۳۷ ایرانی زندانی در خارج از کشور به ایران منتقل شدند

وزارت امور خارجه ایران می گوید حدود ۶ هزار ایرانی در خارج، زندانی هستند

یک مقام دولتی ایران گفته است که در سال جاری خورشیدی، ۳۷ نفر از ایرانیان زندانی در خارج از کشور برای ادامه دوران محکومیت خود، به ایران منتقل شده اند.


شاهرخ هدایتی، مشاور وزیر دادگستری و مسئول ارتباط با قوه قضائیه به ایرنا، خبرگزاری جمهوری اسلامی، گفته است این افراد زندانی از ارمنستان، افغانستان، تایلند، چین، کویت و قزاقستان به ایران آورده شده اند.


ایران با شماری از کشورها قرارداد تبادل محکومان قضایی دارد. به گفته آقای هدایتی جرم بیشتر این افراد حمل و قاچاق مواد مخدر است.

او همچنین گفته است که ۲۷ زندانی ایرانی در زندان های افغانستان پیش از رسیدن سال نوی خورشیدی آماده انتقال به ایران بودند اما این اقدام به تعویق افتاده است.

بر اساس گفته آقای هدایتی در بین ۲۷ زندانی که از افغانستان قرار است به کشور منتقل شوند، چند نفر محکوم به حبس ابد هستند.

سه ماه پیش از این، ابراهیم رحیم‌پور، معاون وزارت امور خارجه ایران گفته بود که حدود ۶ هزار ایرانی در خارج، زندانی هستند.

به گفته معاون وزارت امور خارجه ایران، از این تعداد ۷۰۰ نفر محکوم به اعدام اند.

دولت ایران از شهروندانش خواسته برای جلوگیری از بروز چنین مسائلی، قوانین بین المللی و مقررات محلی را در خارج از کشور رعایت کنند.

رأی دهید
shahab46 - هانوفر - المان
به برکت دیکتاتوری اسلامی همه جا را آباد کردیم
یکشنبه 25 اسفند 1392 - 00:23
IRAN+ISRAEL+USA 4EVER - مونیخ - آلمان
تو آلمان هم از این آشغال‌ها زیاده که تو زندان به جرم آدم وارد کردن، مواد، ی و قتل در زندان هستند، ، برا یکیشون تو دادگاه ترجمه می‌کردم، در لحظه تنفس بهم گفت اگر آزاد بشه، میره سوریه بجنگه تا شهید بشه!
یکشنبه 25 اسفند 1392 - 02:32
razmandeh - استکهلم - سوئد
اینها چه حقی‌ داشتند تریاک ناب محمدی را به خارج ببرند !!! وقتی خود رهبر مشتری هستش!!! حقشونه زندانی بشوند
یکشنبه 25 اسفند 1392 - 05:23
Rezanl - امستردام - هلند
دولت ایران از شهروندانش خواسته برای جلوگیری از بروز چنین مسائلی، قوانین بین المللی و مقررات محلی را در خارج از کشور رعایت کنند !!
یکشنبه 25 اسفند 1392 - 07:45
ابن ملجم - مونیخ - آلمان
IRAN+ISRAEL+USA 4EVER - مونیخ - آلمان تو اگر مترجم هستی بیخود میکنی در مورد انچه زندانی گفته حرف میزنی این کار تو هم جرم است!!!،با توجه به شناخت نسبتا خوبی که از قانون و شرایت قانونی برای مترجم در المان دارم شک میدانم که تو مترجم بوده باشی،چون افراد روانی که از مراکز روانپزشکی چون هار ازاد شدند نمیتونند مترجم باشند.این را کم لطفی به سایت میدانم که بنویسم در مونیخ چکاره وکی هستی.
یکشنبه 25 اسفند 1392 - 13:59
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا