ماجرای غم‌انگیز یک زوج درهواپپیمای ناپدیدشده مالزی

پرس وجوی اینترنتی زوج چینی برای یافتن دو فرزند گمشده خود در حالی نتیجه داد که پدر و مادر آنها در پرواز ناپدید شده مالزی خودشان گمشده اند .
به گزارش آفتاب به نقل از باشگاه خبرنگاران، منابع خبری اعلام کردند یک زوج چینی که مدتی پیش از پرواز مالزی دو دختر خود را گم کرده بودند در این پرواز که بیش از 5 روزاست که هیچ خبری از سرنوشت آن نشده ، گمشده اند .



این زوج با انتشار تصاویر فرزندان خود در شبکه های اجتماعی تلاش می کردند که آنها را بیابند . هم اکنون مدیر یکی از شبکه های اجتماعی اعلام کرده است که این فرزندان در چین پیدا شده اند .
این خبر در حالی در رسانه ها منتشر شده که هیچ خبری از والدین دو دختر که در پرواز ناپدید شده مالزی _ چین بوده اند ، نشده است .

طوقی-سوئد - استکهلم - سوئد
خدا سایه هیچ پدر و مادری رو ازسر بچه هاشون کم نکنه
جمعه 23 اسفند 1392 - 15:27
واقع بین ایرانی - هامبورگ - المان
عجب پرواز پر راز و رمزی است. چنین پروازی تا کنون سابقه نداشته
جمعه 23 اسفند 1392 - 19:08
دنیای وحشی - تهران - ایران
قدرتهای دنیا الکی هارت و پورت می کنند که ما چنین هستیم و چنان هستیم و حتی گاهی مدعی هستند که چنانچه اراده کنند میتوانند رفت و آمد دونه به دونه حشرات را نیز کنترل کنند ولی حالا همه این قدرتها باکمک یک دیگر نیز نتوانسته اند با آن همه دم و دستگاههای کنترل و برج مراقبتها و رادارها و خلاصه ال و بل و جیم بلشون بعداز گذشت بیش از یک هفته حتی یک رد کوچک نیز از این هواپیمای مسافر بری که دویست و سی و نه انسان را با خود حمل می کرده را پیدا کنند .!!! من که خودم شخصااااااااا تاوقتی از وضعیت این هواپیما مطمین نشوم حتی با بلیط مجانی نیز هرگزززززززززززززززززززززززززز پاتوی هیچ هواپیمایی نخواهم گذاشت .
شنبه 24 اسفند 1392 - 02:34
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +375رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +263کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +222اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +205مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +191شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +177شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +174ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +164اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +156کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند
  • +155انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید