یک توله خرس قهوه ای پس از زنده گیری در پاسگاه پارک ملی بمو مفقود شد

مدیر دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران از مفقود شدن یک توله خرس قهوه ای پس از زنده گیری، در پاسگاه پارک ملی بمو خبر داد.


کیوان هوشمند در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: بر اساس گزارشات دریافتی از استان فارس، روز دوشنبه   یک توله خرس قهوه ای به دلیل نامعلومی تنها و بدون مادر خود وارد باغی در شهرستان مرودشت می شود که به دنبال تماس صاحب باغ، نیروهای یگان محیط زیست مرودشت در محل حاضر شده و پس از زنده گیری، توله خرس را به اداره محیط زیست منتقل می کنند.


به گفته وی، با دستور مدیرکل حفاظت محیط زیست استان فارس شب دوشنبه  توله خرس به پارک ملی بمو در نزدیکی شیراز منتقل شده و به پاسگاه مرکزی محیط بانی بمو تحویل داده می شود.

هوشمند اظهار داشت: توله خرس پس از تغذیه با شیر، به محل نگهداری حیوانات در محوطه فنس کشی شده در پاسگاه بمو منتقل و آخرین بار در ساعت ۱ نیمه شب کنترل می شود.

مدیر دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران تصریح کرد: صبح دیروز سه شنبه  مسئول مربوطه پس از مراجعه به محوطه فنس کشی شده متوجه می شود که توله خرس به طرز عجیبی مفقود شده است.

وی افزود: هنوز هیچ ردی از توله خرس گم شده بدست نیامده است و البته گزارشات دریافتی حاکی از آنست که تلاش چندانی نیز برای پیدا کردن توله خرس انجام نشده است.

هوشمند یادآور شد: در صورت فرار توله خرس از قفس و ورود آن به منطقه با توجه به کوچک بودن خرس احتمال حمله حیوانات درنده بسیار زیاد بوده و بعید به نظر می رسد پس از تاریک شدن هوا شانسی برای زنده ماندن توله خرس وجود داشته باشد.

به گفته وی، همچنین احتمال سرقت توله خرس از محوطه نگهداری نیز وجود دارد. چرا که ماه گذشته نیز یک راس قوچ و یک کل وحشی از محوطه نگهداری حیوانات در پاسگاه مرکزی پارک ملی بمو پس از بریدن فنس ها توسط افراد ناشناس سرقت شدند.

کبالت3 - کرج - ایران
برو میدون مولوی پیداش میکنی کبلائی.
‌پنجشنبه 28 فروردين 1393 - 17:01
واقع بین ایرانی - هامبورگ - المان
شتر با بار در پاسگاه گم میشود . این توله خرس را خرس ها بردند.
‌پنجشنبه 28 فروردين 1393 - 21:36
skyskysky - ایران - ایران
نمیدانم چرا، همه دارن می‌دزدن از اون بالا گرفته تا آدم‌های رده پایین ، به نظر من آدم سالم که دزدی نکنه مثل اینکه پیدا نمی‌شه ، دزدی و دروغ شده جزئی از فرهنگ ما ، چقدر ماها خودخواهیم؟؟؟
جمعه 29 فروردين 1393 - 03:51
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +285ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +264شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +225شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +198وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +191نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +152پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +148ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +145وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +140شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است