مخالفت با حضور حسن خمینی به لغو یک همایش در بروجرد انجامید

دلیل لغو همایش بروجرد، مخالفت برخی گروه‌های صاحب نفوذ با اعلام نام حسن خمینی نوه آیت الله خمینی به عنوان یکی از سخنرانان بوده است

برگزاری همایشی در دانشگاه بروجرد در مورد آیت الله خمینی منتفی شد.


به گزارش برخی رسانه ها، دلیل لغو "همایش ملی تبیین شخصیت علمی امام خمینی" در بروجرد، مخالفت برخی گروه های صاحب نفوذ با اعلام نام حسن خمینی نواده آیت الله خمینی به عنوان یکی از سخنرانان بوده است.


خبرگزاری ایرنا، دوشنبه ۱۵ اردیبهشت (۵ مه) بیانیه دانشگاه دولتی آیت الله بروجردی را منتشر کرده که در آن آمده است: "با کمال تاسف به سبب افراط گری افراط گرایان، و تهدیدهای تشنج آفرین آنها و با نهایت شگفتی، برخی مسئولان و تاثیرگذاران این شهر، اصرار بر برگزاری همایش با حذف یکی از سخنرانان همایش را داشتند."

این بیانیه توضیح بیشتری در مورد وقایع منتهی به لغو همایش نداده است. اما متهم کردن "افراط گرایان" در این ارتباط ، یادآور روشی است که معمولا برای اشاره به گروه های لباس شخصی بر هم زننده تجمعات در ایران به کار می رود.

ادامه بیانیه تصریح دارد که مدیریت دانشگاه آیت الله بروجردی، با توجه به اینکه "برگزاری همایش با حذف یکی از سخنرانان سبب شکستن حرمت مهمان همایش می شد"، نهایتا کل مراسم را لغو کرده است.

همزمان، سایت محلی "کلیک روزهای بروجرد" نوشته است که لغو همایش، به علت "برخی مخالفت‌ها و تنگ نظری‌ها" در مورد حضور حسن خمینی در آن بوده است. ارتباط لغو همایش با برنامه سخنرانی نوه آیت الله خمینی، در برخی رسانه های دیگر نیز مورد اشاره قرار گرفته است.

علاوه بر حسن خمینی، قربانعلی دری نجف آبادی و هاشم رسولی محلاتی که هر دو از روحانیون محافظه کار هستند نیز، از سخنران های دعوت شده به "همایش ملی تبیین شخصیت علمی امام خمینی" بوده اند که ظاهرا از میان آنها، تنها حضور نوه آیت الله خمینی با حساسیت مواجه شده است.

حسن خمینی در جریان اعتراضات پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ در مواردی با معترضان همدلی نشان داده بود. او روابطی نزدیک با گروهی از رهبران اصلاح طلبان ایران دارد.

مخالفت با حضور حسن خمینی در مراسم دانشگاه بروجرد در حالی خبرساز شده است که دو روز پیش هم، برگزاری همایش "اقوام و اقلیت ها، چالش ها و فرصت ها" در دانشگاه شیراز به دنبال مخالفت بسیج دانشجویی منتفی شده بود. آن همایش، قرار بود با سخنرانی علی یونسی دستیار ویژه رئیس جمهور ایران در امور اقوام و اقلیت ها برگزار شود.

همایش "اقوام و اقلیت ها، چالش ها و فرصت ها"، نهایتا دیروز با تغییر محل برگزاری آن به محلی دیگر، در شیراز برگزار شد.

رأی دهید
milad amirry - کوالالامپور - ما لزی
به دولت توصیه می شود برای سیاستمداران کماندو پرورش دهد----------------------
‌سه شنبه 16 ارديبهشت 1393 - 00:56
Leopard Lover - لندن - انگلستان
کسیکه زوجه اى کمتر از نه سال دارد وطى (آمیزش جنسی) او براى وى جایز نیست چه اینکه زوجه دائمى باشد، و چه منقطع ، و اما سایر کام گیریها از قبیل لمس بشهوت و آغوش گرفتن و تفخیذ (لمس جنسی) اشکال ندارد هر چند شیرخواره باشد … - تحریرالوسیله آلت الله خمینی، جلد سوم،،،، آیا چنین موجود کثیف و زالوی حرام لقمه ایی شخصیتِ علمی دارد که در موردش همایش برگزار میکنند!!!!!
‌سه شنبه 16 ارديبهشت 1393 - 00:01
kasra persia - لندن - انگلیس
خمینی چیزی جز یک انسان مزدور و متوهم نبود و تمام کسانی که دم از او میزدند فرست طلب , جانی , سودجو... و به نوعی ریشه در بیگانه دارند . و اکنون نیز پیروان خامنه ای همان هستند با کمی تفاوت . خمینی مامور بود تا تیر خلاصی را بر پیکر اسلام وارد کند حال خود قضاوت کنید که چگونه در اینکار موفق بود
‌سه شنبه 16 ارديبهشت 1393 - 10:31
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا