هم نباید چنین داروهایی را عرضه کنند.

به گزارش رسانه‌های ایران در همایشی که روز پنجشنبه، پنجم تیر، در تهران برگزار شد، نسبت به پیامدهای مصرف روزافزون داروهایی که بدون مجوز در بازار ایران عرضه می‌شوند، هشدار داده شد.

خبرگزاری مهر گزارش کرده است که استفاده از یک نمونه داروی لاغری قاچاق که در شبکه‌های ماهواره‌ای تبلیغ می‌شد، به تازگی "باعث مرگ سه نفر شده است."

همزمان به نقل از ایرج خسرونیا، رئیس دادگاه بدوی نظام پزشکی تهران، گزارش شده است که بخشی از مهم‌ترین شکایت‌ها در محاکم قضایی و نظام پزشکی، به عوارض مصرف داروهای تقلبی ماهواره‌ای و اینترنتی مربوط است و در بیشتر موارد هم افراد شاکی به نتیجه‌ای نمی‌رسند، چون هیچ نام و نشانی از محل و منبع تولید و توزیع این داروها وجود ندارد و مراجع قانونی نمی‌توانند آنها را تحت پیگرد قرار دهند.

pasargad2 - شیراز - ایران
بهتره حکومت بکه بیشتر داروهای تقلبی از باکستان وارد میکنیم
جمعه 6 تير 1393 - 12:50
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • خطابه تاریخی و تلخ پدر جاویدنام آرمان گرجیان در ممسنی: نفرین بر تلخ‌ترین زمستان ایران
  • پُست تند رشید مظاهری،دروازه‌بان سابق استقلال خطاب به علی خامنه‌ای: تو فصلی تیره بودی