روایت تکان‌دهنده خانواده‌های زندانیان ۳۵۰ از ملاقات با آنها

خانواده‌های زندانیان در روزهای گذشته مقابل دادسرای اوین و مجلس تجمع کردند



برخی خانواده‌های زندانیان بند ۳۵۰ اوین امروز با این زندانیان ملاقات کرده‌اند. از هر خانواده یک نفر و برای زمان محدودی حدود ۵ دقیقه فرصت ملاقات داشته‌ است.


زندانیان در این ملاقات اخبار مربوط به  حمله روز پنج‌شنبه را تایید کرده‌اند. برخی از آنان اعلام کرده‌اند که در اعتصاب غذا به سر می‌برند. اعضای خانواده آنها مشاهده کرده‌اند که برخی از این زندانیان دچار کبودی و تورم بوده‌اند.

این در حالی است که غلامحسین اسماعیلی، رئیس سازمان زندان‌ها در ایران، امروز ضمن تکذیب مجدد درگیری گفت: "ایراد ضربی حتی در حد تلنگر رخ نداده است." آقای اسماعیلی گفت: "خانواده زندانیان پس از دیدار با زندانی خود متوجه خلاف واقع بودن این اخبار شبکه های مخالف نظام شدند."

 


'اسیر جنگی'



رئیس سازمان زندان‌ها درباره حضور دیروز خود در کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: برای کار نکرده توضیحاتی ارائه دادیم



از وضعیت برخی از زندانیان، که گفته می‌شود حالشان وخیم بوده اطلاعی در دست نیست و آنها تماس تلفنی یا ملاقاتی نداشته‌اند اما شماری از خانواده‌های زندانیان سیاسی که امروز با آنها ملاقات داشتند در گفتگو با بی‌بی‌سی فارسی جزئیاتی از ملاقات خود را شرح دادند.

خواهر محمد شجاعی درباره وضعیت برادرش به بی‌بی‌سی فارسی گفت: "تمام سر و صورتش باد کرده بود." به گفته او دست و پایش را با زنجیر بسته، به او چشم‌بند زده و در همان حال او را با باتوم کتک زده بودند.

به گفته خانواده برخی زندانیان مادر اکبر امینی، زندانی سیاسی که در ۲۵ بهمن ٨٩ با پرچمی سبز بالای جرثقیل رفت، پس از ملاقات فرزندش غش کرده و با آمبولانس به اورژانس منتقل شده بود.

مادر یاشار دارالشفا نیز گفت که پس از "درگیری شدید" در بند ۳۵۰، بیش از ٣٠ نفر از زندانیان را به بند انفرادی ۲۴۰ منتقل کرده‌اند. او درباره فرزندش گفت: "این قدر او را زده بودند که نمی‌توانست روی پایش بایستد. اعتصاب غذا هم هستند و قدرت نداشت که حرف بزند."

فاطمه بابادی، همسر سهیل بابادی به بی‌بی‌سی فارسی گفت: "همه چیزهایی را که در سایت‌ها خوانده بودیم تایید کردند. با دست بسته کتکشان زده بودند. بدن‌هایشان کبود بود و یک سری شکستگی داشتند."

خانم بابادی گفت: "با اسیر جنگی هم این طور رفتار نمی‌کنند."

مادر داور حسینی نیز به بی‌‌بی‌سی فارسی گفت پسرش اعتصاب غذا کرده و پشتش کبود بوده است. او گفت مسئولان امنیتی از خانواده‌ها خواسته‌اند که مصاحبه نکنند.

پس از درگیری روز پنج‌شنبه ماموران زندان موهای برخی زندانیان را تراشیدند. به گفته خانواده‌ها شماری از دیگر زندانیان نیز برای اعتراض به این مساله موی خود را تراشیده‌اند.

خبرگزاری فارس از قول منصور حقیقت‌پور، نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، می‌گوید: "در جریان بازرسی از بند ۳۵۰ زندان اوین تعدادی تبلت و گوشی تلفن همراه کشف شده که زندانیان از این طریق اخباری غیرواقعی و نادرست را از فضای زندان به رسانه‌های بیگانه و ضدانقلاب مخابره می‌کردند."

روزنامه شرق، چاپ تهران، امروز از قول محمدرضا تابش، نماینده مجلس نوشته است که مدیرکل زندان اوین با بازبینی فیلم دوربین‌های مداربسته موافقت کرده است.

آقای تابش از احتمال طرح سوال از وزرای دادگستری و اطلاعات خبر داده است.

دیروز مصطفی پورمحمدی، وزیر دادگستری ایران، گفت که در حادثه روز پنج‌شنبه "یکی دو نفر از زندانیان دچار جراحت مختصری شدند."

رأی دهید
تن‌ تن‌ و میلو - دویسبورگ - آلمان
بوی گًل سوسن و یاسمن آید ، دیو چوو بیرون رود فرشته در آید !!! حالا بعد از ۳۵ سال خفقان ، زندانی سیاسی رو با دستهای بسته تا حد مرگ کتک میزنید!!! طاعونی بنام جمهوری اسلامی، پیکر و روح و روان ایران را مریض و رنجور کرده و مردم ایران فریاد میزنند : روحانی متشکریم!!!
دوشنبه 1 ارديبهشت 1393 - 19:38
کبالت3 - کرج - ایران
همش دروغه و شایعه عوامل استکبار و استعمار و استحمار و استثمار و چند تا مار دیگس کبلائی بخدا.
دوشنبه 1 ارديبهشت 1393 - 19:59
غلامعلی - تهران - ایران
اغا دیگه ادم شکی واسش نمیمونه که دجال اخرالزمان خامنه ای و حکومتشه پر از دروغشه که فقط میخواد ظاهر اسلامی بودنشو حفظ کنه و در درون پر از دروغ و نیرنگه
دوشنبه 1 ارديبهشت 1393 - 20:53
bojan - شیراز - ایران
اسماعیل کوثری در گفتگو با سلام نو:. برای آنها ارزشی قائل نیستیم.
‌سه شنبه 2 ارديبهشت 1393 - 00:12
سرسره - اهواز - ایران
خدایا ازهمت وغیرت مردم اوکراین به ملت خواب زده ما هم عطا کن اونارو از طلسم بیخبری و بیخیالی نجات بده امین
‌سه شنبه 2 ارديبهشت 1393 - 02:31
همسایه دکتر شریعتی - ایران - ایران
به یاد کارهای عراقی ها با اسرای جنگی افتادم نکنه عراق کشور مارو اشغال کرده و ما بی خبریم؟
‌سه شنبه 2 ارديبهشت 1393 - 04:28
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • کپسول بتنی تنها راه مجاز ورود زنان به ورزشگاه‌ از نظر علم الهدی؛ خب، مستقیم بگویید راه نمی‌دهیم!
  • نتانیاهو قرارداد ۳۵ میلیارد دلاری صادرات گاز به مصر را تأیید کرد
  • گروگان‌گیری مجدد سپاه برای مبادله زندانی؛ این بار دو شهروند کره جنوبی در ازای دونده‌های متجاوز
  • پوتین: در صورت توقف روند صلح اراضی بیشتری در اوکراین تصرف می‌کنیم
  • دانشمند هسته‌ای حامی اسرائیل چگونه کشته شد؟ تل‌آویو به دنبال ردپای تهران در قتل مشکوک ماساچوست
  • بی‌خبری از وضعیت ده‌ها معترض مشهدی؛ «گفت آن‌قدر کتک می‌خورند تا پهلوی را فراموش کنند»
  • عکس جنجالی «چشم‌بادامی» دختر شایسته فنلاند، طوفانی از اتهام نژادپرستی به‌پا کرد
  • «دشمن نقره‌ای در آشپزخانه؛ حقایق تکان‌دهنده درباره خطرات فویل آلومینیوم که کسی به شما نمی‌گوید!»
  • لحظه وحشت در مغازه؛ دفاع جانانه کاسب با «بیل» در برابر اوباشی که قصد داشت او را زنده زنده بسوزاند!