دوقلوهای جسور دزد را فراری دادند

دوقلوهای هفت ساله  «سن آنتونیو» دزد اتومبیل پدرشان را با مشت و لگد مجبور به فرار کردند.


این دوقلوهای زیرک زمان دزدی ماشین کنار برادر یکساله‌شان در صندلی عقب نشسته بودند و پدر و مادرشان برای آوردن وسایل داخل خانه رفته بودند. در همین لحظه یکی از مردان همسایه که شناخت خوبی از خانواده داشت با دیدن درهای باز اتومبیل وسوسه شد و در یک حرکت سریع پشت فرمان نشست و از محل دور شد.


این مرد که تا آن لحظه متوجه حضور بچه‌ها در صندلی عقب نشده بود ناگهان یک مشت محکم به سرش خورد. دزد بیچاره هنگام رانندگی حتی فرصت عکس‌العمل هم نداشت چون هر دو پسربچه با مشت و لگد و حتی با مار پلاستیکی‌شان مدام به سر و صورت او می‌زدند. این دزد آشنا آنقدر کتک خورد که ترجیح داد قید ماشین را بزند و فرار کند.

دوقلوها که چند کیلومتر از خانه دور شده بودند به توصیه مادر و پدرشان با هیچ غریبه‌ای حرف نمی‌زدند و با این‌که مردم با مهربانی از آن‌ها آدرس خانه‌شان را می‌پرسیدند لب به سخن باز نمی‌کردند. این سکوت ادامه داشت تا این‌که دختربچه همسن و سال خودشان از مغازه‌ آن سوی خیابان بیرون آمد، دوقلوها که احساس کردند به او می‌توانند اطمینان کنند پیشش رفتند و ماجرا را تعریف کردند.

از آن سو پدر و مادر که نگران بچه‌های‌شان بودند گزارش ناپدیدشدن آن‌ها را به پلیس دادند تا این‌که چند ساعت بعد خانواده دختر کوچولو همراه مأموران، بچه‌ها را صحیح و سلامت به خانه رساندند. مأموران در جست‌وجوی دزد فراری هستند.

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +285ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +264شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +225شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +198وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +191نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +152پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +148ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +144وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +140شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است