استارباکس فروش آبجو و شراب را گسترش می‌دهد

استارباکس حدود یازده هزار شعبه در سراسر جهان دارد

قهوه‌فروشی زنجیره‌ای استارباکس اعلام کرده پس از فروش آزمایشی موفقیت‌آمیز آبجو و شراب در نوبت عصرانه چند شعبه در غرب آمریکا، به تدریج تعداد این شعبات را افزایش خواهد داد.


استارباکس که معمولا در ساعات اولیه صبح با ازدحام بیشتر مشتریان برای خرید کیک و قهوه روبرو می‌شود، علت این تصمیم جدید را رونق بخشیدن به فروش عصرانه خود اعلام کرده است.


این قهوه فروشی زنجیره‌ای که حدود ۱۱ هزار شعبه در سراسر جهان دارد، از اضافه کردن غذاهای سبک به فهرست عصرانه خود هم خبر داده است.

فروش آزمایشی آبجو و شراب، ابتدا در یکی از شعبه های استارباکس در شهر سیاتل که خاستگاه این فروشگاه زنجیره ای هم هست، آغاز شد و در این شعبه، از ساعت ۴ عصر به بعد مشتریان می توانستند علاوه بر قهوه و شیرینی‌جات، آبجو و شراب هم سفارش دهند.

پس از این تجربه موفق، تعداد شعبات بیشتری وارد این طرح آزمایشی شدند و اکنون استارباکس اعلام کرده تا پایان سال ۲۰۱۴ دست کم ۴۰ شعبه به شبکه ارایه کننده آبجو و شراب این اغذیه فروشی زنجیره‌ای خواهند پیوست.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟