مارتین: در حال تحقیق در خصوص تقلبی بودن لباس‌ها هستیم/ نمی‌خو‌اهم در خصوص اختلاف با کی‌روش حرفی بزنم

مدیر آلمانی شرکت آل اشپورت گفت: یکسری لباس‌هایی وجود داشته که نه از طرف ما بوده و نه از طرف روماریو اسپورت که در حال پیگیری این موضوع هستیم که این لباس‌ها از کجا آمده است.



به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، مارتین اسلینگر یکی از مدیران شرکت آل‌اشپورت آلمان پس از اینکه در خصوص جنس لباس‌های تیم ملی در اردوهای اخیر این تیم حرف و حدیث‌هایی پیش آمد گفت‌وگویی را با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس انجام داد که متن آن‌ در زیر می‌آید:

گویا به همراه سایر مدیران آل‌اشپورت به کمپ تیم ملی ایران در اتریش رفته و با مسئولان فدراسیون فوتبال ایران و کادر فنی دیداری داشتید.

بله، درست است. در کمپ اتریش با مسئولان فدراسیون ایران، کادر فنی و بازیکنان این تیم دیدار کرده و صحبت‌هایی را انجام دادیم.

در رسانه‌های ایران از خود شما اینطور مطرح شد که ‌لباس‌های تیم ملی که ملی‌پوشان در کمپ‌های اردویی اخیر از آن استفاده کردند تقلبی بوده است. آیا به واقع شما چنین اظهارنظری داشتید؟

خیر، اینطور نیست. ما یک بسته جام جهانی را توسط فدراسیون فوتبال و شریک‌مان در خاورمیانه به نام شرکت روماریو اسپورت برای آماده‌سازی تیم ملی ایران در جام جهانی و همچنین حضور در این رقابت‌ها تدارک دیده‌ایم.

پس بحث تقلبی بودن لباس‌ها از کجا آمده است. آیا نمی‌توان آن را به شرکت روماریو اسپورت ربط داد؟

خیر، به هیچ وجه. این شرکت نماینده ما در خاورمیانه است و ما به آنها گواهینامه تولید لباس‌هایمان را داده‌ایم. در واقع روماریو اسپورت اجازه دارد تا تحت لیسانس ما تولید داشته باشد. البته ما هم متوجه شدیم که یکسری لباس‌هایی وجود داشته که نه از طرف ما بوده و نه از طرف روماریو اسپورت که در حال پیگیری این موضوع هستیم که اینها از کجا آمده است.

پس این موضوع را قبول ندارید؟

خیر، روماریو اسپورت نماینده ما در خاورمیانه است که لباس‌های ایران و سایر کشورهای منطقه را تأمین می‌کند و باز هم تأکید می‌کنم که اگر لباس تقلبی در کار باشد نه از طرف ما و نه از طرف این شرکت است. حتی این شرکت این اجازه را دارد که در بسته جام جهانی که برای ایران تدارک دیده شده است وسایل اضافه بر سازمان هم لحاظ کند. بر اساس قرارداد ما آن چیزی که بوده را تحویل دادیم و باید دوباره تأکید کنم که مورد تقلبی از طرف ما نبوده و در حال تحقیق و تفحص هستیم تا اصل موضوع را پیدا کنیم. البته اگر وسایلی که روماریو اسپورت به فدراسیون فوتبال ایران داده باشد منظورتان باشد که آنها هم تقلبی نیستند چون از طرف ما لیسانس تولید لباس را دارند.

در نهایت اینکه اگر محموله از طرف ما باشد که تأیید شده است و اگر از طرف روماریو اسپورت هم باشد چون آنها نماینده قانونی ما هستند امکان ندارد تقلبی صورت گرفته باشد ضمن اینکه اگر هم از جنس خودمان ایرادی ببینیم در آینده لباس‌هایی را جایگزین آن خواهیم کرد.

چه زمانی لباس‌های اصلی جام جهانی را به تیم ملی تحویل می‌دهید؟ آیا زمان آن نرسیده است تا ملی‌پوشان با لباس‌های جام جهانی به تمرین پرداخته و مقابل حریفان تدارکاتی به میدان بروند؟

پس از بازدید از اردوی کمپ بخش اول بسته جام جهانی را تحویل دادیم و از این به بعد دیگر فدراسیون فوتبال است که باید این تجهیزات را در اختیار تیم ملی قرار دهد. بسته دوم نیز در تهران به فدراسیون فوتبال ایران تحویل داده خواهد شد. این لباس‌ها توسط فیفا به رسمیت شناخته شده و تیم ملی ایران با این لباس‌ها در جام جهانی بازی خواهد کرد. در نهایت اینکه تیم ملی برای جام جهانی با تجهیزات کامل به برزیل اعزام خواهد شد. البته باید اشاره کنم که در کمپ اتریش علاوه بر لباس‌ها، یکسری وسایل تمرینی هم در اختیار تیم ملی ایران قرار دادیم تا کادر فنی این تیم برای تمرینات از آنها استفاده کند.

مشکل شما با کی‌روش بر سر چه چیزی است؟ در واقع کی‌روش از شما چه چیزی می‌خواهد؟حتی گفته می‌شود شما مبلغی را به سرمربی تیم ملی دادید تا او دیگر در این خصوص اعتراضی نکند.

اصلا دوست ندارم در مورد این موضوع صحبت کنم تا برداشت مثبت یا منفی از آن نشود. در واقع این یک موضوع بین ما و فدارسیون فوتبال و کادر فنی تیم ملی ایران است که نمی‌خواهم در خصوص آن اظهارنظری داشته باشم.

رأی دهید
alborzi - کرج - ایران
.... تشت رسوایی کفاشیان بزمین می افتد
جمعه 2 خرداد 1393 - 14:20
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • جانشین فرمانده کل سپاه: از دشمن نمی‌ترسیم؛ زیر بار سلطه آمریکا نمی‌رویم
  • دهمین روز خیزش سراسری؛ تداوم اعتراضات در شهرهای ایران؛ شلیک گاز اشک‌آور در بازار تهران
  • روایت شاهدان عینی از حمله مأموران به بیمارستان ایلام؛ «رکوردی تازه در جنایت»
  • سعید پیردوست، بازیگر سینما و تلویزیون، در سن ۸۵ سالگی درگذشت
  • واکنش انتقادی علی دایی به شرایط کنونی: مصاحبه‌ای که حذف شد
  • سایت والانیوز: ایران درپی تامین اجزای موشک بالستیک است و تهدیدهای ترامپ اتفاقی نیست
  • مجله فوربس: احتمالا آمریکا برای ضربه سخت به جمهوری اسلامی ناو هواپیمابر به منطقه بفرستد
  • شاهزاده رضا پهلوی: نیازی به مداخله نظامی نیست، تغییر در ایران به‌دست خود مردم رقم می‌خورد
  • پزشکیان: همه ما کشور را به اینجا رساندیم؛ دولت آمریکا حمله به بیمارستان ایلام را جنایت علیه بشریت خواند
  • سخنگوی دولت ایران می‌گوید قیمت‌ کالاهای اساسی از هفته آینده بین «۲۰ تا ۳۰ درصد» افزایش می‌یابد
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا