سی سال زندان برای نوعروسی که داماد را به ته دره هُل داد

جردن گراهام بعدها به پلیس گفت که در روزهای نخست پس از عروسی، درباره ازدواج‌شان به تردید افتاده بود

جردن گراهام، زن آمریکایی که به اتهام هُل دادن همسرش به ته دره، آن هم تنها هشت روز پس از ازدواج‌شان، گناهکار شناخته شده بود به تحمل سی سال زندان محکوم شده است.


دادگاه در ماه دسامبر گذشته خانم گراهام، ۲۲ ساله، را به جرم قتل از نوع درجه دوم، محکوم کرده بود. جرمی که می‌توانست برای او محکومیت حبس ابد به دنبال داشته باشد.


جردن گراهام، ماه جولای گذشته در یکی از ارتفاعات کوه‌های پارک ملی گلیسیر در ایالت مونتانا، همسرش کودی جانسون، ۲۵ ساله، را به ته دره هل داده بود و تا چند روز بعد هم به ماموران پلیس دروغ گفته بود.

او در جریان دادرسی‌های اولیه، اصرار داشت که مرگ همسرش تصادفی بوده اما سپس اعتراف کرد که در روز هفتم جولای و هنگامی که این دو برای کوهنوردی به ارتفاعات رفته بودند، پس از یک مشاجره لفظی، او کودی جانسون را هل داده است.

او سپس به دادگاه گفت که بعد از سقوط همسرش به خانه بازگشته اما از آنجا که "ترسیده" بوده، به پلیس اطلاع نداده است.

ناپدید شدن کودی جانسون، یک روز بعد، یعنی در هشتم جولای به پلیس گزارش شد.



بنا بر گزارش پلیس اف.بی.آی. خانم گراهام یک روز پس از اعلام مفقود شدن همسرش، به پلیس گفته بود که از شوهرش پیامکی دریافت کرده که در آن کودی گفته با خودرو دوستش می‌روند دوری بزنند اما چون او و شوهرش قرار گذاشته‌اند همه پیامک هایشان را پس از خواندن پاک کنند، جردن گراهام نمی‌تواند آن پیامک را به پلیس اف.بی.آی. نشان دهد.

دو روز بعد (یازدهم جولای) این جردن گراهام بود که توانست به عنوان نخستین نفر، جسد شوهرش را در قعر دره پیدا کند.

موضوعی که از نظر رنجرهای پارک که در جستجوی کودی جانسون بودند، بسیار عجیب به نظر می‌رسید اما خانم جانسون گفته بود که او "حدس می‌زده" شوهرش به این نقطه آمده باشد چون آنجا یکی از محل‌های مورد علاقه کودی جانسون بوده و قبلا گفته بوده که می‌خواهد قبل از مرگش در این نقطه از کوهستان باشد.

خانواده کودی جانسون پس از آن که جسد پسرشان در روز دوازدهم جولای با هلی‌کوپتر از قعر دره‌ای در پارک ملی گلیسیر بیرون آورده شد، درخواست کردند تا در مورد مرگ فرزندشان تحقیقات صورت گیرد.

چهار روز بعد، یعنی در ۱۶ جولای، جردن گراهام اعتراف کرد که در مورد مرگ شوهرش دروغ گفته است.

او بعدها به پلیس گفته بود که در روزهای نخست پس از ازدواج در مورد تصمیمش برای زندگی مشترک مردد شده بود و آن روز هم با شوهرش مجادله‌ای کوتاه داشتند و کودی جانسون بازوی او را فشار داده بود.

"من فقط هُلش دادم و اصلا متوجه نبودم که کجا ایستاده بودیم."

fariborzkhan - ایران - ایران
بابا دمت گرم! اومده سر گربه رو ببره، اشتباهی سر طرفو بریده.
جمعه 8 فروردين 1393 - 07:13
new idea - لندن - انگلستان
قتل،قتل،قتل...بس نیست اینقدر همدیگرو میکشید؟؟آدم خسته میشه از اینهمه جرم و جنایت
جمعه 8 فروردين 1393 - 08:05
hasan sia - تهران - ایران
تا درسی‌ واسش بشه دیگه بازوی دختر مردم رو فشار نده .
جمعه 8 فروردين 1393 - 16:51
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +285ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +264شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +225شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +198وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +191نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +152پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +148ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +144وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +140شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است